Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahojky, my právě baštíme AR - takže stejný prblém s rozmícháváním, ale používáme lahvičky Avent s variabilní savičkou a rozmíchávám tak že si nejdříve dám do hrnečku prášek a za pomalého přilévání ohřáté vody míchám lžičkou a je to OK. Jediné co je potřeba si ohlídat tu teplotu vody, jde to super u 40°, jakmile je méně, tak to nejde ![]()
Ale blinkáme stejně ![]()
Ja taky spackovala n 3 Bebu a ted jsem presla na Nestle junior a to je piticko ![]()
Mala ho miluje- nevim, jak moc je jine nez ostatni mlicka- ja to neochutnala, ale sunar mi plive a juniora basti jako nic ![]()
My máme Sunar je to v pohodě,sice dělá pěnu,ale malýmu nejvíc chutná,protože má i jiné příchutě,kupuji mu banán nebo vanilku…není nad Sunar!
dekuju za reakce, asi zkusime ten sunar, beba nam jinak vyhovovala, nejdriv 1HA a pak normalni dvojka, nechapu proc vyrobili takovy paskvil. Nestle junior taky nezni spatne, ale to asi az po roce ne? Kouknu na to v obchode. Diky
Tak ja uz mam koupemy sunar a jen cekam az konecne dodelam tu silenou bebu 3, ktera mi obcas netece ani z nuk flasticky a treba v noci se kuli tomu mala probudi a breci a me to vazne stve, ale zas je mi lito vyhodit ten zbytek
Protoze na chut to asi spatny neni. Na sunar jsem zvedava, nekdo ho chvali, nekdo zatracuje, pri nejhorsim se vratime k bebe2 a pak ten junior.
Tak ja uz mam koupemy sunar a jen cekam az konecne dodelam tu silenou bebu 3, ktera mi obcas netece ani z nuk flasticky a treba v noci se kuli tomu mala probudi a breci a me to vazne stve, ale zas je mi lito vyhodit ten zbytek
Protoze na chut to asi spatny neni. Na sunar jsem zvedava, nekdo ho chvali, nekdo zatracuje, pri nejhorsim se vratime k bebe2 a pak ten junior.
Ahoj maminky, máte některá dobrou zkušenost s Bebou 3? Já jsem se po diskuzích tady bála, tak jsem dávali pořád 2. Teď na ni přecházíme (po dobrání zásob 2) a nezdá se tak špatná. Po protřepání hrudky nedělá, savičkou proteče. Že by ji nějak vylepšili?
ahoj,myslíte že hrudkovatí i Beba ha pro alergiky? Máme zatím jedničku a ta je ok.
Ahoj, my jsme taky na Bebe, ted zacinam davat 3, vite nekdo, jaky je rozdil mezi 4 a Junior? 4 je ted novinka, je asi od 14 mesicu.. premyslim, na co najedeme po roce, jestli 3 a pak 4 a nebo Junior..? Diky L.
bessy píše:
ahoj,myslíte že hrudkovatí i Beba ha pro alergiky? Máme zatím jedničku a ta je ok.
HA jsme měli jen 1, pak jsme přešli na normální 2, takže nevím jaká bude HA2, ale myslím, že vpohodě.
Lucah píše:
Ahoj, my jsme taky na Bebe, ted zacinam davat 3, vite nekdo, jaky je rozdil mezi 4 a Junior? 4 je ted novinka, je asi od 14 mesicu.. premyslim, na co najedeme po roce, jestli 3 a pak 4 a nebo Junior..? Diky L.
Nám teda ještě není rok, ale také jsem přemýšlela, jestli dávat do 14m trojku a pak přejít na 4 nebo hned od roku Junior. Junior je prý chutnější, ale když není v akci je dražší než Nutroš, tak nevím
.