náhradní hubička Avent zelená

341
6.9.06 20:25

náhradní hubička Avent zelená

Ahoj holky,
stala se mi taková nepříjemnost, dala jsem vyvařit hubičku k Magic cupu a odešla na procházku…no dopadlo to tak, že mi na dně hrnce zbyl zelenej připečenec. :twisted: Teď tady projíždím starší diskuze a párkrát jsem narazila na to, že lze koupit náhradní i po jednom kusu. Ať hledám jak hledám, na netu jsou nabídky jen na balení po dvou kusech. Nemáte někdo zkušenost - dá se koupit i jedna?
Nehledě na cenu myslím, že dva zrovna nepotřebujeme, pokud se nám ovšem nepřihodí opět podobná katastrofa :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
6.9.06 20:28

Ahoj, zrovna tento týden jsem si ji koupila. Je tam napsáno, že se má po 3 měsících vyměnit, tak to ještě užijete, ne? Jinak vyvařit jsem ji teda nezkoušela.

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.9.06 20:28

Blanko,
mě u nás v lékárně ochotně prodali 1 kus. Ale zase myslím si, že vzhledem k tomu, jak malé prtě máš, ty dvě určo užiješ. Stejně časem začnou téct a musí se vyměnit.
pa M.
a protože z ní petanka pije mléko, vyvařuju každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.9.06 20:33

aha, to jsem nevěděla, že se musí pravidelně měnit, my tu naši měli už poděděnou po synovci a 2 měsíce ji už používali, takže už byl stejně čas na to vyměnit jit. takže děkuji a zítra oběhnu obchody pro :,-(u po dvou… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.9.06 21:11

Hm, to slyším prvně, že se maj po určité době měnit. Já měnila dle potřeby, až když se mi zdály jeté:) a malé se nikdy nic nestalo.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
6.9.06 21:22

Gabinka: tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Vůbec mě to nenapadlo až na novém balení jsem si toho upozornění všimla… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.9.06 22:04

Ja je mam po tech dlouhych mesich az letech jete a ty nove dvoudilne zelene nebo zlute sport nemenim vubec. Menila jsem ty bile trojdilne a protekat mi zacala i stara zelena trojdilna…
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
6.9.06 22:35

ahoj,

také jsem viděla jen balení po dvou. Po třech měsících nehodlám měnit, zatím jsem přešla z bílé na zelenou.
Vyvařuju ve varné konvici (i dudlíky) a nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.9.06 21:14

tak nakonec jsem stejně koupila jen jednu… :D jsem škrt :D a paní v obchodě byla hodná a sama mi nabídla, že balení rozdělá a můžu zakoupit jen jednu. :oops: až budem potřebovat novou, pak zase vyrazím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
15.9.06 18:55

Ahojda,
dneska jsme taky koupili Avent Magic Cup, je u toho jen ta bílá savička. Ale zdá se mi, že to stejně trochu kape, myslím v místě, kde je bílá a modrá barva. Tak podél toho to prostě kape, hlavně, když se z toho napije. Ale řekla bych, že utažené je to dobře, tak nevím, za ty prachy… To je běžné ? Jak na to koukám, tak asi v místě, kde je na kraji bílé savičky „dirka“.

Díky, S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko