Sunarka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sunarka
Prosim poradte mi na obalu sunarky je napsano, ze do 120 ml mam dat tri polevkove lzice prasku, ale kdyz je tam dam vrchovaty, je to moc husty a zarovnany naopak moc ridky. Neda se to meřit odmerkou od sunaru? Kolik jich tam mam dat, jak ma byt ta kase husta, dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dělej to odhadem, postupně přisypávej a vždycky to nech chvíli odstát, dokud kaše neni tak akorát hustá. Ze začátku jsem taky počítala lžíce, ale teď už na to kašlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
hustota zalezi na tom, jestli chces kasi na lzicku nebo do lahve, bara treba kasi na lzicku nejedla, takze jsem delala jen ridkou do flasky
chce to vyzkouset ![]()
mismiska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem kaše dělávala tak, že jsem prostě přisypávala podle oka… Vždy tak ať to má tu správnou konzistenci… Časem na to přijdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Chce to vyzkoušet - od oka a vždy nechat chvíli odstát. Radim donedávna pil řídkou kaši z láhve a Sunarky nemléčné rýžovokukuřičné byly 2 vrchovaté lžíce, nemléčných jiných 3 lžíce a mléčné byly totálně od oka s přimícháním trošky UM. T6akže alchymie.
![]()
Beruška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja uz tiez teraz lyzicky nepocitam a robim kasu od oka. Simonka ma radsej riedsiu, a tie 3 plne lyzicky by boli fakt moc. Ked sa tato kasa moze robit deckam aj na flasku,tak si myslim ze riedkou kasou uskodit nemozem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
taky jsem si ze začátku nevěděla rady, ale už jsem si to vychytala. Jelikož dělám nemléčnou, tak si rozdělám v kojenecké láhvi 140ml mléka a do láhve nasypu vrchovaté víčko od téže láhve kaši a vím, že to bude akorát. Chtělo to sice zkoušení , ale do týdne jsemvěděla co a jak.
Ivulka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bolest bříška po SUNARCE
Ahoj holky,
včera jsem dala malému poprvé kašičku Sunarku a včera i dnes poplakává, ublinkává a ještě nekakal. Může to být z toho? Co mám dělat? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnnaP píše:
Ahoj holky,
včera jsem dala malému poprvé kašičku Sunarku a včera i dnes poplakává, ublinkává a ještě nekakal. Může to být z toho? Co mám dělat? díky
Už mu kaši nedávej, je na něj těžká. Teď mu dej švestkovou šťávu nebo hrušky, ať se líp vykaká. A kaši zkus až za pár měsíců. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenver píše:
Už mu kaši nedávej, je na něj těžká. Teď mu dej švestkovou šťávu nebo hrušky, ať se líp vykaká. A kaši zkus až za pár měsíců.
ale v lékárně mi řekli, že švestkovou ani hruškovou šťávu ještě nemůže - je až od 6 měsíce. přijde mi že je pořád zacpaný - tlačí ale kakat mu nejde- nevím jak mu mám pomoct… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnnaP píše:
ale v lékárně mi řekli, že švestkovou ani hruškovou šťávu ještě nemůže - je až od 6 měsíce. přijde mi že je pořád zacpaný - tlačí ale kakat mu nejde- nevím jak mu mám pomoct…
Tak mu dej jen obyč švestkovou přesnídávku ta je od 4.tého. My jsme to řešili taky tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnnaP píše:Když mu dáš pár lžiček tak se houby stane a uvidíš, že se mu uleví.
ale v lékárně mi řekli, že švestkovou ani hruškovou šťávu ještě nemůže - je až od 6 měsíce. přijde mi že je pořád zacpaný - tlačí ale kakat mu nejde- nevím jak mu mám pomoct…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit