Vánoce v září?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
14.9.11 09:30

No naše malá stála u kalendáře a řvala,že ho chce .to by jich musela koupit hodně do vánoc.jako dárky taky kupuji pruběžně.když je něco ve slevě ,nebo na něco narazím.Ale perníčky a cukroví to teda ne.Nevím co je lepší.dřív se třeba stála fronta ale potom ta radost ,když člověk něco urval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 09:31
Etcetera78 píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Joj tak to ja panikarim ked sa mi nepodari zacat s vianocnymi darcekmi uz v srpnu. Ked sa mi to podari tak sa za ten pol rok viac trafim do priania :andel: ale cokolady a ozdoby … nechcu uz zacat predavat aj zive stromky?

Já jsem si už před dvěma týdny koupila pokojovou jedli, v květináči, a doufám, že ji svou péčí nezahubím dřív, než na ni o Vánocích slavnostně pověsím nějakou ozdobu :mrgreen:

Heleďte, a když si někdo koupí kolekce už teď, tak mu to fakt vydrží až do těch vánoc? To je nesežere??
Jinak já tyhle čokoládové věcičky nekupuju, chodíme ožírat příbuzné :-D

Toz to nebudes verit, u nas vydrzali az do velikonoc. Potom ich mama (ucitelka) odniesla detom do triedy a davala za odmenu, lebo uz boli zrusene vcelicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
14.9.11 09:32

Ahojte, tohle provozuje kaufland každý rok, hypernova a tesco začínají opravdu až těsně po dušičkách než začne advent. Do kaufu raději nezabrousím, nevím jak bych své 2 leté dceři vysvětlovala že už tam jsou vánoce, když ty příjdou ještě za dlouho. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
14.9.11 09:32
Etcetera78 píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Joj tak to ja panikarim ked sa mi nepodari zacat s vianocnymi darcekmi uz v srpnu. Ked sa mi to podari tak sa za ten pol rok viac trafim do priania :andel: ale cokolady a ozdoby … nechcu uz zacat predavat aj zive stromky?

Já jsem si už před dvěma týdny koupila pokojovou jedli, v květináči, a doufám, že ji svou péčí nezahubím dřív, než na ni o Vánocích slavnostně pověsím nějakou ozdobu :mrgreen:

Heleďte, a když si někdo koupí kolekce už teď, tak mu to fakt vydrží až do těch vánoc? To je nesežere??
Etcetera78 píše:
Bábi Zlopočasná píše:

no u nás by to taky nevydrželo ,ale né děti ale já bych to sežrala .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.9.11 09:33

Taky jsem tam kalendáře a čokoládky viděla a kroutila hlavou.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
14.9.11 09:35

Kaufland měl loni čokoládové mikuláše už v srpnu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1452
14.9.11 09:36

to je hnus velebnosti! :zed: já nakupuji na poslední chvíli, t.j v den mikuláše a 23.prosince :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.9.11 09:42

Já už mám taky tik, na vánoce už myslím, asi kvůli malé, a dokonce jsem objednala i první dárky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.9.11 09:45
LadyRebeka píše:
Ahojte, tohle provozuje kaufland každý rok, hypernova a tesco začínají opravdu až těsně po dušičkách než začne advent. Do kaufu raději nezabrousím, nevím jak bych své 2 leté dceři vysvětlovala že už tam jsou vánoce, když ty příjdou ještě za dlouho. :pocitac:

Aha, tak v tom případě se budu vyhýbat Kauflandu a je aspoň na čas vyřešeno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.9.11 09:46

Třeba v Rakousku,skončí Velikonoce a májí hned Vánoce,taky sem to v kaufu viděla.U nás mikuláše nikdo nejí tak je máme třeba dva roky:-)

• Citovat
  • Upravit
14020
14.9.11 09:47

Tak to je mazec. Naštěstí do Kaufu nechodím, ale je to brzo. Starší když vidí všechny ty vánoční ozdoby a tak, myslí si že už příjde ježíšek. V 7 letech na něj stále věří a každý rok trnu , že to praskne a bude zklamaná :-( . A čekat 3 měsíce je dlouhá doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.9.11 09:48
eviliska píše:
Tak to je mazec. Naštěstí do Kaufu nechodím, ale je to brzo. Starší když vidí všechny ty vánoční ozdoby a tak, myslí si že už příjde ježíšek. V 7 letech na něj stále věří a každý rok trnu , že to praskne a bude zklamaná :-( . A čekat 3 měsíce je dlouhá doba.

Cooo, to uz jen tri mesice??? To to leti jako silene!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.9.11 09:59

Mi se zdá, že ten čas ubíhá čím dál tím rychleji.
Těď jsem snídala a už abych šla vařit oběd :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.9.11 10:03
eviliska píše:
Těď jsem snídala a už abych šla vařit oběd :lol: .

Cooooo? No jo no … asi budu muset zvednout prdínku a jít něco dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
14.9.11 10:03
eviliska píše:
Těď jsem snídala a už abych šla vařit oběd :lol: .

:lol: To musíš vstávat dříve. Já snídala už v půl sedmé :lol: . Ale zase už mám hlad :think: :lol:
(Samo to ber jako vtip :wink: :kytka: )

Ten čas fakt strašně rychle letí. Já mám pocit, že Vánoce nedávno skončily a už jsou tady zase. Za chvíli zase uklízení, pečení, balení, zdobení… Chjoooo, zase na mě vleze předvánoční depka. A potom, že jsou Vánoce svátky klidu a míru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová