Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee PlusMá stát 6100 u nás v e-shopu už jí představili píšu u nás páč mám ten obchod kousek od baráku a svou nunu jsem tm kupovala přímo můžu je jen vynachválit dám i odkaz na FB už dali i video
http://www.youtube.com/watch?… http://www.youtube.com/watch?…
A ještě ty stránky toho obchodu https://www.facebook.com/…187456533191?…
Čekala jsem trochu rýpání. Ale potřebuji kočár do letadla a aby zabral minimum místa v autě. Mám už zamluvenou tu novou nunu, tak snad do září přijde, jinak nevím co koupit. Cena je 6500,–
Já měla nunu 2011 a max. spokojenost. Nejsme žádný velikáni, takže malej se v ní vozil ještě ve 3 letech a do jinýho kočáru nechtěl. Jediný mínus tam mam, že nejde otočit to sezení.
Nejhorší je, že někdo řekne, že bugaboo bee zvládne všechno, někdo zase že je jen do nákupáků. A toho se bojím, že na těch našich kostkách, kde každý metr nějaká chybí, to asi nebude ono.
Ahoj, mám Bugaboo bee+ a jsem s ním naprosto spokojená!
taky jsem ho chtěla do letadla a na cestování kolem, je fakt super ![]()
@VeverkaG24 no na ty kostky nevím
nákupák, normální asfalt i lesní cestu bez šutrů zvládne dobře, ale pokud máte tohle, tak to bych asi nedělala
Jsem z toho už na prášky. Chci koupit kočárek, který nám vydrží ty 2-3 roky. Stačí, že mám doma 3 a nevím, který dat pryč, každý ma něco do sebe.
@anlendy. No asi jste to rozsekla. Jezdíme s babičkou po nemocnicích a všude jsou jen ty staré děravé kostky. A nejsem nákupní maniak, tak do krámu, když musim. Tak to bude nová nuna
Ale ještě vybrat barvu, líbí se mi ta červená, ale asi to zase bude šedá
@VeverkaG24 já mám doma 4 kočáry na dvě děti
z toho je ještě jedno nenarozené
Bugaboo kupoval manžel, když jsme letěli do Austrálie, abych nemusela tahat náš Concord fusion 2010,takže do letadla byl ideální
beru ho jenom na nákupy a okolo baráku
jinak je doma a dcerku v něm uspávám ![]()
@VeverkaG24 píše:
@anlendy. No asi jste to rozsekla. Jezdíme s babičkou po nemocnicích a všude jsou jen ty staré děravé kostky. A nejsem nákupní maniak, tak do krámu, když musim. Tak to bude nová nunaAle ještě vybrat barvu, líbí se mi ta červená, ale asi to zase bude šedá
v žádném díte, neposazovat ve 4 mesících jses normalní, kup kočárek, takový který ma zadovou operku skoro až do lehu a tak aby tam sal dát vložná taška.
![]()
@anlendy. píše:
@VeverkaG24 já mám doma 4 kočáry na dvě dětiz toho je ještě jedno nenarozené
Bugaboo kupoval manžel, když jsme letěli do Austrálie, abych nemusela tahat náš Concord fusion 2010,takže do letadla byl ideální
beru ho jenom na nákupy a okolo baráku
jinak je doma a dcerku v něm uspávám
kolik, jí je 4 emsíce nebo 14 mesíců
@tumpach máš pravdu
ale to u Bugaboo bee+ jde..tenhle kočárek je i pro novorozence
@VeverkaG24 píše: Čekala jsem trochu rýpání. Ale potřebuji kočár do letadla a aby zabral minimum místa v autě. Mám už zamluvenou tu novou nunu, tak snad do září přijde, jinak nevím co koupit. Cena je 6500,–Já měla nunu 2011 a max. spokojenost. Nejsme žádný velikáni, takže malej se v ní vozil ještě ve 3 letech a do jinýho kočáru nechtěl. Jediný mínus tam mam, že nejde otočit to sezení.
Nejhorší je, že někdo řekne, že bugaboo bee zvládne všechno, někdo zase že je jen do nákupáků. A toho se bojím, že na těch našich kostkách, kde každý metr nějaká chybí, to asi nebude ono.
v žádném případě nuna!!!
@tumpach jsem zmatená, na koho mluvíš?
jestli na mě, tak Charlottě je 10měsíců
![]()
@anlendy. píše:
@tumpach jsem zmatená, na koho mluvíš?jestli na mě, tak Charlottě je 10měsíců
![]()
na veverku ![]()
@anlendy. píše:říkam bugaboo jo, ale nunu v žádném případě
@tumpach máš pravduale to u Bugaboo bee+ jde..tenhle kočárek je i pro novorozence