Životní změna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2830
13.9.11 20:55

Ahoj taky o tom uvažuji. Kolik stojí v anglii bydlení, jídlo atd? ?Jak se tam pohybujou platy? A jak je to se stěhováním nábytku, hledání bytu a podobně?? Moc otázek já vím.. ale asi by mi to pomohlo k rozhodnutí… Jsem na mateřské a manžel hleá práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.9.11 20:57

to je strasne moc otazek,doporucuji tuhle diskuzi
 https://www.emimino.cz/…nglie-78496/

• Citovat
  • Upravit
mmonica
13.9.11 21:03

A hlavne doporucuji mit do zacatku finance,my sem jeli s penezi na rok najmu,protoze z jednoho platu se rodina bez davek tezko uzivi a davky v nekterych pripadech se vyrizuji pekne dlouho diky podvodum nasich romu

• Citovat
  • Upravit
85
13.9.11 21:56

To Jarmila12:

A když jste se rozhodli, s čím jste tam šli? Kolik našetřeno nebo co zařízeno? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.9.11 09:41

A práce se dá v Anglii sehnat dobře?A pracujete s manželem oba?A dávky dostáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jarmila12
14.9.11 10:30

Ahoj meli sme s sebou 1OOO euro, coz neni mnoho. A ver ze duvod toho, ze sme odjeli, nebyl ten ze sme socky. Mame v CR barak, bazen, ale co je to platne, ze sme tam zili od vyplaty k vyplate. Samoze jsou zacatky tezke, ale porad to takova tragedie neni. Manzel absolutne neni natura jak ja, ale okamzite chtel do toho take. Pa

• Citovat
  • Upravit
Slunickoo1
14.9.11 12:03

Ahoj urcite to je skvely napad! ja jsem zila v Anglii dlouho, ted sme v Praze skoro 3 roky a nemuzu se dockat az odtud vypadnem. Malymu budou dva a v lednu se stehujem na Novy Zeland, manzel je tedy ze Zelandu, takze tim to je malinko ulehceny. Jinak moje rodina to nejdriv nesla tezce, jelikoz ty nejsou vubec zvykli cestovat a je to pro ne hrozne divny. ale takovy Cesi jsou.. dneska vedi, ze musime delat to,co je nejdulezitejsi pro moji rodinu a navzajem se podporovat.. Takze pro zmenu urcite jsem, mozna bych pockala az porodis, protoze zacatky jsou vsude tezky..tak hodne stesti :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová