Sunarka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
380
24.9.06 17:08

Sunarka

Prosim poradte mi na obalu sunarky je napsano, ze do 120 ml mam dat tri polevkove lzice prasku, ale kdyz je tam dam vrchovaty, je to moc husty a zarovnany naopak moc ridky. Neda se to meřit odmerkou od sunaru? Kolik jich tam mam dat, jak ma byt ta kase husta, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
24.9.06 17:46

Dělej to odhadem, postupně přisypávej a vždycky to nech chvíli odstát, dokud kaše neni tak akorát hustá. Ze začátku jsem taky počítala lžíce, ale teď už na to kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
24.9.06 18:25

ahoj,

hustota zalezi na tom, jestli chces kasi na lzicku nebo do lahve, bara treba kasi na lzicku nejedla, takze jsem delala jen ridkou do flasky

chce to vyzkouset :wink:

mismiska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
24.9.06 19:30

Já jsem kaše dělávala tak, že jsem prostě přisypávala podle oka… Vždy tak ať to má tu správnou konzistenci… Časem na to přijdeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
24.9.06 19:35

Ahoj.

Chce to vyzkoušet - od oka a vždy nechat chvíli odstát. Radim donedávna pil řídkou kaši z láhve a Sunarky nemléčné rýžovokukuřičné byly 2 vrchovaté lžíce, nemléčných jiných 3 lžíce a mléčné byly totálně od oka s přimícháním trošky UM. T6akže alchymie. :wink: :D

Beruška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.9.06 19:58

Ja uz tiez teraz lyzicky nepocitam a robim kasu od oka. Simonka ma radsej riedsiu, a tie 3 plne lyzicky by boli fakt moc. Ked sa tato kasa moze robit deckam aj na flasku,tak si myslim ze riedkou kasou uskodit nemozem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
25.9.06 13:20

Ahojky,

taky jsem si ze začátku nevěděla rady, ale už jsem si to vychytala. Jelikož dělám nemléčnou, tak si rozdělám v kojenecké láhvi 140ml mléka a do láhve nasypu vrchovaté víčko od téže láhve kaši a vím, že to bude akorát. Chtělo to sice zkoušení , ale do týdne jsemvěděla co a jak.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
21.9.12 13:44

Bolest bříška po SUNARCE

Ahoj holky,
včera jsem dala malému poprvé kašičku Sunarku a včera i dnes poplakává, ublinkává a ještě nekakal. Může to být z toho? Co mám dělat? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 13:53
@AnnaP píše:
Ahoj holky,
včera jsem dala malému poprvé kašičku Sunarku a včera i dnes poplakává, ublinkává a ještě nekakal. Může to být z toho? Co mám dělat? díky

Už mu kaši nedávej, je na něj těžká. Teď mu dej švestkovou šťávu nebo hrušky, ať se líp vykaká. A kaši zkus až za pár měsíců. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.9.12 15:26
@Jenver píše:
Už mu kaši nedávej, je na něj těžká. Teď mu dej švestkovou šťávu nebo hrušky, ať se líp vykaká. A kaši zkus až za pár měsíců. ;)

ale v lékárně mi řekli, že švestkovou ani hruškovou šťávu ještě nemůže - je až od 6 měsíce. přijde mi že je pořád zacpaný - tlačí ale kakat mu nejde- nevím jak mu mám pomoct… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.9.12 16:51
@AnnaP píše:
ale v lékárně mi řekli, že švestkovou ani hruškovou šťávu ještě nemůže - je až od 6 měsíce. přijde mi že je pořád zacpaný - tlačí ale kakat mu nejde- nevím jak mu mám pomoct… :,(

Tak mu dej jen obyč švestkovou přesnídávku ta je od 4.tého. My jsme to řešili taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
22.9.12 17:05
@AnnaP píše:
ale v lékárně mi řekli, že švestkovou ani hruškovou šťávu ještě nemůže - je až od 6 měsíce. přijde mi že je pořád zacpaný - tlačí ale kakat mu nejde- nevím jak mu mám pomoct… :,(
Když mu dáš pár lžiček tak se houby stane a uvidíš, že se mu uleví.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí