Nuna, nebo Bugaboo bee+

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plus
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
25.7.13 17:27

Má stát 6100 u nás v e-shopu už jí představili píšu u nás páč mám ten obchod kousek od baráku a svou nunu jsem tm kupovala přímo můžu je jen vynachválit dám i odkaz na FB už dali i video

http://www.youtube.com/watch?… http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
25.7.13 17:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.7.13 17:33

Čekala jsem trochu rýpání. Ale potřebuji kočár do letadla a aby zabral minimum místa v autě. Mám už zamluvenou tu novou nunu, tak snad do září přijde, jinak nevím co koupit. Cena je 6500,–

Já měla nunu 2011 a max. spokojenost. Nejsme žádný velikáni, takže malej se v ní vozil ještě ve 3 letech a do jinýho kočáru nechtěl. Jediný mínus tam mam, že nejde otočit to sezení.

Nejhorší je, že někdo řekne, že bugaboo bee zvládne všechno, někdo zase že je jen do nákupáků. A toho se bojím, že na těch našich kostkách, kde každý metr nějaká chybí, to asi nebude ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.7.13 18:04

Ahoj, mám Bugaboo bee+ a jsem s ním naprosto spokojená! :palec: taky jsem ho chtěla do letadla a na cestování kolem, je fakt super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.7.13 18:07

@VeverkaG24 no na ty kostky nevím :nevim: nákupák, normální asfalt i lesní cestu bez šutrů zvládne dobře, ale pokud máte tohle, tak to bych asi nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.7.13 18:07

Jsem z toho už na prášky. Chci koupit kočárek, který nám vydrží ty 2-3 roky. Stačí, že mám doma 3 a nevím, který dat pryč, každý ma něco do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.7.13 18:10

@anlendy. No asi jste to rozsekla. Jezdíme s babičkou po nemocnicích a všude jsou jen ty staré děravé kostky. A nejsem nákupní maniak, tak do krámu, když musim. Tak to bude nová nuna :) Ale ještě vybrat barvu, líbí se mi ta červená, ale asi to zase bude šedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.7.13 18:14

@VeverkaG24 já mám doma 4 kočáry na dvě děti :D z toho je ještě jedno nenarozené :lol: Bugaboo kupoval manžel, když jsme letěli do Austrálie, abych nemusela tahat náš Concord fusion 2010,takže do letadla byl ideální :lol: beru ho jenom na nákupy a okolo baráku :lol: jinak je doma a dcerku v něm uspávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.7.13 18:20
@VeverkaG24 píše:
@anlendy. No asi jste to rozsekla. Jezdíme s babičkou po nemocnicích a všude jsou jen ty staré děravé kostky. A nejsem nákupní maniak, tak do krámu, když musim. Tak to bude nová nuna :) Ale ještě vybrat barvu, líbí se mi ta červená, ale asi to zase bude šedá

v žádném díte, neposazovat ve 4 mesících jses normalní, kup kočárek, takový který ma zadovou operku skoro až do lehu a tak aby tam sal dát vložná taška. :pocitac: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.7.13 18:22
@anlendy. píše:
@VeverkaG24 já mám doma 4 kočáry na dvě děti :D z toho je ještě jedno nenarozené :lol: Bugaboo kupoval manžel, když jsme letěli do Austrálie, abych nemusela tahat náš Concord fusion 2010,takže do letadla byl ideální :lol: beru ho jenom na nákupy a okolo baráku :lol: jinak je doma a dcerku v něm uspávám :lol:

kolik, jí je 4 emsíce nebo 14 mesíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.7.13 18:22

@tumpach máš pravdu :palec: ale to u Bugaboo bee+ jde..tenhle kočárek je i pro novorozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.7.13 18:23
@VeverkaG24 píše: Čekala jsem trochu rýpání. Ale potřebuji kočár do letadla a aby zabral minimum místa v autě. Mám už zamluvenou tu novou nunu, tak snad do září přijde, jinak nevím co koupit. Cena je 6500,–

Já měla nunu 2011 a max. spokojenost. Nejsme žádný velikáni, takže malej se v ní vozil ještě ve 3 letech a do jinýho kočáru nechtěl. Jediný mínus tam mam, že nejde otočit to sezení.

Nejhorší je, že někdo řekne, že bugaboo bee zvládne všechno, někdo zase že je jen do nákupáků. A toho se bojím, že na těch našich kostkách, kde každý metr nějaká chybí, to asi nebude ono.

v žádném případě nuna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.7.13 18:23

@tumpach jsem zmatená, na koho mluvíš? :lol: jestli na mě, tak Charlottě je 10měsíců :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.7.13 18:24
@anlendy. píše:
@tumpach jsem zmatená, na koho mluvíš? :lol: jestli na mě, tak Charlottě je 10měsíců :lol: :lol:

na veverku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.7.13 18:24
@anlendy. píše:
@tumpach máš pravdu :palec: ale to u Bugaboo bee+ jde..tenhle kočárek je i pro novorozence
říkam bugaboo jo, ale nunu v žádném případě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4