Nuna Deluxe 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Poison Ivy
14.6.13 17:57

Nuna Deluxe 2013

Milé kolegyně, vlastníte někdo tento kočárek? Chtěla bych koupit pro sviště něco skladného na dovolenou a na cestování MHD a tento kočárek mne velmi zaujal (přiznejme si, po vzhledové stránce) :lol: :mrgreen:.

Chtěla bych se zeptat maminek větších dětí, jestli je kočár dostačující i pro starší děti. Mrňous má už v devíti měsících 78cm, pokud bude pokračovat tímto tempem, tak bych mu spíš mohla koupit rovnou koňský povoz :lol:. Děkuji za postřehy, případně i za tip na jiné golfky - ale ráda bych spojenou rukojeť :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
14.6.13 18:19

A jaký je rozpočet? :mrgreen: Já bych volila Baby jogger citi mini - mají svůj patent, takže po složení je fakt malinký. A jinak je to kočár fakt prostorný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.6.13 18:20

@Poison Ivy mají různé verze - 3 kolový i 4 kolový http://www.baby.jogger.cz/…-baby-jogger-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5356
14.6.13 18:45

Ja mam Nunna Peep, nemam Deluxe, takze mi chybi polohovani nozicek.Ale jsem naprosto a totalne spokojena, skvele se vozi, mala kdyz mi lita, tak je to pro me idealni kocarek, slozeny je taky raz dva, spojena rukojet je :palec: Ale-mala je drobek, bude mit 16 mesicu a ma 74 cm a lehce pres 8 kg, takze pohoda.Jak bude vetsi, tak si ji tam moc neumim predstavit, hlavne v poloze vleze :roll: Protoze uz takhle se mi zda, ze kdyz lezi, tak je tam tak akorat. Takze jsem zvedava, co napisou maminky vetsich deti. :think: Koukam, ze ten Baby Jogger vypada taky skvele :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
14.6.13 18:52

@marketa20 Děkuji za reakci, takže na našeho obříka by to asi nebylo :think:… snad se ozve stejně obdarovaná maminka :lol:.

@gabriela82 Úžasný kočárek, ale mimo můj budget. Ráda bych pořídila golfky do 5-6000 max :).

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
14.6.13 18:58

@Poison Ivy tak co vím tak na obříky si pochvalují Bebe Beni Izzy (prý je skoro stejný jako Valco Zee? tuším, ale levnější) ale tam nevím, jak je skladný. http://www.heureka.cz/?… Jinak moje má 14 kg a 87 cm a máme klasiku Chicco Multiway, já si naopak nemůžu rukojeti vynachválit, tahám tam fakt velký nákupy a drží.. Ale skladný fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
14.6.13 19:01

Za mě doporučuju Cybex callisto - mám dvouletýho syna (cca 90 cm a 14 kg) a pořád se tam v pohodě vejde. Jde úplně dolehu, polohovací nohy, překlápěcí a výškově nastavitelná bouda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
14.6.13 19:02

Mrknu na to :)… teď se dívám, že má Nuna zádovou opěrku jen 44cm?? To je masakrálně málo, co jsem se dívala na jiné, tak mívají 51-52cm 8o

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
14.6.13 19:04

Cybex Callisto mi příjde hrozně úzký.. A co mi fakt vadí, jsou ty kola s blatníčkama, nemáš šanci projet sníh. Já teda už sporťák nemám, takže jezdíme s golfkama i sněhem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
14.6.13 19:06

Já chci určitě u sporťáku vydržet :), ale jsou situace, kdy se golfky opravdu hodí :). Zfanfrněla jsem se do Nuny, ten design je skvělý, ale pokud by nebyl pro čahouny dobrý, co s ním za pár měsíců :).

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
14.6.13 19:07

Vypadá to, že se vyznáš :) - co říkáš na tento?
 http://www.babypark.cz/…ny-zapp-xtra#…

• Citovat
  • Upravit
5356
14.6.13 19:09
@Poison Ivy píše:
Já chci určitě u sporťáku vydržet :), ale jsou situace, kdy se golfky opravdu hodí :). Zfanfrněla jsem se do Nuny, ten design je skvělý, ale pokud by nebyl pro čahouny dobrý, co s ním za pár měsíců :).

No ty jo, fakt, sla jsem to schvalne zmerit 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5356
14.6.13 19:11
@Poison Ivy píše:
Vypadá to, že se vyznáš :) - co říkáš na tento?
http://www.babypark.cz/…ny-zapp-xtra#…

Ten byl moje druha volba, sla jsem si ho do obchodu vyzkouset a nevzala bych ho :nevim: Nezdalo se mi to polohovani, na skladani pry neni nic moc, sklada se snad na dva dily. A nema spojenou rukojet.Ale je krasny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.6.13 19:11

@Poison Ivy myslíš mě :mrgreen: V Quinnym jezdí i velké děti, ale velký není :lol: Je i hodně nízký, ale stylový ;) Pokud to bude jak píšeš - na občasné ježdění, tak proč ne.. Pohledej tady v diskuzích, takzvaný „zapík“ tu má určitě hodně fanoušků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.6.13 19:15

Mám starší Nunu, z roku 2010, takže ani Deluxe ani Pepp, čistě jenom Nuna Buggy :mrgreen:, ale dítě má 86cm a ještě se v tom vyspí. Ale je pravda, že už je tam namále s hlavou, ta opěrka je tak tak (vejde se po temeno, zbytek „trčí“), ale dceři jsou dva pryč, takže kočárek už takřka nepoužíváme (snažíme se).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí