Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, naprosto souhlasím, máme 2roky a Nutrilon 4. Chci ho dávat minimálně do 3let.
Hanulínek píše:
Ahoj, myslím, že rozdíl je v energii. Jiný poměr a množství tuků a cukrů mezi 2 a 3- dítě roste a má jiný výdej oproti ležícímu mimču.
My jsme dávali taky Nutrilon a drželi jsme se doporučeného věku i proto, že ten slabší už prckovi nestačil a chtěl pít pořád.
Navíc ta 3. sice je možná klas.sušené mléko, ale obohacené vitaminy… a navíc si myslím, že je určitě i lépe hlídané oproti klas.sušenému.
Naše dětská Dr.má názor, že pokud na to člověk má, je určitě pro dítě lepší Nutrilon a pod. než krabicové mléko.
My jsme teď na Nutrilonu 4 a malému je 2,5let.
Zdravím!
Ahoj, naprosto souhlasím, máme 2roky a Nutrilon 4. Chci ho dávat minimálně do 3let.
Myslim ze ta 3 je s prichuti ale neskoumala jsem jestli je to az od roku. My jsme do prichute nesli hodne kamaradek mne od toho odrazovalo z duvodu ze to nemusi vzdy prckovi zachutit ![]()
Ahoj holky,
Chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti se zažívacími problémy při přechodu z 2 na 3. Malá dostává od narození Nutrilon Profurura a úplně super.. Teď nám byl rok a krásně nám vyšlo, že 3 den po narozeninách jsem jí začala dávat 3… Je to již týden a od té doby má pořád průjem. Úplně vodovou stolici a několikrát přes den i v noci..
@Leontýnka15 nám se nic takového nestalo, ale 2-ka byla podle mě lepší(nejraději měli 2-ku noční)3-ka je lepkavější, poznala jsem to hned na rukou, když jsem sypla vedle. Dostali i 3-ku vanilku a v pohodě. Naše dvojčata už sice dorostla vrstevníky(14m)ale i tak jim dávám mlíko se zpožděním, tak jak byli narozeni dříve, takže tu 3-ku dostali cca ted ve 14m. Klidně bych zůstala ještě u té 2-ky a 3-ku dávala jen občas, ať si pomalu zvyká.
@Leontýnka15 mohu se zeptat jak jste dopadli s tím Nutrilonem trojkou? Měli jsme to podobně - tedy ne úplně průjmy, ale dcera začala kakat mnohem častěji než dřív, až z toho byla na zadečku podrážděná. Přemýšlím, že se vrátíme ke dvojce.
@Leontýnka15 @Deedea sice je to už pár roků zpět, ale i tak zkouším…🙏🏻 😂 jak jste dopadly holky? Teď řeším úplně to samé 🙏🏻