Nestlé Beba 3 - nejde rozmíchat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1126
17.12.10 09:44

Beba3 - nejde rozmíchat

Ahoj, mám dotaz, začli jsme kupovat maly Bebu 3 a nejde mi to pořádně rozmíchat, jsou v tom takový malý asi škrobový hrudky a neteče mi to potom z lahví Avent. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Možná je to normální, aby to víc zasytilo, ale přemýšlím, že koupím Sunar nebo jinou značku, teče mi to jen z lahví Nuk a nechce se mi stříhat do saviček větší díry. Nevíte jestli to maj ostatní mlíka taky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1175
17.12.10 09:54

Ahoj já malý taky koupila Bebu a mám stejný problém, vždy to musím rozmíchat v hrnečku a pak to leju pře sítko do flašky, a stejně mi v sítku zustanou hrudky, ikdyž to se to snažím rozmíchat pořádně vidličkou :nevim: :nevim: Přemýšlím také o jiné značce tuto mě fakt pěkně štve :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
17.12.10 10:01

Já jsem kvůli tomu BEBU taky zavrhla. Mě to šlo rozmýchat, ale muselo to být vlažné, a stejně se tam občas pucek objevil a ucpal savičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
17.12.10 10:02

Já nedám dopustit na Sunar, krásně se rozmýchá, malou zasytí. Sice pění, ale ta pěna zůstane po vypití ve vlašce, a na chuť to nemá vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.12.10 10:05

Já u malýho dávala taky Sunar, nevím co mě to teď napadlo s Bebou :zed: asi se k Sunaru taky vrátím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
17.12.10 10:32

Jo, trojka je mezi dvojkou a Junior bifidus 1+ (od roku věku, v plechovce) trochu nepovedená. Mně to rozmíchat sice šlo, ale v teplé vodě, třepáním v lahvi, tak těch 35-40 stupňů voda, ale po vypití tam zůstával jakoby bílý písek. Měli jsme ji asi dva měsíce (dalo se to, protože pije jen jednu láhev v noci) a pak jsem asi týden před rokem přešla na Junior 1+ a ten je úplně parádní, v pohodě a dokonce i na obale píšou, že se může rozmíchat ve studené vodě. A fakt to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.12.10 10:34

Ahoj, máme úúúplně stejný problém. Dostali jsme bebu od babičky. Jinak pijeme nutrilon. Máme také láhev od Aventu, a teče to teda pěkně blbě :cert: . Chudák malý se pěkně nadře než to vypije. Bebu už nechci nikdy vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
17.12.10 10:47
motomoni píše:
Ahoj, máme úúúplně stejný problém. Dostali jsme bebu od babičky. Jinak pijeme nutrilon. Máme také láhev od Aventu, a teče to teda pěkně blbě :cert: . Chudák malý se pěkně nadře než to vypije. Bebu už nechci nikdy vidět.

tak kromě trojky to zas není tak špatný mlíko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.12.10 11:30

Dela tohle jenom trojka - jednicka i dvojka a nocni dvojka byly naprosto v pohode. Junior od roka to uz nedela…

• Citovat
  • Upravit
11502
17.12.10 11:52

Ahoj, tak my taky byli na bebě 1 i 2 a díky těmto ohlasům na bebu 3 jsem přešla na nutrilon a nemůžu si stěžovat, takže jsem ji ani nevyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.12.10 11:55

Tak mě hrudkovatí i Beba AR proti ublinkávání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.12.10 11:57
sarynama píše:

jo, tu jsme taky měli, ale stejně mi malej po ní ublinkával, takže jsem jí kupovala zbytečně a fakt se blbě rozmíchávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.12.10 12:00
Pettulle píše:
sarynama píše:
jo, tu jsme taky měli, ale stejně mi malej po ní ublinkával, takže jsem jí kupovala zbytečně a fakt se blbě rozmíchávala.

No je fakt, že mi malá po ní taky ublinkává, vůbec nevím co jí mám koupit, co pomohlo vám??? Doktorka mi říká, že se to srovná, ale bude jí už 7 měsíců a pořád mi ublinkává, někdy víc a někdy klidně i dvě hodiny po jídle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
17.12.10 12:47

ahojky, my právě baštíme AR - takže stejný prblém s rozmícháváním, ale používáme lahvičky Avent s variabilní savičkou a rozmíchávám tak že si nejdříve dám do hrnečku prášek a za pomalého přilévání ohřáté vody míchám lžičkou a je to OK. Jediné co je potřeba si ohlídat tu teplotu vody, jde to super u 40°, jakmile je méně, tak to nejde :zed:
Ale blinkáme stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.12.10 12:50

Ja taky spackovala n 3 Bebu a ted jsem presla na Nestle junior a to je piticko :-D
Mala ho miluje- nevim, jak moc je jine nez ostatni mlicka- ja to neochutnala, ale sunar mi plive a juniora basti jako nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová