Nutrilon

2858
25.8.10 10:20

Nutrilon

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte jakej je rozdíl mezi Nutrilonem 1 Extra a normálním? A ještě jak dětičkám Nutrilon vyhovuje? Malej dříve dostával Sunar a děs a hrůza a Nutrilon mu šmakuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3641
25.8.10 10:22

Nutrilon Extra je více sytící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.8.10 10:29

já teda nevím, jaký je rozdíl, ale když jsme přecházeli na UM, tak to šlo velmi ztěžka, nic nechtěla, ten Nutrilon Extra už byla schopna pozřít, tak jsme ho koupili asi 3× a pak jsme přešli na obyč. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.8.10 10:29

Takže,když je malej otesánek,tak je lepší ten Extra? Je mu 7.týdnu a měl při narození 4700g a má větší nároky. Sunar mu nesedl, nemohl po něm kakat,tak mi v lékárně doporučili Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.8.10 10:32
Klovasa píše:
Takže,když je malej otesánek,tak je lepší ten Extra? Je mu 7.týdnu a měl při narození 4700g a má větší nároky. Sunar mu nesedl, nemohl po něm kakat,tak mi v lékárně doporučili Nutrilon.

já bych do toho šla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.8.10 10:33

Ahoj, Nutrilon Extra by se měl dávat jen na noc, ne celý den… I malému otesánkovi by měl stačit obyč. Nutrilon :wink: Celý den bych ho nedávala… U nás teda Nutrilon seděl bez problémů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.8.10 10:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.8.10 10:40

Je tak děkuji za informace :) Já právě, abych ho nějak nehltila, přežírala nebo tak…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
25.8.10 10:44
fragola píše:
Mrkni sem: https://www.emimino.cz/…extra-48403/
:palec: :palec: :palec: Taky jsem si hned na tuhle diskusi vzpoměla!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
25.8.10 10:56

Já dávám dceři Nutrilon Ha 1. Je hypolalergení, a musim říct,ze jí šmakuje. Přes den jí dávám 166ml a na noc dostává 233ml. Spí pak krásně víc jak 6 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.8.10 11:04

Malej byl na Nutrilonu od 1.měsíce…teď jsme přešli na Hami, protože Nutroš začal bojkotovat, a Hami mu jede :wink: Ale jinak s Nutrilonem jsme neměli naprosto žádné potíže, měli jsme ten obyčejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.8.10 11:22

Ahoj,taky jsem dávala jako první UM Nutrilon HA,pak jsme přešli na normální a ten mu celkem chutnal,ale měli jsme potíže s kakáním tak jsem začala zkošet i jiný,měli jsme Bebu a ted máme Sunar a ten bych řekla,že je po chutový stránce nejlepší,malej ho miluje,úplně se na něj klepe,když mu ho dávám… :mrgreen: :mrgreen: a vypije ráno těch 250ml a večer 150ml a k tomu ještě neco.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
25.8.10 11:41

ahoj, jj presne jak davaly holky odkaz, vcera manzel koupil krabici extra, tak jsem volala na nutrilon linku a operatorka mi rekla, ze by se nemel davat cely den ale jen max 3× denne rano, obed, vecer.. mimi sice dele vydrzi najedene, nema pocit hladu, ale traveni je narocnejsi.. proto kombinuji:) navic taky mi bylo receno, mam teda skoro 5mesicni holcinu, ze v poledne prikrm, takze davam akorat rano, a posledni vecer tj. cca kolem 21-22hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.10.10 07:54

Ahojky,
taky používáme Nutrilon, ale už je to týden, co mi malej (2.měsíce) začal zlobit u papkání. Naznačuje, že by chtěl jíst, ale když si ho vezmu na klín a cucne, začne řádit, že to nechce a protestuje :cry: . Asi před 3 týdny jsem řešila s MUDr., že mám pocit, že mu Nutrilon nejspíš nesedí, že má pořád hlad a chtěl flašku po 1,5 hod…dle doktorky to není normální (to vím já taky, nedělám nic jinýho než že lítám kolem malýho)…a teď do toho ještě tohle, že nechce papkat. Tak si nevim rady, co dělat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
1.10.10 19:07

ja kojila 3.5 mesice pak jsem mela malo mlika amalimu to nestacilo,pri porodu mel 4750g ,cvalik.papali jsme normalni nutrilon,ale to mu casem nestacilo,tak mi dok.poradila ten extra a je to vpoho. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová