Nuda v první práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sediza píše:
Jo, tohle je super. A taky muzes zjistit, kolik platite za BOZP a PO a pripadne zajistit levnejsi/lepsi sluzby. Napřiklad dnes uz skoleni zamestnancu muze levně částecně probíhat online. Mrkni na CRDR.
a ještě mám námět na práci:
udělat si „inventarizaci“ zásob kancelářských potřeb, přehled tiskáren a kopírek ve firmě a k tomu přehled tonerů, které máte v zásobě. Pokud něco dochází, tak poptat a objednat.
Dále nezapomenout, že na pracoviště má být lékárnička. Pokud jste nově vzniklá firma, tak si ohlídat, abyste na baráku měli správnou cedulku se všemi náležitostmi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Joo tak proto mají sekretářky malý plat, ony vlastně nemají nic na práci. A na diskuzním fóru jim musí radit co by mohly dělat v práci??!! Fajné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zakladatelko,
chápu tvou nervozitu, ale moje asistentka má přibližně tolik práce, jako ty
. Schůzky si z 90% domlouvám sám, korespondenci atd. také sám. Takže ona se mi stará o návštěvy, nákup zboží do firmy, chodí na poštu, pro jídlo, když nestíhám a podobné drobnosti. Ikdyž i ona se cítí asi nevyužitá a přijde jí, že nic moc nedělá, pro mne je to obrovská úleva a úspora času + prostě k firmám od určité velikosti nebo ekonomického výkonu patří, že se o návštěvy stará někdo jiný, než majitel nebo vedení.
Prostě snaž se pracovat co nejlépe, chovej se hezky a vlídně k šéfům i návštěvám a posouzení, zda toho děláš vůči mzdě dost nebo ne, nech na majitelích.
Nakonec když budeš plnit to, co jsme ti napsal, tak se ti může stát, že dostaneš nabídku od některé z návštěv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkusila bych se určitě se šéfem domluvit - co je náplní tvé práce, když nemáš zadán přesný úkol, není tam návštěva atd, zda ocení, že si budeš hledat práci sama (tzn. zda by se mu líbilo, když bys třeba i sama něco zařizovala, co by firmě ušetřilo peníze atd.. třeba po tom šéf ani netouží a ještě by to bral tak, že se pleteš do čeho nemáš..). nebo zda má materiály k prostudování o firmě, aby ses sama vzdělávala, zda je možné jít na školení atd.. určitě bych neseděla a nědělala, že něco dělám kor v první práci tj. nejspíš bezdětná atd..to by měl člověk být trošku aktivní a načerpat co nejvíc zkušeností a pokud by ti ta nuda nevyhovala, tak bych si asi hledala pomalu něco jiného, než zbytečně zakrnět, takovou práci může dělat třeba právě nějaká maminka po mateřské, která je ráda, že si něco vydělá a zároven ji nuda nevadí a naopak trochu si odpočine od shonu doma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka
@darkgreen
Jestli máš nějaký problém s touhle pozicí, tak je to tvoje věc. Malý plat nemám o to se neboj jinak bych se nebála, abych nedostala vyhazov. A jinak myslím si o sobě že jsem dost pracovitá jinak bych si tenhle problém užívala nemyslíš? Ale ty máš očividně ještě míň práce než já podle toho na kolika forech diskutuješ ![]()
- Citovat
- Upravit
Typ sekretářky jménem Patrice ze serialu osklivka Katka ???? tak se ho rovnou zeptej, tak když teď není s čím ti mám pomoct, mam se poptat jinde nebo se brouzdat po netu a čekat? Jako s vtipem. Treba te překvapí a řekne ať si děláš co chceš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit