Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, znovu prosím o radu ![]()
Mému synovi je 1mesic- dáváme UM
Konkrétně nutrilon 1 - začal mit problém s kakánim.. Doktorka tedy doporučila nutrilon na zácpu. Dáváme 2den a on ještě nekakal. Už jsem z toho celkem nervózní. Proto prosím o radu.
Měl někdo něco podobného? ![]()
Máme zůstat na nutrilonu a počkat zda se vykaka. Nebo přejít na jiné mléko
děkuji moc za rady
Jestli nepláče, tak ještě počkej. Moje dcera po Sunaru nekakala přes dvacet dní, pak úplně v klidu, když jsem to říkala u doktora, tak mluvil o kojení, že kojené dítě nemusí kakat, ale todle vysvětlit nedokázal. Jako neříkám, aby jsi to nesledovala, určitě sleduj, ale ještě bych počkala.
@Gigamel dceři nutrilon neseděl q taky nekadila. Ale pokud nebreci tak ještě vydrž
Co si pamatuji, tak nejdéle nekakal tři dny. A nechala jsem Nutrilon 1. Koupila jsem na doporučení doktorky easylax, ale nechtělo se mi do toho, no a čtvrtý den už kakal. Tak jsem mu začala pravidelně zvedat nožičky k tělíčku, masírovat bříško a pokládat na bříško. A pak tak nějak dobré a když měl pauzu v kakání dva dny a jinak se tvářil v klidu, tak jsem to už neřešila a to projímadlo jsem použít nemusela nikdy a na normalním nutrilonu 1 byl do šesti měsíců.
Taky mi řekla doktorka Nutrilon. Malá u kakání rudla, vztekala se mrskala sebou, bylo mi jí líto, tak jsem nasadila Sunar a bylo vše ok. Určitě bych nečekala 20 dní
Právě že dost brečí, má bolení bříška snaží se tlačit a u toho vždycky dost zrudne. Dáváme espumisan i bio gaiu
Prdí nám tedy dost ale kakat se mu nedaří. Přemýšlela jsem mu místo nutrilonu zkusit dát BEBU máte někdo zkušenost s tímto UM? Díky
@Gigamel zkusila bych pomoci rektalni rourkou
ja tedy mam uz grif ze kdyz vidim ze to na malou jde a zrovna mame spatny den a nejde to vytlacit, zvladame i jen posudlanim teplomerem a hned je vse krasne venku
pokud by obtize pretrvavaly dele, tak az pak bych uvazovala o zmene. Ale musim rict, ze my jsme od Nutrilonu tez utikali kvuli temto obtizim. Ale my sme bojovali asi 2 mesice. Az potom jsem rekla dost…ono chvili trva nez si ty streva zvyknou. ![]()
Nakonec jsme přešli na BEBU comfort.
Nakonec se vykakal.
Ale pořád se nám kroutí.. Asi bříško? Nebo prdiky? Nevím
Dáváme espumisan i bio gaiu. Mazeme bříško pupikem tak nevím čím by to mohlo být. ![]()