Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, mám dotaz. Od kdy myslíte,že můžu dát Nutrilon co je od dvou let? Myslíte,že se hodně stane když ho bude dostávat v roce a půl? Mamka mi omylem koupila 4ku místo 3ky.
Bych řekla, že Nutrilon od dvou let se má dávat od dvou let, ono to tam asi není napsaný pro nic za nic ![]()
Právě jsem nutr4 dodělala, byl onehdá v akci, tak jsem ho koupila. Dítě mám stejně staré, jak ty, kravské mléko pije běžně, tak jeden nutrilon nic neudělá
Budou tam jen jiné poměry vitamínů, minerálů a tak.
No to mi je jasné…mi se jedná jen o tu jednu krabici… A když může pít normální mlíko…Jen se ptám jestli se někdy někdo o tom neradil s MUDrou ![]()
Ahoj, ta e od 2 let ne? my davame trojku stridam s Hippem. Obcas dam i treba nutrilon 2 kdyz nas nekdo podaruje:) nejak to neresim, kravsky klasicky zatim nedavam vubec jenom z nej varim.
Za me zadne problem, uz je velka dost:)
Já bych zatím 4 nutrilon nedala tak si ho schovej určitě ti vydrží podle ex. Já dávám stále 3 a kravský mléko ještě neměl ani jednou a ještě dlouho mít nebude.
A do kdy je ten Nutrilon spotřebovatelnej? Teda jestli máš jinej, schovala bych.
Chystala jsem se za známými co bydlí kousek od Polska, tak jsem tam zajela mrknout se na Nutrilon. Doma jsem si pro jistotu porovnala hodnoty našeho a jejich Nutrilonu. Nejdřív jsem hodnotila 3 a pak 4, zjistila jsem, že se tam ty hodnoty mírně liší, ale je to jen minimum - setiny a tak…
No já právě jezdím pro Nutrilon (Bebilon) do Polska,je tam o stovku levnější!!! Nějaký sunar ještě doma mám,ale říkala jsem si jestli to může hodně vadit…
A nemám doma Nutrilon 3 abych mohla porovnat. Ty jsi porovnávala mezi sebou 3 a 4? Nebo český a polský nutrilon?
Mrkni na jejich stranky, kde se da po kliknuti na konkretni vyrobek zvetsit etiketa a porovnej si to
Ale pokud uz prcek pije i kravske mleko, nebala bych se, jenom pokud je citlivejsi/alergik ![]()
http://www.nutrilon.cz/…ka-batoleci/
Děkuji ![]()
Tak dokonce polský Bebilon 4 má jiné hodnoty (složení stejné) než český Nutrilon4. Jde to sestupně Nutrilon 3, Bebilon 4 a nejmíň Nutrilon 4. Skoro mi příjde že je menší rozdíl mezi Bebilonem 4 a Nutrilonem 3. Než mezi Bebilonem 4 a Nutrilonem 4. Jestli je to aspoň trochu srozumitelně napsané:_) Takže myslím,že jedna krabice když vypije tak se vůbec nic nestane…