Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No naše malá stála u kalendáře a řvala,že ho chce .to by jich musela koupit hodně do vánoc.jako dárky taky kupuji pruběžně.když je něco ve slevě ,nebo na něco narazím.Ale perníčky a cukroví to teda ne.Nevím co je lepší.dřív se třeba stála fronta ale potom ta radost ,když člověk něco urval ![]()
Etcetera78 píše:Bábi Zlopočasná píše:
Joj tak to ja panikarim ked sa mi nepodari zacat s vianocnymi darcekmi uz v srpnu. Ked sa mi to podari tak sa za ten pol rok viac trafim do prianiaale cokolady a ozdoby … nechcu uz zacat predavat aj zive stromky?
Já jsem si už před dvěma týdny koupila pokojovou jedli, v květináči, a doufám, že ji svou péčí nezahubím dřív, než na ni o Vánocích slavnostně pověsím nějakou ozdobu
Heleďte, a když si někdo koupí kolekce už teď, tak mu to fakt vydrží až do těch vánoc? To je nesežere??
Jinak já tyhle čokoládové věcičky nekupuju, chodíme ožírat příbuzné
Toz to nebudes verit, u nas vydrzali az do velikonoc. Potom ich mama (ucitelka) odniesla detom do triedy a davala za odmenu, lebo uz boli zrusene vcelicky.
Ahojte, tohle provozuje kaufland každý rok, hypernova a tesco začínají opravdu až těsně po dušičkách než začne advent. Do kaufu raději nezabrousím, nevím jak bych své 2 leté dceři vysvětlovala že už tam jsou vánoce, když ty příjdou ještě za dlouho. ![]()
Joj tak to ja panikarim ked sa mi nepodari zacat s vianocnymi darcekmi uz v srpnu. Ked sa mi to podari tak sa za ten pol rok viac trafim do prianiaale cokolady a ozdoby … nechcu uz zacat predavat aj zive stromky?
Já jsem si už před dvěma týdny koupila pokojovou jedli, v květináči, a doufám, že ji svou péčí nezahubím dřív, než na ni o Vánocích slavnostně pověsím nějakou ozdobu
Heleďte, a když si někdo koupí kolekce už teď, tak mu to fakt vydrží až do těch vánoc? To je nesežere??
no u nás by to taky nevydrželo ,ale né děti ale já bych to sežrala .
Taky jsem tam kalendáře a čokoládky viděla a kroutila hlavou.
to je hnus velebnosti!
já nakupuji na poslední chvíli, t.j v den mikuláše a 23.prosince ![]()
Já už mám taky tik, na vánoce už myslím, asi kvůli malé, a dokonce jsem objednala i první dárky:-)
LadyRebeka píše:
Ahojte, tohle provozuje kaufland každý rok, hypernova a tesco začínají opravdu až těsně po dušičkách než začne advent. Do kaufu raději nezabrousím, nevím jak bych své 2 leté dceři vysvětlovala že už tam jsou vánoce, když ty příjdou ještě za dlouho.
Aha, tak v tom případě se budu vyhýbat Kauflandu a je aspoň na čas vyřešeno. ![]()
Třeba v Rakousku,skončí Velikonoce a májí hned Vánoce,taky sem to v kaufu viděla.U nás mikuláše nikdo nejí tak je máme třeba dva roky:-)
Tak to je mazec. Naštěstí do Kaufu nechodím, ale je to brzo. Starší když vidí všechny ty vánoční ozdoby a tak, myslí si že už příjde ježíšek. V 7 letech na něj stále věří a každý rok trnu , že to praskne a bude zklamaná
. A čekat 3 měsíce je dlouhá doba.
eviliska píše:
Tak to je mazec. Naštěstí do Kaufu nechodím, ale je to brzo. Starší když vidí všechny ty vánoční ozdoby a tak, myslí si že už příjde ježíšek. V 7 letech na něj stále věří a každý rok trnu , že to praskne a bude zklamaná. A čekat 3 měsíce je dlouhá doba.
Cooo, to uz jen tri mesice??? To to leti jako silene!!! ![]()
Mi se zdá, že ten čas ubíhá čím dál tím rychleji.
Těď jsem snídala a už abych šla vařit oběd
.
eviliska píše:
Těď jsem snídala a už abych šla vařit oběd.
Cooooo? No jo no … asi budu muset zvednout prdínku a jít něco dělat!
eviliska píše:
Těď jsem snídala a už abych šla vařit oběd.
To musíš vstávat dříve. Já snídala už v půl sedmé
. Ale zase už mám hlad
![]()
(Samo to ber jako vtip
)
Ten čas fakt strašně rychle letí. Já mám pocit, že Vánoce nedávno skončily a už jsou tady zase. Za chvíli zase uklízení, pečení, balení, zdobení… Chjoooo, zase na mě vleze předvánoční depka. A potom, že jsou Vánoce svátky klidu a míru ![]()