Příkrmy 4měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příkrmy 4měsíc
Ahoj holky,
mám 4měsíční mimi. Od druhého měsíce je na umělé výživě (Beba), myslíte, že už jí mohu občas dát i něco jiného než jen mlíčko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych počkala,teď je trend dávat příkrmy až kolem 6 měsíců i nekojeným dětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je plne na umele vyzive, tak uz bys od konce 4 mesice mohla prikrmovat. Zacni nejprve se zeleninou - mrkev nebo bramobr, uvarit a rozmixovat nebo rozmackat vidlickou. Nejprve vyzkousej jeden druh a pokud nebude mit do 2-3 dnu zadnou reakci muzes vystridat nebo pridat dalsi. Myslim, ze muzes jeste zkusit fenykl, cuketu a patizon, ty jsou pro tak male mimi urcite v pohode.
Pekny den
Kacica
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tadeášek byl na UM od narození a začali jsme s příkrmama od 4.měs. Myslím, že můžeš zvolit tempo dle potřeb dítěte. Pokuď zatím mlíčko stačí ( zasytí ho ) tak fakt stačí velmi zvolna začít dávat jenom mrkvičku, pak brambůrek a tak se stejně dostanete na ten půl rok. U nás byl problém, že ho mlíko už nesytilo ( ale i tak jsem to držela do 4měs ) a na příkrmy jsme najížděli pak už dost rychle i na doporučení naší lékařky.
Jinak co se týče příkrmů, sepsala jsem recepty a nějaká doporučení, najdete je na mém Blogu http://blog.lide.cz/lamargarita/, kategorie Příkrmy či Recepty pro děti, případně mi tam nechte komentář.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hynka krmím Sunarem od 3. týdne, od ukončeného 5. měsíce dávám kaši a teď od půl roku se chystáme teprve na první zeleninku.. ale jinak holky klidně už dávno přikrmují, záleží na tom, jak se k tomu stavíš ty osobně a taky váš pediatr..
lamargito, už jsem na ty tvé stránky koukala a jsou moc super
recepty jsem si s dovolením uložila.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Klárka je kojená jen tři měsíce. Až v pátém měsící dostala první mléčnou ovocnou kaši a zeleninový příkrm až v půl roce.
Pokud prospívá, není kam spěchat. I dr. mi říkala, že i u nekojených dětí se dnes drží - nemléčné příkrmy co nejpozději.
Ivča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak zrovna tohle tema ted taky resim.Dnes jsem byla s malou na 4 mesicni prihlidce s ockovanim a nase doktorka nam doporucila zacit s prikrmama.Jsme plne na UM (beba).Ze pry je to pro dite dobre, protoze mimca na UM muzou trpet nedostatkem zeleza.Mame zacit se zeleninkou a pokud to bude dobre snaset tak po 2 tydnech zacit zkouset i nejake to ovoce.toz tak…Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit