Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, malé te 8,5 měsíce, sunar má od 5 měsíce a nemůžu si stěžovat. Jde pěkně rozmíchat, chutná, a zasytí.
Někomu vadí že po rozmíchání pění, ale nemá to vůbec žádný vliv na chut, pěna pak po vypití zustane v lahvičce.
Ahojky, tak malá po něm měla šílenou zácpu, radím nejdřív vyzkoušej než toho nakoupíš hodně..
Ahoj, my jsme s ním spokojení, nemám co bych mu vytkla. Taky jsme teď narazili na akci v Makru…tak jsme udělali zásobu ![]()
dík za tip na akci - super. Malej měl s banánovou příchutí a teď jsem mu akorát chtěla koupit obyčejný.
Moc mu chutná a s kaděním problém nemá. ![]()
My máme Hami a Sunar jsme měli jen jednou a za mně už nikdy víc
Malá měla šílenou zácpu a bolesti bříška, takže celá krabice putovala do popelnice. Ale každé dítko je jiné - zkus a uvidíš sama
Ale nejdřív bych taky zkusila koupit menší balení než bych si udělala křeččí zásoby ![]()
Ahoj, u nás Sunar sedí, žádná zácpa, paráda… Je to fakt o vyzkoušení ![]()
Od 3 měs. maličká začala být na uv konkr.nutrilon.V roce jsem změnila na sunar ten drachší..takže complex a nemůžu si stěžovat,žádná zácpa ač si někdo fakt stěžuje, u každého je to individuální.Hlavně je lepší než nutroš.A má více příchutí což je pestré
Jen si zjisti do kdy trvá zaruční doba.
My taky máme Sunar,kakání v poho,moc mu chutná,kupuji mu z příchutěma,musíš vyzkoušet co tvému mimi sedne,někomu sunar vyhovuje,někomu ne.Nám jo a jsem spokojená. ![]()
Obě moje děti přešly po MM na Sunar Complex. Perfektní, bez nejmenšího problému - asi to chce vyzkoušet, je pravda, že moje děti nikdy netrpěly jakýmikoli trávicími problémy.
ahoj, ja jsem na Sunar Complex presla kdyz bylo dceri 3
a synovi 1. A jsem spokojena. Ja totiz az potom zjistila, ze Sunar je ze vsech nejchutnejsi! Skoda, mohla jsem jim doprat uz drive… ![]()
Na trvanlivost jsem koukala, ta je až někdy do března
no, asi ho vyzkoušíme a když sedne tak ho koupíme víc ![]()
Díky za tipy ![]()
já na ty stránky taky koukala, ale s balným a dopravným to vyjde nastejno jako v obchodě. Já mám teď balení 2×300 za 180 z Globusy na MIMI klub. Jinak v lékárnách se dá sehnat za 199,–.
…tak mě to teda vychází na tu dvojkrabici(550g) za 140,– i s balným a dopravným.
Kolik že to stojí u vás v běžném krámu? U nás třeba kaufland nebo rossmann 230,– za 600g. To se mi zdá dost rozdíl za 50gramů ![]()
Taky dik za tip! S postovnym a balnym to vyjde mozna nastejno pokud koupis 1 krabici, jinak se to oplati. Neprehanim to, protoze jsme na sunar presli pouze nedavno, ale beru par i sousedce…dik holky! ![]()
PeBa - mám dotaz, jak ti mohla jedna krabice Sumaru vyjít na 140 korun i s balným a poštovným když to stojí 124 kč bez balného a dopravy? To bys jedině musela objednat více věcí.