Problémy s kakáním

andrejka87
16.12.10 07:28

Problémy s kakáním

Zdravím všechny,pročetla jsem tu spousty diskuzí a stejně jsem pořád na vážkách…Mám dvoutýdenní dvojčátka chlapečky a po nutrilonu HA1 mi jeden trpěl na prdíky a svíjel se,druhý nemohl kakat jedině když jsem mu držela nožičky a pomohla mu -měl i tužší hovínko,dávám oběha do mlíčka 5 kapek Sab simplex.Po dohodě s dr.jsem přešla na Bebu HA1 máme ji od včera od odpoledne a pro změnu teď mají tuhé hovínko oba a kakání zatím téměř žádné…Prdí,tlačí,ale zas nepláčou…Nevím mám jště počkat třeba ta Beba zabere a nebo se asi půjdu oběsit protože už fakt nevím je mi jich tak líto,poraďte jestli by třeba nezabrala voda či čajík a jestli se to může? (čůrají oba dobře)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
16.12.10 08:40

Ahoj,

a proc davas jen 5 kapek? Starsi mela zase HA/AR a mudra nam rekla, ze muzem rovnou 15 kapek do kazdeho mleka. Sabikem neublizis, pokud by se ti zdalo, ze Sabik nezabira, jsou i jine kapicky.
U mladsi mi Sabik nepomahal, tak davame probioticke a musim rict, ze je to o necem jinem :-)

Tak prdikum zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
16.12.10 08:44

ahojky, já mám 3měsíční mimi a nemůžeme bohužel už kojit, tak po dohodě s mudr dáváme Bebu sensitive, ale taky má občas potíže. Sabky nepomáhají, ale doktorka nám poradila laktobacilky pro děti a je to o fous lepší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.12.10 09:13

Nám stolici taky srovnaly Laktobacilky, ale jsou až od měsíce věku. Ale my s tužším hovínkem problém neměli, naopak. SAB jsme dávali i před tím a dáváme i nadále. Včera jsem zapomněla a malý měl prdíky a po týdnech, kdy je bez problémů, zase plakal, tak jsem se k nim hned vrátila. Ale kdo ví, jestli to bylo tím vysazením SABu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
16.12.10 10:21

též mám na kakání Laktobacilky Baby..velice doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
16.12.10 13:25

Laktobacilky jsou až od ukončeného 1 měs. takže to mi teď fakt nepomůže :-(

• Citovat
  • Upravit
5352
16.12.10 16:37

Kromě těch laktobacilků jsou i njaká lepší probiotika - dražší. Nabízeli mi je v lékárně. Tak možná zkus se zeptat, jestli nějaká nejsou pro mladší děti než 1 měsíc. Probiotiky nic nezkazíš, alespoň bude dítě odolnější a méně náchylné k alergiím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.12.10 11:55

Ty lepší laktobacily jsou Probiotické kapky BioGaia http://www.probiotickekapky.cz/…ipravku.html
Jsou ale také od 1měsíce a jsou výborné. Já je dětem dávala v kombinaci se Sab simplexem a koliky i prdíky se zlepšily, stolice se také upravila.
Co si tak vzpomínám, tak u toho UM byl ze začátku taky problém a dlouho jsme pomáhala rektální rourkou, pak jsme konzultovali s doktorkou a ta říkala, že pokud to dětem nevadí, tak je nemáme každý den nutit vyprázdnit. Jednu dobu se dařilo dokonce i 1× za tři dny.
Jo a gratuluji k dvojčátkům, mám též, ale 12m. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna