Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee PlusA složené. Je to stejné. Mám malého Fiata Pandu, a vejdou se.
Dekuji moc! Znama ma nunu ale ja mam velke dite. Video by bylo super
Dekuji moc! Znama ma nunu ale ja mam velke dite. Video by bylo super
Pro větší dítě určitě Bee. Na začátku měsíce jsem z těžkým srdcem prodala naše plusko a teď drandíme s novou trojkou, nedá se to s pluskem vůbec srovnat. Konstrukce je mnohem pevnější, asi jako u klasického Bee. A co se prostoru a pohodlí týče, rozhodně Bee. Malý měl 3 a ještě tam mám pořád místečko jak v obýváku ![]()
Nuna není špatná, ale má krátkou opěrku, když dítě usne tak mu visí nohy a je docela nízká. Ale přijde mi, že spíš projede menší terén než Bee. Bee se zaaretovanýma kolečkama je na kopanec a na odvaření koleček.
Náš malej už do kočárku nechce, ale koupím si jen na popojíždění TFK Dot, prostorný, krásně se s ním jezdí, ale je hlavně lehký, tak i když dáte těžší dítě, tak se s ním dobře jede. A hoooodně prostorný, a skladný
@VeverkaG24 vesela.mac@seznam.cz dekuji
Tak ja bydlim v historickem meste… bgb 3 je teda lepsi?
Mam po dcerce britax agile..ale rada bych jeste neco lejciho…
@VeverkaG24 ja se taky pripojim s dotazem
mame na namesti takovy ty maly kostky-nevyhrkam z maleho dusi? Chtela bych bgb bee plus
@Eliskaxox Dnes mi bee+ přišlo a jsem nadšená-sice jsem k nám na náměstí nedojela, ale jede lépe jak např britax agile. Nuna je proti němu hrkátko. Máme tu dost děravé chodníky a krásně je projelo, ladně:)