Nutrilon Low Lactose UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
14.1.14 12:37

Objednala jsem ten Nutrilon Low Lactose. Obvolala jsem nějaké lékárny a skladem není. Ale bude už odpoledne. Říkám si, že když jsme teď na Nutrilonu, tak začnu se stejnou značkou. Ale jsem ráda, že mám info i o Nestlé AL, aspoň mám nějaká zadní vrátka, kdyby ten Nutrilon Low Lactose nepřijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
20.1.14 09:47

Ahoj, tak ze střevní virózy jsme se dostali. Nutrilon Low Lactose malé tak zachutnal a hlavně jí tak vyhovuje (nikdy nám žádné mléko nesedělo tak jako tohle), že zvažuji, jestli ho nekoupit znovu. Akorát mám pochybnosti, jestli není velký problém, že je malé už rok a tohle mléko je úroveň 1, aby nebylo pro ni málo výživné. Jinak všechny mléčné výrobky snáší dobře, akorát UM ji trochu projímalo a tohle mléko jí opravdu sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.1.14 10:18

@HATI Moje 15mesicni ho pije od pul roku stale, ze stejneho duvodu (perfektne sedlo) ;) Vyzivne je dost (kaloricke vice nez pokracovaci), jen muzes mit problem se sytivosti, pokud chce aby po nem mala dele spala - 1ky jsou obecne mene sytive a dite ma drive hlad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
20.1.14 10:29

@Aliik To jsem ráda, že to slyším i od někoho jiného. Volala jsem i pediatričce, ta nám to schválila, že v něm máme pokračovat. Vzhledem k tomu, že máme stravu v tomto věku už pestrou, tak to prý nevadí, že je to jednička. To, čeho potřebuje víc, se jí dostává v ostatním jídle. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
1.9.14 12:24

Zdravím, pokud by jste měli zájem o Nutrilon Low lactose mam tu trui krabivce ktere necham za tri sta všechny.. V případě zájmu napište zprávu.. Díky..
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna