Nutrilon Low Lactose UM

615
14.1.14 11:54

Nutrilon Low Lactose UM

Dobrý den,

prosím, jestli někdo máte zkušenost s Nutrilonem Low Lactose, chutná dítěti? Máme problém se střevní virózou u ročního dítěte, nechce nic jíst, pije poměrně málo. Vždy si jsem do ní dostala tak akorát mléko, když byla nemocná, ale teď máme od MUDr. povoleno dávkovat pouze poloviční množství prášku UM a to je pro malou asi hodně ředěné a nechutná jí to. Vím, že je ještě varianta koupit Nutrilon Low Lactose, proto se obracím na vás a vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
14.1.14 12:01

Mala ho pije prave od strevnich viroz kolem pul roku dodnes (mene ji po nem boli brisko, netrpi na prdiky, fakt super mliko) ;) je velmi dobre a rekla bych ze sladsi nez ostatni (misto laktozy je tam glukoza), takze bych se spis pak obavala prechodu zpet na jine um. My jsme na tomhle zustali dodnes, dceri je rok a ctvrt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
14.1.14 12:02

Malá ho pila když jí bylo okolo pěti měsíců a pila ho bez problémů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
14.1.14 12:04

Ahojky, tak já ho musela dávat synovi, kvůli průjmum. a moc mi ho nepil :,( ale každé dítě je jiné ;) a špatně se rozpouštěl. ale třeba to u Vás bude v pohodě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.1.14 12:05

Kluk ho taky snáší velmi dobře. Chutná mu. Taky jsme na něj přešli po viroze a od té doby je klid. Je mu skoro rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
14.1.14 12:05

@Aliik A existuje také odstupňování - jako Nutrilon Low Lactose 1, 2, 3? Chtěla bych ho právě objednat. V DM ho asi nemají, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
14.1.14 12:07

Ne myslím, že žádné odstupňování není, mají ho ve většině lékáren ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
14.1.14 12:08

Naše malá je zvyklá na Nutrilon, tak si říkám, že mi ho třeba vezme. A vzhledem k tomu, že do ní nemůžu skoro nic dostat, rýže s mrkví je prostě u nás tabu, čaj s glukopurem absolutně odmítá, tak bych ráda, kdyby aspoň to mléko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
14.1.14 12:10

Náš ho při průjmu pil také vcelku bez problémů. Přišlo mi, že ho vypil o něco málo méně, ale to mohlo být prostě tím, že měl sníženou chuť k jídlu díky průjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
14.1.14 12:11

Moc děkuji. Jsem ráda za každý příspěvek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
14.1.14 12:11

Malá ten Nutrilon moc nechtěla :nevim: Chutnalo jí spíš Nestle AL 110. Pila ho víc jak rok :palec: Nebyl problém s přechodem ani na začátku ani na konci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.1.14 12:17

Ne, odstupnovani neni, je jen jednicka. Ale 15ti mesicni dcera ho pije stale a tim, jak ma uz jen jednu flasku denne, tak nejaky prechod na jine um neresim, kdyz tohle vy hovuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
14.1.14 12:20

Tak ho zkusím a uvidím. Ono mi stejně moc možností nezbývá. Hlavně aby si něco vzala. Už takhle je droboučká a ještě tahle zákeřná viróza, to nám scházelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.1.14 12:30

Při střevních potížích jsem koupila Nestlé AL 110 a synovi chutnal. Dokonce jsem mu ho dělala do rýžového odvaru a nebyl problém. Ani není drahý, jak jsem čekala a chutná docela jako mlíko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
14.1.14 12:37

Objednala jsem ten Nutrilon Low Lactose. Obvolala jsem nějaké lékárny a skladem není. Ale bude už odpoledne. Říkám si, že když jsme teď na Nutrilonu, tak začnu se stejnou značkou. Ale jsem ráda, že mám info i o Nestlé AL, aspoň mám nějaká zadní vrátka, kdyby ten Nutrilon Low Lactose nepřijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová