Nuna, nebo Bugaboo bee+

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plus
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
25.7.13 18:27

@tumpach však já vím, nunu bych si nekoupila, protože se mi nelíbí :lol: odpovídala jsem na dotaz Veverka, která se rozhoduje mezi Nunu a Bugaboo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.7.13 19:31
@tumpach píše:
v žádném díte, neposazovat ve 4 mesících jses normalní, kup kočárek, takový který ma zadovou operku skoro až do lehu a tak aby tam sal dát vložná taška. :pocitac: :pocitac: :zed:

nevim proč když se někdo zeptá na golfáč pro novorozence, tak si hned každý myslí že ji nebo ho tam bude posazovat.. :roll: snad jde dnes už většina golfáčů dát až do lehu i ta nuna mimochodem..

• Citovat
  • Upravit
2282
25.7.13 20:07

Pokud ti nezalezi na cene, vzala bych Bee, je atestovano od narozeni, stabilnejsi a alespon minimalne odpruzene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
25.7.13 20:14

@smurfka Třeba proto, že v úvodním příspěvku zakladatelka psala, že tam malej sedí hezky nebo že klouže dolů? V lehu asi klouzat dolů nelze, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
25.7.13 23:10

A co vám je sakra do toho, že chce někdo vozit 4 měsíční mimčo v golfkách?? Ať si každý se svým dítětem dělá co chce a vozí si ho třeba na trakaři :zed: My za týden odjíždíme na dovolenou a budu s sebou pro 5,5 měsíční tahat hlubokej, ne? Taky bude v golfkách, vždyť většina jich má polohování do úplného lehu, tak o co vám jde?? :zed:

• Citovat
  • Upravit
3950
26.7.13 00:38

Proč né nuna já jsem sním velmi spokejená a nuna má i novorozeneckou vložku mimochodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
26.7.13 00:42

Mám nunu a jine golfky bych nechtěla..jsem naprosto spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
26.7.13 09:17
@Kacenka88 píše:
Mám nunu a jine golfky bych nechtěla..jsem naprosto spokojena :-)

jo jo přesně já ji mám taky asuper splnuje to co od golfek očekávám a vleze do nich i má 20 kylová 4 letá dcera co máme nunu tak šl PP gt3 do světa už se snim nikomu nechtělo jezdit jen škoda že ve sněhu máme z nunou smulu ale to pořídím city elite a budu štastná jak blecha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
26.7.13 09:24

Tak můj malý ma 2,5 a nunu beru ted už jen když je unavený a musíme rychle někam skočit ale i vessněhu když nebyl hluboký jsem pojezdila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
26.7.13 09:26

Tak já ne kolečka se zasekla a vubec nemyslím tskový ten ušlapaný sníh ale pěkně tu rozježděnou břečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
26.7.13 19:44

@nemolka tak to je divné, v břečce jsem jezdila normálně, jen trošku hůř právě na tom uježděném sněhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.7.13 19:17

Malému jsou 4 měsíce. V hluboké korbě nechce být. Takže normálně jezdíme ve sporťáku. Máme Joolze a jané a velký sporťák. Mám objednanou nunu. Bugaboo jsem si byla zkusit u jedné paní u nás a to nejde. Zarazil se o každou kostku. Takže vyhrála nuna. Už je objednaná.
Nikomu neberu názor, že by 4 měsíční dítě nemělo sedět. Ale nemůžu ho nechat řvát nebo neustále chovat, máme doma ještě jednoho prcka, tak není čas jen na jednoho. První dítko šlo do sporťáku už ve 3 měsících a to bylo v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.7.13 19:20
@Evaa1974 píše:
A co vám je sakra do toho, že chce někdo vozit 4 měsíční mimčo v golfkách?? Ať si každý se svým dítětem dělá co chce a vozí si ho třeba na trakaři :zed: My za týden odjíždíme na dovolenou a budu s sebou pro 5,5 měsíční tahat hlubokej, ne? Taky bude v golfkách, vždyť většina jich má polohování do úplného lehu, tak o co vám jde?? :zed:

Děkuji za zastání v podobě mého názoru. Doba jde dopředu, a člověk si musí vše ulehčit, co to jde. Starám se o 2 děti celý den sama, a ještě vozíme prababičku po nemocnicích, takže potřebuji skladný, pohodlný a lehko ovladatelný kočárek. Dřív si člověk nemohl vybírat, co by si pořídil, dneska je jiná doba, tak toho musíme využít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
27.7.13 19:40

Holky, muzu se zeptat co presne znamena „polohovani nozicek“? Je mi to trapny, ale nevim to… budu pro syna kupovat Nuna Pepp, ale tady v diskuzich se resi zminovane polohovani.

EDIT: Takze nevim jestli mam jit do modelu Pepp nebo Deluxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.7.13 19:48

Necetla jsem celou diskuzi, ale reknu to tak - pokud mas drobnejsi ditko, Nuna by mohla byt OK, i kdyz muj 15m kluk uz je v ni akorat, proto jsme ji zavrhli, ale designove je skvela.. Bugaboo se mi ukrutne nelibi a ani mi slozeny nepripada nijak zvlast maly, ale urcite je dobry i pro vetsi dite, ma dobry odpruzeni.. my jsme teda nakonec golfky uplne vzdali, Nuna mala, Quinny Zapp nam prisel desne rozvrklany a jiny se nam nelibili, takze jsme nakonec udelali kompromis a mame Baby Joggera City mini GT :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí