Nutrilon 4 - od kdy?

5502
29.10.11 20:48

Nutrilon 4 od kdy?

Holky, mám dotaz. Od kdy myslíte,že můžu dát Nutrilon co je od dvou let? Myslíte,že se hodně stane když ho bude dostávat v roce a půl? Mamka mi omylem koupila 4ku místo 3ky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7602
29.10.11 20:49

Bych řekla, že Nutrilon od dvou let se má dávat od dvou let, ono to tam asi není napsaný pro nic za nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.10.11 20:52

Právě jsem nutr4 dodělala, byl onehdá v akci, tak jsem ho koupila. Dítě mám stejně staré, jak ty, kravské mléko pije běžně, tak jeden nutrilon nic neudělá 8-) Budou tam jen jiné poměry vitamínů, minerálů a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
29.10.11 20:52

No to mi je jasné…mi se jedná jen o tu jednu krabici… A když může pít normální mlíko…Jen se ptám jestli se někdy někdo o tom neradil s MUDrou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.10.11 20:54

Ahoj, ta e od 2 let ne? my davame trojku stridam s Hippem. Obcas dam i treba nutrilon 2 kdyz nas nekdo podaruje:) nejak to neresim, kravsky klasicky zatim nedavam vubec jenom z nej varim.

Za me zadne problem, uz je velka dost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
29.10.11 21:16

Já bych zatím 4 nutrilon nedala tak si ho schovej určitě ti vydrží podle ex. Já dávám stále 3 a kravský mléko ještě neměl ani jednou a ještě dlouho mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.10.11 22:28

A do kdy je ten Nutrilon spotřebovatelnej? Teda jestli máš jinej, schovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.10.11 23:34

Nutrilon4

Chystala jsem se za známými co bydlí kousek od Polska, tak jsem tam zajela mrknout se na Nutrilon. Doma jsem si pro jistotu porovnala hodnoty našeho a jejich Nutrilonu. Nejdřív jsem hodnotila 3 a pak 4, zjistila jsem, že se tam ty hodnoty mírně liší, ale je to jen minimum - setiny a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.10.11 05:58

No já právě jezdím pro Nutrilon (Bebilon) do Polska,je tam o stovku levnější!!! Nějaký sunar ještě doma mám,ale říkala jsem si jestli to může hodně vadit… :nevim: A nemám doma Nutrilon 3 abych mohla porovnat. Ty jsi porovnávala mezi sebou 3 a 4? Nebo český a polský nutrilon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
30.10.11 12:30

Mrkni na jejich stranky, kde se da po kliknuti na konkretni vyrobek zvetsit etiketa a porovnej si to :wink: Ale pokud uz prcek pije i kravske mleko, nebala bych se, jenom pokud je citlivejsi/alergik :wink:
 http://www.nutrilon.cz/…ka-batoleci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.10.11 13:40

Děkuji :palec:
Tak dokonce polský Bebilon 4 má jiné hodnoty (složení stejné) než český Nutrilon4. Jde to sestupně Nutrilon 3, Bebilon 4 a nejmíň Nutrilon 4. Skoro mi příjde že je menší rozdíl mezi Bebilonem 4 a Nutrilonem 3. Než mezi Bebilonem 4 a Nutrilonem 4. Jestli je to aspoň trochu srozumitelně napsané:_) Takže myslím,že jedna krabice když vypije tak se vůbec nic nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí