Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky mám dotaz, mám 4 letou dcerku a občas máme výlet na celej den, bohužel je to malej unavenec a kolikrát už mi usla v náruči nebo po ceste domu v mhd apod… Chtěla bych na tyhle cesty pořídit golfky jen je problém že asi někteří kolemjdoucí budou nechápavě zírat že mám ještě 4 letou holku v kočáru… Co myslíte mám předsudky hodit za hlavu a golfky pořídit nebo mám dál dcerku tahat na rameni když to zalomí
???
Proč bys nemohla mít 4 letou v kočáru? když je unavená, tak ať si má kde odpočinout. já bych si je určitě pořídila. a ostatní lidi? ať si případně po…:)
Kašli na lidi, pokud víš, že je použiješ víckrát než jednou do měsíce tak je kup nebo kup starší, taky občasně poslouží.
Švagrovka měla pro holku nějaký obyčejný, použitý asi za 300,–…hodně jezdili třeba do ZOO a v čem jí měla mít? Nebo se s ní nosit???
Klidně si je pořiď…
@Alyss1 @Martina8888 No právě že partner používá auto k práci a já mám ve městě mhd takže občas jsem i celej den pryč s malou a pak ji mám spící na rameni… ve 13h chodí doma spávat a když ne usne mi někde po cestě
A o výletech ani nemluvím…
Na kolemjdoucí kašli. Hlavně, ať má malá i ty pohodlí.
Na mě taky někteří koukaj, někteří dokonce i komentují. Na zírající se usmívám, komentujícím nic nevysvětluji, oni nevědí, jak daleko a na jak dlouho jdeme…takže ať pomlčí… Dceru přes rušnou ulici převezu, v centru/na hřišti vypustím, cesta zpět opět v kočáře. Už jsme zkoušeli i bez, ale cestu zpět jsme museli nést, ještě to nedošla. Jo a to jsou jí teprv 2. Pomalu začínám přemýšlet, jak jí budu ve 3 letech vozit v kočáře do školky
Páč ona je to louda a vše musí prozkoumat, takže cesta by byla každé ráno asi na hodinu.
Se tomu směju, ale už vidím za necelý rok, že to tak dopadne… ![]()
@S_h_a_n_i_e Plně tě chápu
taky jsem to tak měla.. Mám teda doma ještě sporťák Quinny buzz 3 ale to už bych asi hodnš s tímhle bouřila okolní maminky co jejich dítě opustilo kočár s mlíkem na bradě
Takže Quinna prodám a asi vážně ty golfky pořídím, dnes jsem ji zase málem nesla na zádech ![]()
Urcite bych si je poridila.Neni to prvni ani posledni 4let co jsem videla v kocarku. ![]()
Co já bych občas ve svým věku dala za to, kdyby mě někdo naložil do golfek a chvíli vozil
jak píšou holky, kašli na ostatní a pořiď
je to pohodlnější než ji tahat na zádech ![]()
Pokud je takhle spavá a spát potřebuje tak je pořiď, moje malá se ráda vozila do 2,5 let pak už jsem začala používat hodně mhd což měla taky jako zážitek nebo kolo ale pěšky toho taky moc neujde, ale spát nepotřebuje, respektive usne případně už jen vautě nebo vyjííííímečně doma. Jako než jí tahat na rameni tak bych něco vzala, klidně i jen takové ty obyč bez stříšky, hlavně že si bude mít kde sednout a zalomit to a ty jí nebudeš muset tahat.
Jinak my na výletech nosíme na mladšího nosítkoa když je nejhůř tak on putuje do něj a starší do kočáru ale v tom velkém už je jak vosa na bomboně
a pak teda na pěšo výlety používáme krosničku ale to je do města blbost.
Klidně, ale pořiď něco, kam se ti vejde, i vzrůstem, i váhou. když už, tak ať má trochu pohodlí.
jak mi se osvědčily dva kočáry, na podzim na Moravě ve sklípku
děti obě chrněly rodiče si mohli užít
a to bylo staršímu 5 let ![]()
na lidi kašli, co je jim do toho.
koukat divně budou, protože koukají i na mého 2,5letého hromotluka, navíc v BJ summit, který má taková velká kola. ale co, chodí odpoledne spát, a to ho mám a) nechat doma, a nebo b) nést v náručí? ![]()
Mysli především na to, abys byla spokojená ty i dcera a pokud si ráda pospí, tak to zřejmě potřebuje. Já tuhle viděla Lidlu ve vozíku tak 5-6 letou holčičku, pěknej cvalda a dumlala si dudlík
. Taky jsem se zprvu pohoršila, ale já neznám a nevím, co má ta holčinka za sebou, co si prožila, co se v ní odehrává a proč ten dudlík musí mít. Tatínek vypadal v klidu a v pořádku. Je to jejich volba, stejně jako tvoje.
Dají se sehnat i polohovatelný za slušný peníze. Jen budou asi v této cenové kategorii max. do 15ti kil
http://www.darababy.cz/index.php?…