Nuna Deluxe 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7745
14.6.13 19:16

Mám Tfk Dot a je v něm místa dost a skladný je taky pěkně. Akorát má blbé brzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.6.13 19:54

Obříka 8o :D…co mám říkat já :think:
jinak kočár dobrej, cena dobrá…když budou dobré reference, pujdu do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
14.6.13 19:55

Kočár je fakt super, ale myslím, že je asi opravdu dost malý… pořád doufám, že se ozve maminka většího dítka :).

• Citovat
  • Upravit
4466
14.6.13 19:57

Aha, nic pro nás, už to čtu..škoda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.6.13 20:01

Tak já mám tenhle a je skvělej :pankac: http://www.najnakup.sk/…_381727.html vyzkoušela jsem několikery golfky a až tyto mě uspokojily. Skladné, lehké, odpružené a jsou i celkem dost prostorné. A prodávají i se spojenou rukojetí :pankac: http://www.detatko.eu/…s-2013-beige

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
14.6.13 20:18

Hoj, no ja te nepotesim, taky jsme se zamilovali do Nuny (ten design je totiz bozi, co si budem povidat), ale vyzkouseli jsme a nas kluk, ktery ma neco malo pres 80cm se tam vejde tak akorat, co se tyka zadove operky a jelikoz nechci koupit golfky na par mesicu, tak jsme od Nuny bohuzel upustili :( v zapeti jsme koukali na Quinny Zapp, ale ten byl takovy rozvrklany a navic si celkem trvame na spojene rukojeti, takze taky nic..no a tak jsme se zastavili u zmineneho Baby joggera city mini, ktery je prostorny, vahove jako vetsine golfek a sklada se jak nic, z druhe ruky se da sehnat kol 4tis, ale na nejakym eshopu meli doprodej kolekce (nevim, jestli 2012 nebo jeste 2011) tesne pod 6tis., takze by ses do budgetu i vesla ;)

my teda nakonec dosli k zaveru, ze prdime na golfky, prodame sportak a shanime Baby jogger city mini GT, ktery je jeste o malinko vetsi, o neco tezsi, ale super a zvladne splnit ucel sportaku i golfek dohromady 8) ale cenove uz se ti do budgetu nevejde asi ani jety :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
14.6.13 21:18

A co Britax B - Agile (ať už troj či čtyřkolka)? Ten nevypadá zle, až na absenci polohování nožiček.

• Citovat
  • Upravit
5356
14.6.13 21:30

@Poison Ivy ten si ted koupila kamoska, je taky hodne hezky a prostorny a pani v obchode mi ho doporucovala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
14.6.13 21:37

@marketa20 Děkuji za zpětnou vazbu ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat