Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky,
nevíte někdo co se stalo s Nutrilonem Comfort 1? Mám malou na tomto UM a dneska jsem ho už nikde nesehnala a co jsem se dívala na internetu tak je většinou nedostupný
. Nevíte někdo jestli stáhnutý z prodeje? A popřípadě čím by se dal nahradit? mám poslední 4 dávky ![]()
https://www.emimino.cz/…hnat-247939/
Jestli je to stejná fabrika, to nevím ![]()
Já jsem ho sháněla v srpnu a tehdy mi řekli, že je výpadek. Magistra z lékárny ochotně volala přímo do Nutrilonu a tam jí řekli, že mají pokažený výrobní stroj, takže další dodávka bude až v září. Jestli už to byla předzvěst?
Každopádně po nich chtěla, aby řekli, čím nejbližším se dá tento typ nahradit, a doporučili Nutrilon Profutura. Takže už 5 měsíců jedeme na něm ![]()
@Nsoci on šel koupit ještě před týdnem, ted není nikde. Nutrilon profutura je stejná značka ne? abych nepřešla na něho a za týden nebude taky
je ten profutura taky na koliky? ja malé musím zítra něco dát
mám poslední 4 dávky a vůbec nevím co ![]()
@eluv No přímo v tom Nutrilonu řekli, že je tomu nejpodobnější. Kluci po něm koliky neměli, ale zas se nemohli vykajdit ![]()
Aha, teď čtu, že vyhořeli. Hm, já jsem sice předzásobená, ale vidím to tak na měsíc… ![]()
@Nsoci že já blbá, se nezásobila
ja mám strach přecházet na jiné mléko, ja jsem ze starším po bebě skončila v nemocnici. tak jsem byla ráda, že nám toto vyhovuje a ted zase nikde není
vím, že před vánocema nešel sehnat nutrilon antikolik
jestli nebude lepší přejít uplně na jinou značku ![]()
Já jsem, holky, používala Babylove. Dávala ho i sestřenka a říkala, že oproti Nutrilonu měla malá kakání lepší. Ale když jsem ho používala, ta někdy touto dobou bývaly taky výpadky kvůli nedostatku (tuším) syrovátky
nebo něčeho jinýho, už nevím. Ale to se dá případně sehnat z Německa, taky jsem to tak řešila. Přeju hodně štěstí, abyste situaci co nejrychleji vyřešili ![]()
Jak to tak vidím, radši asi ještě přiobjednám tu Profuturu.
Jestli vám to pomůže, byla jsem tehdy s dvouměsíčními v nemocnici a tam mi nedovolili dávat jim vlastní stravu, že z hygienických důvodů můžou jen tu jejich. Profuturu neměli, tak dávali Comfort a žádnou změnu jsem nezaznamenala. Jenže tohle samozřejmě nemusí platit u všech dětí ![]()
@Tunrida O tom Babylove jsem taky slyšela, že je dobrý, tak to možná fakt zkusím. Zatím to chválí všichni, kdo vyzkoušeli.
@Nsoci Já si na něj nemohla stěžovat. Já jsem teda nejdřív kojila a potom přecházela na UM a nezaznamenala jsem nijakou změnu v zažívání. Do flašky se mi líp dávaly kapky na prdy
To jsem tady právě větší zažívací horory četla s Nutrilonem a Bebou.
No ja mam kapičky biogaju ale moc velký rozdíl nevidím, zkusím zítra koupit hipp prý je dobrý. Něco malé dát musím, ikdyž mě to teda docela štve ![]()
@eluv U nás BioGaia pomohla - ale trvalo to asi tak 2-3 týdny, než zabrala. Výsledek stál ovšem za to ![]()