Nutrilon AC a Beba AL 110

687
25.8.15 11:24

Nutrilon AC a Beba AL 110

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito mléky? Po Nutrilonu AC malá poměrně hodně ublinkává, odhadem vyhodí tak pětinu z celkového množství a stolici má okrovou, silně páchnoucí, po Bebě AL 110 nezvrací, ale stolice je brčálově zelená. Doktorka radí zkusit sójový Nutrilon. Mně už se nechce zas měnit mlíko, ani to asi dítěti moc nepřidá ke zdraví a spokojenosti… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
832
25.8.15 12:22

@sonique - ahojky, nas prcek mel Nutrilon AC a myslim ze mel po nem taky zelenou stolici. A ublinkaval taky, ale on byl blici po vsem. Treba nez si na Nutrilon zvykl a mel lepsi stolici tak to trvalo 6 tydnu, pak byl ok. Ja bych sojovy Nutrilon klidne zkusila, treba sedne, ale my ho nedavali, tak vlastni zkusenost nemam. Zrovna dneska mi doktor na kontrole poradil at ho koupim a pridavam malemu do bramborove kase misto mlika. Ma po nem prujem, tak taky uvazuju zda ho koupit, ale nasemu prckovi je uz pres rok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.8.15 12:35

@kacikhanz a jak moc ublinkával? Normální je podle mně, když steče mlíčko po tváři v množství jedné lžičky, klidně i několikrát, ale malá mi chrlí mlíko při každém pohybu, když je na rukách, tak to letí až na zem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
25.8.15 21:16

@sonique - no ublinkl si klidne ze to z nej vylitlo i hodinu po jidle. A vy to umelko mate protoze mate potvrzenou ABKM? Jestli ano tak ja vse resila s doktorem, a vim, ze docela dost maminek chodi na gastro, kde to resi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.8.15 21:59

@kacikhanz Nemáme potvrzenou ABKM… doktorka zkouší různá mléka. A mám bohužel pocit, že kdybych jí řekla, že teď zkusíme místo mléka naftu, že mi to odkýve :? Mimčo mi nechce pít, odstrkuje lahvičku, dáví se… pěkně pije jen v polospánku. A měla zelenou stolici i z Beby Comfort. A to už 3 měsíce zpátky, už se to táhne dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová