Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
lukina1 píše:
ja kojila 3.5 mesice pak jsem mela malo mlika amalimu to nestacilo,pri porodu mel 4750g ,cvalik.papali jsme normalni nutrilon,ale to mu casem nestacilo,tak mi dok.poradila ten extra a je to vpoho.malej to ji cely den,a vpoledne ktomu hodime par lzicek mrkvicky,jsou mu 4.5 mesice.
Ahojky. Taky máme Nutrilon, ten obyčejný. Začínali jsme na Hami a pak přišly potíže s kakáním, tak dáváme Nutrilon. Zdá se, že mu šmakuje, ale taky vvypije po 3 až 4 hodinách 120ml. A to i v noci. Doktorka mi „vynadala“ že moc přibral (za měsíc 1200g), ale co s tím mám udělat? Nechci ho překrmovat a nechci ho ani nechat řvát hlady. Už dopředu se hrozím, až půjdeme zase do poradny na váhu.Nutrilon extra jsem nezkoušela, zkusili jsme asi 3× Hami extra na noc a přišlo mi, že měl po něm ještě dřív hlad než normálně.
me vypije toho extra 150ml po 3-4 hod.taky jsme hodne pribiraly a pribirame,ale vidi ze stim nic nenadela,tak toho nechala,ja jsem rikala ze ho hladovet nenecham a rozlivat mu brisko cajem nebudu.
posledni poradna 7850g to mu mam dat dietu chudatkovi
.jen at si da neni tlustej ani zakrmrnej ,je dlouhej jak tyden pred vejplatou
67cm. ![]()
Taky říkám, že žádnou dietku mu dávat nebudu
Ale největší sranda je, že když jsem měla prvního syna maličkýho, tak tenkrát byl Hamilon. Taky mu to nestačilo, tak jsme koupili Hamilon forte, který ho víc zasytí. Nikdo mi tenkrát neřekl, že se to má dávat jen na noc. Tak miláček papkal až mu boule za ušima skákaly a pěkně přibíral. Porodní váhu měl 3750g a ve 3 měsících měl 7480g! Kdybych to tenkrát věděla, tak to nekupuju, že? Ale vyběhal to, a dneska je z něho pomalu chlap 150cm a 40kg. ![]()
nejdriv to zakazi pak zas neco povoli,pak neni neco zdrave,pak se dotoho tak zamotaji ze sami nevedi co povolily aco zakazali,a mi maminy stoho mame jen hlavu v peru,kdyby vedela ze malej papa na obidek mrkvu tak ji odvezou,prej nemame narok,jsme mimino.tak at mu to vysvetli sama.
kdo to ma vydrzet jak malej loudi
.
To by jste měly vidět toho našeho loupežníka, je nám 10.týdnů pryč a ikdyž jdu jíst až když je on napapkanej, stejně když mě vidí, že něco jim, tak už teď se může vykoukat a umlaskat…snad abych mu dala taky či co?
. A nejlepší je, že ikdyž MUDr. řekla, že to není normální tak moc často jíst, tak nic neporadila…a opravdu macecha být nechci, aby mi tu řval hlady ![]()
Ahojte maminky, sháním kuponky do DM na Nutrilon 3.
Pokud nepoužíváte, někomu moc pomůžete..
děkuji ![]()
@MambaJ píše:
Ahojte maminky, sháním kuponky do DM na Nutrilon 3.
Pokud nepoužíváte, někomu moc pomůžete..
děkuji
Ahojky to sice nemám, takže bohužel nepomůžu, ale Nutrilon jsem kupovala levně na mall.cz:-) Je tam tuším za 299,– ![]()
@Leniczka23 píše:
@MambaJ Ahoj já mám..tuším 2..
tak jen jeden ten druhý je na dvojku..
Maminy nechcete některá nutrilon 3 pro nutra 800g? Spletla jsem objednávku a nejde vrátit :-/ mám 6 balení
@BeccaB píše:
Maminy nechcete některá nutrilon 3 pro nutra 800g? Spletla jsem objednávku a nejde vrátit :-/ mám 6 balení
dej si to do bazárku a na sbazar a bazos třeba.
Jinak kde jsi to kupovala? Mělo by to jít vrátit v každém eshopu
Ahojky maminky nechtela byste nektera odkoupit nutrilon good sleep 1 nas maly ho uz nestihne dopapat mam doma asi 5 krabic ale tak za mesic budeme prechazet na normal jidlo takze mi doma zbyde. Prodam za 340 ![]()
@Mishell-H Když budete přecházet na normál jídlo, stejně mlíčko ještě bude pít tak si ho nech..nebo ty už mu nechceš dávat mlíko vůbec?? ![]()