Nudná práce.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.11.18 14:04

Tak u nas je vetsinou blazinec, dnu kdy se, cumi do blba' je jenom par do roka. Spis bych se vetsinou potrebovala desetkrat naklonovat, abych vsechno stihla. Kolektiv celkem ok, jak kdo. Sef je takova podivna rozdvojena osobnost, nebo jak ho popsat :roll: Skvely manipulant, kdyz nekoho moc potrebuje, tak maze med kolem pusy a je ohromny kamarad. Ale je to jenom pretvarka. Klidne za rohem vam bodne kudlu do zad. Dlouho jsem mu to taky zrala i s navijakem, ale uz jsem ho davno prokoukla. Zily mi to netrha. Udelam v praci co musim a jak nejlip umim a vic me nezajima. Ja te Zakladatelko chapu. Z takove prace bych za chvili vyskocila z kuze. Clovek taky potrebuje nejaky pocit uspokojeni :roll:

• Citovat
  • Upravit
14860
2.11.18 14:07
@Anonymní píše:
@vjerunqa
Me láká buď policii nebo zvířátka

Děvčičko, kolik ti je? Tak, když máš ráda zvířátka, tak jdi dělat veterinářku, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.11.18 14:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Předem se omlouvám za anonym, ale nerada bych aby se to nějak spojovalo s mým jménem :lol:
Každopádně k věci. Už rok jsem zaměstnaná jako asistentka ředitele. I když mi každý s nadšením řekne „tak to je skvělá práce!“ tak to tak absolutně není. Nejen to, že dostávám absolutně zbytečné a nepotřebné práce, ale i chování pana ředitele je nelidské. Mezi nepotřebné práce je třeba to, že už mi téměř konci pracovní doba a jsem pomalinku na odchodu, kdy počtem dnů nic neděláni a čekání na přiděleno práci jsem otrávená, si mě pan ředitel přivola, že potřebuje strašně s něčím důležitým pomoct a já přesně vím co to bude protože tohle je pořád dokola, jde si třídit svoje papíry a zatím co já na něj celou hodinu jen čumím, tak on mi párkrát podá list papíru abych ho skartovala. :zed: perlička byla když jsem musela být v práci o hodinu déle abych na něj počkala že má prome opět důležitou práci a světě div se, tentokrát chtěl přelit mošt z láhve do sklenic :pocitac: :zed: to jsem myslela že vyletnu z kůže. A to že mu musím uklízet i když uklízečka je téměř za dveřmi ani nemluvím.
Asi negativní postoj k němu mám hlavně ode dne, kdy jsem měla těžké období, toto období bylo pro mě asi to nejtěžší za celý život. Tragická smrt v rodině, rozchod s dlouhodobým partnerem, problém s bydlením, zdravotní probleny no znáte to.. Když se to kazí tak se vším všudy… Ale abych se vrátila.. Tak právě jsem ho šla požádat zda by mi dal dovolenou, nakterou jsem pochopitelně ještě měla nárok. Místo toho využil situace a nepustil mě z kanceláře dokud mu pod velkým nátlakem neřeknu svůj zdravotní stav, jaké léky beru, proč tuto nemoc mám, kdo zemřel, proč se semnou přítel rozešel, kde bydlím, jaké mám přátelé… A na spoustu osobních věcí, které bych neřekla ani nejlepšímu kamarádovi. Pochopitelně jsem mu neřekla vše, ale tlačil na mě tak moc že s brekem jsem mu část řekla. Jsem vřed ním teď jako nahá. Mám ho plné zuby jestli mi rozumíte :,( každopádně chci si hledat práci, kde dostanu i lépe zaplaceno, protože tuto pozici mám placenou stejně jako uklízečka a přeci jen bych se chtěla dostat výše, nebo minimálně do dobrého kolektivu. Vůbec nevím kde začít hledat, tak je napadlo jestli by jste třeba napsali, kde děláte vy a jaké to je… Vaše zkušenosti atd… :srdce: moc děkuji, ráda si počtu ;)

ugh, pan ředitel mi připadá jako takový ten cvok, co sám sebe vidí jako ředitele Apple, přestože dělá v nějaké lokální firmičce, a snaží se řídit celý svět. Měla jsi ho tehdy poslat do zadele, ale on poznal, že nemáš nastavené hranice (podle popisu mi přijdeš mladá, takže je to pochopitelné), a on zkouší, kam ho nadále necháš zajít. Já s takovým lbbem kdysi pracovala, zkusil to na mě jednou a narazil, zbytek si to nechal líbit a přesně třeba v šest večer asistentka hodinu čekala, až pan ředitel dotelefonuje a oznámí jí, že skvělá práce a uvidí se zítra :mrgreen: prostě ji jen tak nechal čekat. Být tebou, začnu si ihned hledat novou práci, ten týpek není normální a lepší to nebude. V dnešní době najdeš hned.

Příspěvek upraven 02.11.18 v 14:10

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.18 14:10

Také jsem měla v práci období, kdy nebylo do čeho píchnout. Šla jsem za šéfem a řekla jsem mu, že nemám práci, ať mi něco dá. On vytáhl ze šuplíku nějaký starý projekt, na který nebyl dřív čas a lidi a hned bylo co dělat - až moc :-)
Být tebou, šla bych za ředitelem a řekla bych mu, že se v práci nudím a cítím se nedostatečně uplatněná a postrádám výzvy, neučím se nic nového. Kdyby s ničím nepřišel, tak bych aspoň navrhla, že se budu učit v rámci pracovní doby třeba cizí jazyk nebo strojopis nebo online kurz Excelu nebo já nevím, prostě cokoli. Protože mít takový pocit z práce, jaký ty popisuješ, je dlouhodobě hrozně ubíjející.

• Citovat
  • Upravit
2659
2.11.18 14:36

K městské policii někoho pořád schání, tak to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
2.11.18 14:58
@kačka39 píše:
Neví kde si najde jinou práci

Tak ať je ráda za to, co teď má, s takovým intelektem ….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.11.18 15:31
@Anonymní píše:
Vím jak se hledá práce, jen jsem chtěla slyšet vaše zkušenosti, kde pracujete, jaký máte kolektiv, jestli vás tam taky někdo takhle štve jako mě, nebo jestli je vaše parta skvělá...... Takové věci :think: :palec:

Když jsem se vracela po rodičáku, přesně jsem věděla, co budu dělat. Kdybych tam celé dny dřepěla, tak se zblázním. Proč jsi nedala výpověď už dávno? 8o Máme práce nad hlavu a občas se štěknem, neboť jsou tam samé ženy. Žádný vedoucí, co by chtěl nalít mošt, se u nás nenachází. Jsem ráda, když si stihnu odskočit. Ani nikdo, kdo by mě omezoval na svobodě. Když mi umřela máma, vědělo to jen par zasvěcených. Šéfovi jsem to na nos nevěšela. Ani to, s kým jsem se rozešla. Je mu do toho prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.11.18 15:33
@zuzukobylka píše:
K městské policii někoho pořád schání, tak to zkus.

Jestli schání, tak toho moc neseženou. A policajtku si představuju jinak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat