Sunarka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sunarka
Prosim poradte mi na obalu sunarky je napsano, ze do 120 ml mam dat tri polevkove lzice prasku, ale kdyz je tam dam vrchovaty, je to moc husty a zarovnany naopak moc ridky. Neda se to meřit odmerkou od sunaru? Kolik jich tam mam dat, jak ma byt ta kase husta, dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dělej to odhadem, postupně přisypávej a vždycky to nech chvíli odstát, dokud kaše neni tak akorát hustá. Ze začátku jsem taky počítala lžíce, ale teď už na to kašlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
hustota zalezi na tom, jestli chces kasi na lzicku nebo do lahve, bara treba kasi na lzicku nejedla, takze jsem delala jen ridkou do flasky
chce to vyzkouset ![]()
mismiska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem kaše dělávala tak, že jsem prostě přisypávala podle oka… Vždy tak ať to má tu správnou konzistenci… Časem na to přijdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Chce to vyzkoušet - od oka a vždy nechat chvíli odstát. Radim donedávna pil řídkou kaši z láhve a Sunarky nemléčné rýžovokukuřičné byly 2 vrchovaté lžíce, nemléčných jiných 3 lžíce a mléčné byly totálně od oka s přimícháním trošky UM. T6akže alchymie.
![]()
Beruška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja uz tiez teraz lyzicky nepocitam a robim kasu od oka. Simonka ma radsej riedsiu, a tie 3 plne lyzicky by boli fakt moc. Ked sa tato kasa moze robit deckam aj na flasku,tak si myslim ze riedkou kasou uskodit nemozem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
taky jsem si ze začátku nevěděla rady, ale už jsem si to vychytala. Jelikož dělám nemléčnou, tak si rozdělám v kojenecké láhvi 140ml mléka a do láhve nasypu vrchovaté víčko od téže láhve kaši a vím, že to bude akorát. Chtělo to sice zkoušení , ale do týdne jsemvěděla co a jak.
Ivulka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bolest bříška po SUNARCE
Ahoj holky,
včera jsem dala malému poprvé kašičku Sunarku a včera i dnes poplakává, ublinkává a ještě nekakal. Může to být z toho? Co mám dělat? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnnaP píše:
Ahoj holky,
včera jsem dala malému poprvé kašičku Sunarku a včera i dnes poplakává, ublinkává a ještě nekakal. Může to být z toho? Co mám dělat? díky
Už mu kaši nedávej, je na něj těžká. Teď mu dej švestkovou šťávu nebo hrušky, ať se líp vykaká. A kaši zkus až za pár měsíců. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenver píše:
Už mu kaši nedávej, je na něj těžká. Teď mu dej švestkovou šťávu nebo hrušky, ať se líp vykaká. A kaši zkus až za pár měsíců.
ale v lékárně mi řekli, že švestkovou ani hruškovou šťávu ještě nemůže - je až od 6 měsíce. přijde mi že je pořád zacpaný - tlačí ale kakat mu nejde- nevím jak mu mám pomoct… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnnaP píše:
ale v lékárně mi řekli, že švestkovou ani hruškovou šťávu ještě nemůže - je až od 6 měsíce. přijde mi že je pořád zacpaný - tlačí ale kakat mu nejde- nevím jak mu mám pomoct…
Tak mu dej jen obyč švestkovou přesnídávku ta je od 4.tého. My jsme to řešili taky tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnnaP píše:Když mu dáš pár lžiček tak se houby stane a uvidíš, že se mu uleví.
ale v lékárně mi řekli, že švestkovou ani hruškovou šťávu ještě nemůže - je až od 6 měsíce. přijde mi že je pořád zacpaný - tlačí ale kakat mu nejde- nevím jak mu mám pomoct…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit