Nutrilon Premium-jak na něj?

7461
27.9.06 21:30

Nutrilon Premium-jak na něj?

Ma nekdo zkusenost s nutrilonem Premium? Mám dvojčátka, která musím dokrmovat a po nutrilonu jim zůstávají v pusince takové malé mléčné šupinky, mám pocit, že se jim ta pusinka po tom tak divně lepí, pořád vyplazují jazyk a polykají, jako by jim něco zůstávalo v krku. Mám strach, jestli něco nedělám špatně, ale dávkuju to podle návodu…bojím se, abych jim nějak neublížila, jsou hodně malinké…poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
826
29.9.06 12:00

ahoj… my meli nutrilon premium ale tohle nam nikdy nedelal… zkus to vic rozmichat… maji neco v pusince i jindy nez po jidle.. spis mi to pripomina mooucnivku (neboj neni to nic vazneho) zkus mrknou jetli maji ty bile supinky i mimo jidlo nebo je to vazne tim nutrilonem.. kdyz tak se zeptej doktorky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
2.10.06 13:20

Já bych se také přikláněla k moučnivče malý to měl od narození jsme na UM a papáme take nutrolon 1.Paní doktorka mi na ní dala fialku dávala jsem mu ji asi necelý týden an dudlík i dyž paní doktorka byla toho názoru že mu jí mám dávat dýl ale já jsem se raději držela rady mé babičky až se mu to jen připálí a že se to doléčí samo. Paní doktorka mi tvrdila že to mají děti které jsou pouze na mléčné stravě (kojené) a to malý nebyl> Tak jsem časem vyměnila i pediatra,.
Ta moučnivka je může i bolet a tak můžou hůře pít.
Přeji brzké uzdravené.
Mimichodem obdivuju všechny maminky co zvládnou dvojčátka. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.10.06 21:30

Ahojky,
přikláním se k názoru holek, včera zrovna v televizi o moučnivce mluvili, dětská lékařka říkala, že se pozná od mléka tak, že se čistým prstem zkusí setřít bílé flíčky v pusince, pokud to nejde tak určitě jít k lékaři. Já bych tam šla ale i tak. Nutrilon premium jsem dávala asi 1 měsíc měla jsem problém s kojením, a vše bylo v pohodě. Přeji ať je vše co nejdříve ok.
Rebeka
""http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png:http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
7.10.06 10:15

Ahoj holky, tak u nas byla DR na pravidelne kontrole e moucnivku nemame, v pusince nic neni. Uz se i vylepsil ten problem se supinkami, uz to tam moc nemiva. nevim, cim to bylo. Ale pro zmenu kolikujeme, takze sranda…preju vsem klidne noci! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí