Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky,chtěla bych se zeptat na názory a zkušenosti s Nutrilonem Comfort a Bebou senzitiv. My máme ten Nutrilon,ale malá (7týdnů) my po něm přestala mít stolici pravidelně a má jí tak za 3 dny a někdy bez mojí pomoci ani to ne,barvou jí má spíše do zelena. Tak se chci zeptat na vaše názory a jestli byste přešli na jinou UM byla mi doporučena ta beba,ale mám strach aby jsme něco spíš nepokazili. Na UM jsme měsíc. Děkuji za rady a názory ! ![]()
Ahoj, já dávám Bebu 1HA skoro od narození a po pravidelnou stolici má malej až teď co do něj liju probiotika a fenyklovej čaj…
hovínko bylo tužší a taky do zelena, ale po tom čaju je už žlutý a řidší ![]()
Doktor mi říkal, že trvá zhruba 14 dní, než si organismus na složení nového UM zvykne. My měnili UM myslím ve třech týdnech, jelikož mu nevyhovovalo (způsobovalo zácpu) a v pohodě.
Nutrilon Comfort jsme měli krátce, pak přešli na obyčejný. Přečti si tu krabici, myslím, že je tam uvedeno, že je zelená stolice častá a normální.
Ahoj,No my právě probitika a čajík taky dáváme,ale stejně mi blbě kadí,tak si myslim,že jí ten nutrilon nesedí..
Nám tedy nutrilon taky nesed,pak jsem začala dávat sunar a pohoda.
No Darek dostával Nutrilon v nemocnici a museli přejít na Bebu, páč to flusal ![]()
Bych se poradila s doktorkou a asi fakt změnila UM ![]()
milhaus píše:
Nám tedy nutrilon taky nesed,pak jsem začala dávat sunar a pohoda.
Milhaus, my to měli přesně naopak ![]()
já tedka přešla taky z nutrilonu na bebu, já už teda dávám dvojky, ale jednička nutrilon byl v poho, ale jak jsem dala 2 kadila mi 6-7× denně, ted dávám bebu a úplně v pohodě
to si prostě musíš sama vyzkoušet co tvému prckovi sedí, dobrý zkušenosti mám ještě z hippem s probiotikama
Příspěvek upraven 14.07.10 v 11:54
Je to tak,holt každému miminku sedí něco jiného.Kamarádka taky nemohla dávat sunar-dává bebu.Prostě to chce asi vyzkoušet.
Jindra je plně kojenej, ale už jsem zkoušela Bebu (až budu taky chtít někam vypadnout). Jára dostával už odmalinka Bebu. Doporučili mi jí v nemocnici, takže jsem tak činila a nepátrala po něčem jiném. Až cca v 8 - 10 měsících jsem zjistila, že je Nutrilon a že by mohl být lepší. Ne že by Jára měl s Bebou problémy. Takže jsem ho pár krabic nasadila a řekla bych, že Beba mu vyhovovala lépe. Okolo cca dvou let jsem zkoušela levnější mléka, neměl problém, pomalu jsem pak UM nahradila Madeťáckým a z Olmy. Tolik má zkušenost .
Ahoj,
a vadí malé, že pravidelně nekaká? Některé děti nemusí kakat každý den, prostě to mléku maximálně zužitkují
Chci tím říct, že jestli má pak problémy s prdíky, když nekaká třeba každý den… Simča byla na Comfortu a bylo to OK
Stolice do zelena je po tomhle UM úplně normální, v tom problém není.
Pokud nejsou problémy s prdíky, nechala bych Comfort, pokud jsou, asi bych zkusila jiné UM.
M.
Děkuji všem za rady a názory. Malá právě prdíky má,ale ty měla i když jsem jí kojila.
Ahoj.tak já dávám Bebiko z Polska,naše hami a malá po tom konečně kadí normálně.Předtím sem dávala UM z Rosmannu a malá měla strašnou zácpu.
Tak nám Nutrilon vůbec nesedl, malý z toho dostal zácpu a byla to hrůza, tak nám doktorka poradila Bebu sensitiv a pak jsme pomalu přešli na Bebu normální a s tou jsem byla hrozně spokojená, pil jí cca do roka a půl a ted kupujeme jen sunar a jsem s nim též hrozně spokojená …
Tak já kojím, tak 90ml a zbytek přikrmuji Beba HA 1 naprosto zelená hovínka, taková pasta, konzistence nutella. A ted mi kadil až po 11 dnech. Mám 4 měs. chlapečka, dnes jsem koupila probiotika a dala mu švestkovou štávičku od Hippu. Sama jsem z toho hotová ![]()