Nuna, nebo Bugaboo bee+

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plus
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
27.7.13 19:50

@ne-silenamatka to znamena, ze obyc Nuna ma nozicky porad dolu, Deluxe lze dat do vodorovne polohy ;) zalezi, jak velke mas dite a jak je zvykle jezdit a taky kolik chces investovat - Deluxe je uz drazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
27.7.13 23:33

I pepp ma polohování nozicek..ne jak deluxe ale jde to zvednout…a jinak můj 2 a pul lety syn nosici velikost 104 s nohou 27..zrovna Drobek není a v Nune sedí úplně v klidu a místa ma dost tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
28.7.13 08:16

@Kacenka88

Holky diky, takze ted uz chapu polohovani, deluxe je ted v e-shopech vyprodany, a ocekavany luxx je na me uz moc drahej, ale opradu si radeji pockam na naskladneni deluxe.Nunu budu mit jen na jizdy do civilizace (bydlim za Prahou, tady na jezdeni mam x-lander x3) a na dovolene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
28.7.13 08:17

@jane-e taky diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.7.13 12:13
@ne-silenamatka píše:
Holky, muzu se zeptat co presne znamena „polohovani nozicek“? Je mi to trapny, ale nevim to… budu pro syna kupovat Nuna Pepp, ale tady v diskuzich se resi zminovane polohovani.EDIT: Takze nevim jestli mam jit do modelu Pepp nebo Deluxe.

že se dá pod nožičkama zvednout ten díl, aby mu nevysely nohy dolů, když třeba spí. Já už deluxe nesehnala, teda tu modrou, a černou nechci.Tak mám předobjednávku na ten nový model lux. Ale doufám, že do začátku září přijde, jinak budu muset tahat velký sporťák, a to se mi teda nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.7.13 12:15

@ne-silenamatka

Deluxe už nedělají. To už nenaskladní. To mi řekli v každým krámu i e-shopu. Už čekají na ty nové luxx. Jedině jetý, ale když mi někdo řekne 4500,– za jetý deluxe, to bych radši koupila nový, kdyby to šlo. Ale té nové jdou zaretovat přední kolečka. Tak to se mi hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.7.13 12:19

@tumpach

Bugaboo už je opravdu zavrhlý. Pani mi ho půjčila, at si s ním jezdím, a pak se rozhodnu. Ale není to pro mě. Bydlet ve městě, kde nejsou kostky, ale krásně upravené chodníky, tak asi ano. Ale jsme v lese a pořád na cestách, a nikdy nevím, kde mají jaký cesty.
Koukala jsem na plno kočárků. Krásných je plno, ale ta skladnost je děs. Každý si napíše popisek, jak je skladný a lehký. Ale naživo mi ta skladnost teda už taková nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.7.13 12:24
@VeverkaG24 píše:
@tumpachBugaboo už je opravdu zavrhlý. Pani mi ho půjčila, at si s ním jezdím, a pak se rozhodnu. Ale není to pro mě. Bydlet ve městě, kde nejsou kostky, ale krásně upravené chodníky, tak asi ano. Ale jsme v lese a pořád na cestách, a nikdy nevím, kde mají jaký cesty.
Koukala jsem na plno kočárků. Krásných je plno, ale ta skladnost je děs. Každý si napíše popisek, jak je skladný a lehký. Ale naživo mi ta skladnost teda už taková nepřijde.
:hug: :D me ej to veverko ejdno, ale ´budes litovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.7.13 12:31
@VeverkaG24 píše:
@tumpachBugaboo už je opravdu zavrhlý. Pani mi ho půjčila, at si s ním jezdím, a pak se rozhodnu. Ale není to pro mě. Bydlet ve městě, kde nejsou kostky, ale krásně upravené chodníky, tak asi ano. Ale jsme v lese a pořád na cestách, a nikdy nevím, kde mají jaký cesty.

cybex callisto, to už jsou rpo me golfky a ne nuna, ty jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
28.7.13 21:19
@VeverkaG24 píše:
@ne-silenamatkaDeluxe už nedělají. To už nenaskladní. To mi řekli v každým krámu i e-shopu. Už čekají na ty nové luxx. Jedině jetý, ale když mi někdo řekne 4500,– za jetý deluxe, to bych radši koupila nový, kdyby to šlo. Ale té nové jdou zaretovat přední kolečka. Tak to se mi hodí

No ja sem se pres MMB dostala k tomuto e-shopu a modelu Deluxe: http://www.dudlikarna.cz/…pepp-deluxe/ maji tam poznamku, ze zbozi je „na dotaz“, plus dole poznamku, ze ocekavaji naskladneni koncem cervence, tak sem jim dotaz poslala a ptala se zda skutecne budou naskladnovat koncem cervence, coz je ted, odepsali, ze v pondeli 29.7. budou mit info a daji mi vedet kdy dorazi.

Jo a s tema cenama za jetou Nunu nemuzu nesouhlasit - to mi hlava nebere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.7.13 21:42
@VeverkaG24 píše:

vymyslis si na emimino hezké hovadiny, ojetá nuna stojí kolem 3000, stačí se podívat, takže chces jenom novou protože se staré stítis, tak to jeco, milenko :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.7.13 21:47
@VeverkaG24 píše:

http://www.babypark.cz/…-pepp-deluxe tady ho třeba mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
28.7.13 22:04
@tumpach píše:
http://www.babypark.cz/…-pepp-deluxe tady ho třeba mají

No tam ho maji, ale v malinovy barve (chci night a ta je taky na dotaz a fakt se ceka na vyhradniho distributora pro CR) - jinak k tomu „vymysleni“ @VeverkaG24, tak to opravdu nevymysli: ano pepp sezenes za 3 000,–, ale deluxe za 4 500,– naprosto bezne. Osobne se ojetych kocarku „nestitim“ - ostatne muj x3 je ojetina, ale taky bych za ojetou Nunu Deluxe tohle nedala.

Ostatne u vseho pouziteho zbozi sem ochotna zaplatit cca.50% az 60% z puvodni ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
29.1.15 09:13

Rozhoduji se a chtela bych poprosit o porovnani jizdmich vlastnosti na kostkach a dirach stareho mesta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.1.15 09:22

Měla jsem doma najednou bee a nunu luxx. Nunu nikomu nedoporučím. Ta rachtala i doma na dlaždicích, má nízkou zádovou opěrku a je úzká
Na fotce měl prcek 9 kilo a 76 cm, takže malý, a hlava mu koukala. Bee jsem včera s těžkým srdcem prodala, ten jezdí krásně. Na kostkách se někdy zarazil, ale to stačí zaaretovat kola, já nedělala, zasekl se mi jen na jednom místě, a tam jsem pak už automaticky kočárek zvedala

Druhá fotka je ten samý den v Bee, ale nemá zvednutou ještě tu zádovou opěrku, ta jde ještě zvednout.

Mám i video, jsem srovnávala rachot nuny a bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4