Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Objednala jsem ten Nutrilon Low Lactose. Obvolala jsem nějaké lékárny a skladem není. Ale bude už odpoledne. Říkám si, že když jsme teď na Nutrilonu, tak začnu se stejnou značkou. Ale jsem ráda, že mám info i o Nestlé AL, aspoň mám nějaká zadní vrátka, kdyby ten Nutrilon Low Lactose nepřijala.
Ahoj, tak ze střevní virózy jsme se dostali. Nutrilon Low Lactose malé tak zachutnal a hlavně jí tak vyhovuje (nikdy nám žádné mléko nesedělo tak jako tohle), že zvažuji, jestli ho nekoupit znovu. Akorát mám pochybnosti, jestli není velký problém, že je malé už rok a tohle mléko je úroveň 1, aby nebylo pro ni málo výživné. Jinak všechny mléčné výrobky snáší dobře, akorát UM ji trochu projímalo a tohle mléko jí opravdu sedí.
@HATI Moje 15mesicni ho pije od pul roku stale, ze stejneho duvodu (perfektne sedlo)
Vyzivne je dost (kaloricke vice nez pokracovaci), jen muzes mit problem se sytivosti, pokud chce aby po nem mala dele spala - 1ky jsou obecne mene sytive a dite ma drive hlad ![]()
@Aliik To jsem ráda, že to slyším i od někoho jiného. Volala jsem i pediatričce, ta nám to schválila, že v něm máme pokračovat. Vzhledem k tomu, že máme stravu v tomto věku už pestrou, tak to prý nevadí, že je to jednička. To, čeho potřebuje víc, se jí dostává v ostatním jídle. ![]()
Zdravím, pokud by jste měli zájem o Nutrilon Low lactose mam tu trui krabivce ktere necham za tri sta všechny.. V případě zájmu napište zprávu.. Díky..
![]()