Nutrilon 1 A.R.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
18.4.13 15:46

blinkani

Zvracime po vsem. mleka jsme meli bebu ar nutrinol ar ale zvracime i prikrmy.neco sni a za chvili polovinu ci cele vyhodi. Momentalne odmita i mleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
18.4.13 19:03

@tomicek zkus zeste Humana AR ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.4.13 15:25

Vam to pomahalo? Ted jsem zase koupila nutrinol a nutriton.tak to pomichame a snad se to bude zlepsovat. Problem je ze ani nechce pit mleko. Akorat to pak vylevame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
19.4.13 15:29

@tomicek jj my jsme davali Nutrilo AR a pil mi ji krasne kupovala jsem ji v PL.. zkousela jsem i ARkovou BEBU a tu mi maly blinkal… ted jsme najeli na Humanu a ta nam vyhovuje vic nez dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikii85
26.5.13 21:53

Dobrý večer, používám Nutrilon 1AR, protože mi malinká ublinkávala, ale má po něm velmi tuhou stolici a moc jí to trápí. Chtěla jsem poprosit o nějakou radu, jak jí trochu ulevit. Jsou nám 4 měsíce. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
7626
26.5.13 21:58

Co zkusit prikrm s mrkve a trochou masla? u nas zabralo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
26.5.13 22:09

Svestkova stavicka by mohla taky pomoct ;-) a hlavne mala si zvykne ;-) nas malej byl na Nutritonu v MM a posleze na ARkovem mliku od 2ho mesice zivota a taky si zvyknul ;-) budis vam utechou ze to blinkani za par mecisu prejde…

jinak muzu poradit pouzivat misto AR mlika mliko obyc 1kove a zahustovat instantni ryzovou kasickou treba od Nestle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.5.13 08:27

Anebo se dá zahušťovat Nutritonem. Já z Nutroše AR přešla na Babylove + Nutriton, kvůli penězům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.5.13 09:25

@PetiteFillette da ale Nutriton neresi problem s tvrdou stolici po Nutrilonu AR pac oboji obsahuje vlakninu ze svatojanskeho chleba ktera bude zahustovat stolicku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.5.13 09:39

@Verylka aha :think: to jsem nevěděla.. Tak potom třeba změnit na Bebu AR. Tam jsou i pro a prebiotika. Akorát se strašně blbě rozmíchává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.5.13 09:51

Ahoj, a co skusit kapky SAB SIMPLEX? Můj malý byl na tom uplně stejně, doktorka řekla že mám koupit probiotika B-KOMPLEX, a ty pomohly, už kaká normálně, a když náhodou bolí bříško tak ty kapky a je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.5.13 10:33

@PetiteFillette blbe se rozmichava a je zahustova skrobem pokud se nepletu a z toho mi treba mladej strasne blinkal.. teda ne blinkal.. litalo to z nej obloukem ven… ale verim ze nekterym miminkum vyhovuje… jeste je i Humana AR ale ta je taky zahustovana tim samym co Nutros AR ale treba ma Humana jine slozeni a nebude tak zatvrzovat… chce to zkouset, zkouset a zkouset…

osobne mi prijde jednodussi kupovat prave treba to Babylove, Babydream nebo Humanu mliko a zahustovat instantni kasickou… krom toho ze to vyjde levneji jeste kase i zasyti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.5.13 10:35

@kalomi Sab Simplex je na odbouravani bublinek ve strivkach (proti kolikam - prdiky) ale ne na „zredeni“ stolicky.. to mozna ty probiotika ale treba my davali BioGaiu a ta to jeste zahustila vic.. ale maly si zvyknul a nedelalo mu to vubec problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.5.13 10:47

@Verylka já jen dala svůj postřeh, a napsala jsem že probiotika na tvrdou stolici a kapky na bolení břicha :lol:
A k té bebě, nechtěla jsem dávat Nutrilon Ar, kvůli tomu kakáni, a tak mi doktorka prvně řekla at přejdu na Bebu ar, krom toho že se opravdu špatně rozmícháva, měl malý průjem po každém jídle až jsme skončily v nemocnici kvůli dehydrataci, a všichni lékaři mě potvrdili, že právě z té Beby bývá průjem, a věř že to je někdy ještě horší, než ta tvrdá stolice (bolení bříška, opruzená prdýlka, ani se nestačil napapat a už byl celý ohozený až k zádům, blee, už nikdy více :zed: )
Jinak ty probiotika stojí 60kč jsou na týden a měly by ještě mít pořád učinek 3 týdny po dobráni, proto se kupují jen jednou měsíčně. a malého opravdu přestalo bolet bříško a kaká jednou děnně normálně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.5.13 10:56

Našemu Beba sice asi vyhovovala, ale teda to co vyprodukoval, za to by se styděl i starý chlap. To tak strašně smrdělo, že se to nedalo. I mě jakožto silnou povahu s kačením žaludkem (jsem zdravotní sestra) to natahovalo. V kombinaci s tím, jaké jsem kolem toho musela dělat kotrmelce, aby to bylo rozmíchané a neucpávalo to savičku, jsem právě přešla na Nutrilon. Naštěstí ho neucpával, takže kvůli penězům se pak dalo přejít na to Babylove+Nutriton. A stejně blil po jakémkoli mlíce, nedalo se dělat nic jiného, než se to spraví samo. Naštěstí se sezením a lozením to úplně vymizelo a teď jako chodící už nemívá ani nehody. Pořád teda zahušťuju, ale to už spíš jen kvůli tomu, že máme samé dudlíky s regulací průtoku a nezahuštěné by ho to utopilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová