Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plus@tumpach však já vím, nunu bych si nekoupila, protože se mi nelíbí
odpovídala jsem na dotaz Veverka, která se rozhoduje mezi Nunu a Bugaboo
@tumpach píše:
v žádném díte, neposazovat ve 4 mesících jses normalní, kup kočárek, takový který ma zadovou operku skoro až do lehu a tak aby tam sal dát vložná taška.![]()
![]()
nevim proč když se někdo zeptá na golfáč pro novorozence, tak si hned každý myslí že ji nebo ho tam bude posazovat..
snad jde dnes už většina golfáčů dát až do lehu i ta nuna mimochodem..
Pokud ti nezalezi na cene, vzala bych Bee, je atestovano od narozeni, stabilnejsi a alespon minimalne odpruzene
@smurfka Třeba proto, že v úvodním příspěvku zakladatelka psala, že tam malej sedí hezky nebo že klouže dolů? V lehu asi klouzat dolů nelze, že?
A co vám je sakra do toho, že chce někdo vozit 4 měsíční mimčo v golfkách?? Ať si každý se svým dítětem dělá co chce a vozí si ho třeba na trakaři
My za týden odjíždíme na dovolenou a budu s sebou pro 5,5 měsíční tahat hlubokej, ne? Taky bude v golfkách, vždyť většina jich má polohování do úplného lehu, tak o co vám jde?? ![]()
Proč né nuna já jsem sním velmi spokejená a nuna má i novorozeneckou vložku mimochodem
Mám nunu a jine golfky bych nechtěla..jsem naprosto spokojena ![]()
@Kacenka88 píše:
Mám nunu a jine golfky bych nechtěla..jsem naprosto spokojena
jo jo přesně já ji mám taky asuper splnuje to co od golfek očekávám a vleze do nich i má 20 kylová 4 letá dcera co máme nunu tak šl PP gt3 do světa už se snim nikomu nechtělo jezdit jen škoda že ve sněhu máme z nunou smulu ale to pořídím city elite a budu štastná jak blecha
Tak můj malý ma 2,5 a nunu beru ted už jen když je unavený a musíme rychle někam skočit ale i vessněhu když nebyl hluboký jsem pojezdila
Tak já ne kolečka se zasekla a vubec nemyslím tskový ten ušlapaný sníh ale pěkně tu rozježděnou břečku
@nemolka tak to je divné, v břečce jsem jezdila normálně, jen trošku hůř právě na tom uježděném sněhu
Malému jsou 4 měsíce. V hluboké korbě nechce být. Takže normálně jezdíme ve sporťáku. Máme Joolze a jané a velký sporťák. Mám objednanou nunu. Bugaboo jsem si byla zkusit u jedné paní u nás a to nejde. Zarazil se o každou kostku. Takže vyhrála nuna. Už je objednaná.
Nikomu neberu názor, že by 4 měsíční dítě nemělo sedět. Ale nemůžu ho nechat řvát nebo neustále chovat, máme doma ještě jednoho prcka, tak není čas jen na jednoho. První dítko šlo do sporťáku už ve 3 měsících a to bylo v březnu.
@Evaa1974 píše:
A co vám je sakra do toho, že chce někdo vozit 4 měsíční mimčo v golfkách?? Ať si každý se svým dítětem dělá co chce a vozí si ho třeba na trakařiMy za týden odjíždíme na dovolenou a budu s sebou pro 5,5 měsíční tahat hlubokej, ne? Taky bude v golfkách, vždyť většina jich má polohování do úplného lehu, tak o co vám jde??
Děkuji za zastání v podobě mého názoru. Doba jde dopředu, a člověk si musí vše ulehčit, co to jde. Starám se o 2 děti celý den sama, a ještě vozíme prababičku po nemocnicích, takže potřebuji skladný, pohodlný a lehko ovladatelný kočárek. Dřív si člověk nemohl vybírat, co by si pořídil, dneska je jiná doba, tak toho musíme využít ![]()
Holky, muzu se zeptat co presne znamena „polohovani nozicek“? Je mi to trapny, ale nevim to… budu pro syna kupovat Nuna Pepp, ale tady v diskuzich se resi zminovane polohovani.
EDIT: Takze nevim jestli mam jit do modelu Pepp nebo Deluxe.
Necetla jsem celou diskuzi, ale reknu to tak - pokud mas drobnejsi ditko, Nuna by mohla byt OK, i kdyz muj 15m kluk uz je v ni akorat, proto jsme ji zavrhli, ale designove je skvela.. Bugaboo se mi ukrutne nelibi a ani mi slozeny nepripada nijak zvlast maly, ale urcite je dobry i pro vetsi dite, ma dobry odpruzeni.. my jsme teda nakonec golfky uplne vzdali, Nuna mala, Quinny Zapp nam prisel desne rozvrklany a jiny se nam nelibili, takze jsme nakonec udelali kompromis a mame Baby Joggera City mini GT ![]()