Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim děvčata ![]()
Tuhle jsem přemýšlela nad jedním trvzením kamaráda, že když žena chce, bez ohledu na vzhled, tak dostane každýho chlapa co si umane…Samozřejmě, že jsou i vyjímky(ohavy ohavný atd.
)A je mi jasný, že nee vždycky to bude za střízliva(jedna sklenka, druhá, no a pak jsme hezčí,sebevědomější-no známe to, že
)A když se nad tim fakt zamyslim, tak na tom asi něco bude.Žádná modelína nejsem, ale je fakt,že ať už byl dotyčný sebekrásnější, tak stejně to klaplo
Tak co si o tom myslíte a jaký jsou vaše zkušenosti?
žena tu svojí ženskost musí umět dobře nabízet,prodávat..pak se bude dařit ![]()
Ono asi jak která ženská, některá umí koketovat, některá ne. Taky záleží na okolnostech a místě při seznámení, pokud je to v baru po několika panácích, tak bych tomu i věřila.
Stensa píše:
Tuhle jsem přemýšlela nad jedním trvzením kamaráda, že když žena chce, bez ohledu na vzhled, tak dostane každýho chlapa co si umane. Tak co si o tom myslíte a jaký jsou vaše zkušenosti?
Taky myslím, že to nemusí být nutně o vzhledu.
Myslím, že je to tom, co ze sebe vyzařuje, jak se chová, jak je zdravě sebevědomá, jak komunikuje…
Jinak mám v okolí případ, kdy se moje kamarádka hrozně dlouho snažila o jednoho chlapa, ten ji nejdřív vůbec nechtěl, nelíbila se mu. Ale nakonec ji podlehl a už mají spolu i děti. ![]()
stoprocentně nesouhlasím…alespoň co vidím u kamarádů. Záleží na okolnostech, ale drtivá většina mých kamarádů si hodně vybírá a ani omylem by nešli do každé. Ale třeba mám divné kamarády, tenhle názor, že ženská dostane každýho (i ženatýho) jsem slyšela mockrát ![]()
Podle mě je to daleko víc o charakteru, než o vizáží. A hlavně to „chtění“ je kumšt přesně nadávkovat.
Katrinka píše:Stensa píše:Taky myslím, že to nemusí být nutně o vzhledu.
Tuhle jsem přemýšlela nad jedním trvzením kamaráda, že když žena chce, bez ohledu na vzhled, tak dostane každýho chlapa co si umane. Tak co si o tom myslíte a jaký jsou vaše zkušenosti?
Myslím, že je to tom, co ze sebe vyzařuje, jak se chová, jak je zdravě sebevědomá, jak komunikuje… [/citaKatrinka píše:Stensa píše:Taky myslím, že to nemusí být nutně o vzhledu.
Myslím, že je to tom, co ze sebe vyzařuje, jak se chová, jak je zdravě sebevědomá, jak komunikuje…S tím musím souhlasit, o vzhledu to opravdu není. Vždyt tolik chlapů opustí krásnou ženu a najdou si kolikrát „šedou myšku“ viz. můj tatínek.
Je to pravda, řekla bych že charisma a sebevědomí je mnohem důležitější než vzhled!!!
U chlapů to platí dvojnásob. ![]()
Dice píše:
Je to pravda, řekla bych že charisma a sebevědomí je mnohem důležitější než vzhled!!!
U chlapů to platí dvojnásob.
souhlasím ![]()
Tak to mně se musel chlap vždycky líbit, ale já jsem na takové ty hezounky-metrosexuály ![]()
Šlo my právě o to, že nejen krásné ženy dostanou krásné muže.Myslím, že je v tom i kousek ženské rafinovanosti, je to i v komunikaci, dávce sebevědomí, umění flirtovat a svádět ![]()
Taky je to o tom, kdo s kým si padne tzv. do oka.
Jednoho chlapa nemusí nutně přitahovat, ale druhého třeba ano, to co ze sebe vyzařuje.
Prostě někteří si pásnou hned, někteří hned ví, že si napednou do oka vůbec.
SandraM píše:Dice píše:souhlasím
U chlapů to platí dvojnásob.