Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
která máte bugaboo buffalo prosím prosím vyfotili byste mi odpružení těch kol? Nebo pokud by šlo zdokumentovat jak pruží? Z fotek mi přijde, že snad ani odpružení nemá a to v tom terénu pak musí bejt něco, ano sice projede písek šťerk atd ale není dítě naklepané jak řízek? ![]()
Pak prosím vás to polohování, je to pohodlné? Já bych tam chtěla málou dát už v 5ti měsících, alr přijde mi, co když jednou bude chtít na bok? Děkuji:-)))
No a poslední:-)))… Chápu dobře, ze se prodává jen ve 2kombinaci? Já potřebuji jen sporťák.
Děkuji moooooooooooc
![]()
@Vanocnikarolinka To by me take zajimalo, zda odpruzeni ma ci nema. Take mne z fotek prijde, ze nema.
Buffalo není odpružené, ale pneu má dost měkké takže maloch naklepaný není ![]()
Jestli je sedačka pohodlná? Nevím, já jsem v ní nikdy neležela ![]()
Jinak můžeš si koupit konstrukci, rám, potahy… Vyjde té to ale stejné jako celá dvojkombinace, tu pak i líp prodáš ![]()
@Vanocnikarolinka Pocti si v teto diskuzi, kde zakladatelka moc pekne rozdelila potrebene kategorie terenich kocarku: https://www.emimino.cz/…diky-222057/
@Vanocnikarolinka U buffa je to tak, ze korbicka/sportovni sedacka neni uplne na pevno pripojena ke konstrukci. Samozrejme na ni drzi, ale kdyz jedes po nerovnostech, tak se pohupuje a tak zmirnuje otresy. Dite jsem nikdy vyklapany nemela
.
Ohledne polohovani, nasi male to bylo pohodlne, krasne spala i ve sportaku, ale na bok si ve sportovni sedaccce samozrejme nelehne (to jen v hlubokym) a to primarne kvuli pasum. Na bok si nelehne ani dite v klasickym sportaku bez „kolibky“, protoze je pripasany
.
Ano, prodava se pouze dvoukombinace.
Děkuju za ten link:-)) výborný
Trpím… Musím se rozhodnout, jestli chci fakt terén nebo jen střední terén, jelikož pokud bgb buffa spadá do středního terénu stejně tak jako mutsy evo, které mám a neprojede nic, malá nadskakuje jak blázen a to jsem si dokoupila ty nafukovací kolečka… Tak ho nechci… Ale je tak krásnej
Ty fakt tereňáci jsou očklivý:-) asi nejmenší fuj je ten patron f4 ale ta rukojeť… To není moje kafe
@Vanocnikarolinka Jsou osklivy, to jo. Ale takoveho terenaka bahnaka bych koupila klidne bazaroveho a jako hezci kocarek bych nechala ten, co mas.
S tim pásáním… To je fakt, to mi nedošlo… A máte pokaždé připásané? Takhle.. V leže mi malá nikam nevypadne takze proč na rovince pásat…
A co myslíte, je blbost v 5 ti měsících jii dát do sporťáku?
Mrzí mě to bgb v té 2komb, tu korbu bych vyuzila na 2měsíce:-((
No k tomu mutsy stejně nemám sportovní nástavbu a musim ji pořídit, ale nelíbí se mi ta krátká stříška, takže přemýšlím rovnou o novém kočáru. Bgb má skvělou tu stříšku
@Vanocnikarolinka píše:
S tim pásáním… To je fakt, to mi nedošlo… A máte pokaždé připásané? Takhle.. V leže mi malá nikam nevypadne takze proč na rovince pásat…
A co myslíte, je blbost v 5 ti měsících jii dát do sporťáku?Mrzí mě to bgb v té 2komb, tu korbu bych vyuzila na 2měsíce:-((
@Cuddy píše:
@Vanocnikarolinka Jsou osklivy, to jo. Ale takoveho terenaka bahnaka bych koupila klidne bazaroveho a jako hezci kocarek bych nechala ten, co mas.
@Vanocnikarolinka píše:
A co myslíte, je blbost v 5 ti měsících jii dát do sporťáku?Mrzí mě to bgb v té 2komb, tu korbu bych vyuzila na 2měsíce:-((
Zatim ji pasu vzdycky, je jeste mala (15m). My jsme presly do sportaku v 7m, kdyz si v hlubokym zacala stoupat. Ja bych teda 5m nechala jeste v hlubokym, ale kdyz si das sportak do uplnyho lehu, tak se to myslim da.
Jeste k tomu terenu; my jsme poradny teren teren, jakoze neupravena lesni cesta a tak, projizdeli jen asi dvakrat a bylo to v pohode, ale moc zkusenosti s tim nemam. Ten stredni teren, jakoze upravena polni cesta apod, zvlada pekne a bez vyklepani ditete
.
@Vanocnikarolinka Striska je skvela, tu jsme velmi vyuzili, v lete proti slunicku, v zime proti vetru.
Poutej ji vždycky, zničehonic se otočí, ty budeš koukat jinam a vypadne ti z kocaru ani nemrkneš.