Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj taky o tom uvažuji. Kolik stojí v anglii bydlení, jídlo atd? ?Jak se tam pohybujou platy? A jak je to se stěhováním nábytku, hledání bytu a podobně?? Moc otázek já vím.. ale asi by mi to pomohlo k rozhodnutí… Jsem na mateřské a manžel hleá práci
to je strasne moc otazek,doporucuji tuhle diskuzi
https://www.emimino.cz/…nglie-78496/
A hlavne doporucuji mit do zacatku finance,my sem jeli s penezi na rok najmu,protoze z jednoho platu se rodina bez davek tezko uzivi a davky v nekterych pripadech se vyrizuji pekne dlouho diky podvodum nasich romu
To Jarmila12:
A když jste se rozhodli, s čím jste tam šli? Kolik našetřeno nebo co zařízeno? Díky moc
A práce se dá v Anglii sehnat dobře?A pracujete s manželem oba?A dávky dostáváte?
Ahoj meli sme s sebou 1OOO euro, coz neni mnoho. A ver ze duvod toho, ze sme odjeli, nebyl ten ze sme socky. Mame v CR barak, bazen, ale co je to platne, ze sme tam zili od vyplaty k vyplate. Samoze jsou zacatky tezke, ale porad to takova tragedie neni. Manzel absolutne neni natura jak ja, ale okamzite chtel do toho take. Pa
Ahoj urcite to je skvely napad! ja jsem zila v Anglii dlouho, ted sme v Praze skoro 3 roky a nemuzu se dockat az odtud vypadnem. Malymu budou dva a v lednu se stehujem na Novy Zeland, manzel je tedy ze Zelandu, takze tim to je malinko ulehceny. Jinak moje rodina to nejdriv nesla tezce, jelikoz ty nejsou vubec zvykli cestovat a je to pro ne hrozne divny. ale takovy Cesi jsou.. dneska vedi, ze musime delat to,co je nejdulezitejsi pro moji rodinu a navzajem se podporovat.. Takze pro zmenu urcite jsem, mozna bych pockala az porodis, protoze zacatky jsou vsude tezky..tak hodne stesti ![]()