Lepek-nesnášenlivost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
529
5.9.06 07:59

Lepek-nesnášenlivost

Ahoj holky, Šimon má nesnášenlivost lepku-otíká po něm :roll: Musíme držet teď minimálně rok bezlepkovou,ale bohužel i bezmléčnou dietu.
Poraďte co mu mám jako na ten chleba namazat? Teď by mohl akorát Lučinu a to máme smůlu,dr. nám řekla,že v Perle není kravský mlíko,ale to mu mám dávat pořád jen tu Perlu? Nic jinýho mě ale nenapadá… :cry:
Holky co máte stejnej problém poraďte prosím :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
5.9.06 08:25

A to můžete chleba? Nebo myslíš ten bezlepkový? Vůbec vám to nezávidím, pamatuji si kolegu a ten měl jen bezlepkovou. S tím mlékem je to další problém. Ale zkusila bych nějakou zdravou výživu. Dají se sojové věci, ale pro takhle malé mimi..... Snad má někdo zkušenost a poradí ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
5.9.06 08:38

Hadam, ze mluvis o bezlepkovem chlebu. Podivej se ve zdrave vyzive, hodne z nich se specializuje primo na bezlepkovou dietu a mohli by te dost inspirovat.
Na chleba by mohl dostat treba marmeladu. Vic me ted nenapada. U nas ma bezlepkovou dietu muj bratr, drzi ji cely zivot a zit se s tim v pohode da. Ale mlecne vyrobky normalne muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
5.9.06 08:56

Samo že bezlepkový pečivo,ale dr. nám nedoporučila ani soju,ve 40% bývá zkřížená alergie na soju,kozí a ostatní mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
5.9.06 09:18

Ahoj KaVi,

kdysi jsem narazila na tyto stránky, třeba tam najdeš nějakou informace jak a co vařit
 http://www.bezlepkovadieta.cz/

Lila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.9.06 09:21

Ahoj KaVi,

vidím, že jsi z Brna…mrkni na tento odkaz : http://www.bezlepkovadieta.cz/?…

Bude tam osobně ing. Iva Bušinová, která provozuje tyto www stránky. Ochotně každému poradí. Jinak na těchto stránkách jsou informace i k alergii na mléko.

Bohužel už nemám víc času, ale jestli budeš chtít, tak ti sem hodím později víc odkazů, kde se něco dovíš. Snad bys i někde našla nějaký jídelníček.

Přeju, ať je Šimonovi stačí ten rok na dietě a nemusí ji držet celý život!!!!!

Datez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
5.9.06 09:36

Holky,děkuju moc všem :!
Ještě že existuje Emimino,jináč bych byla v pasti :cry:
Furt si říkám,že by mohlo být ještě hůř :roll:
Tak jdu koukat a vymýšlet,co bude jíst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
5.9.06 09:47

Kavi , tadyhle je odkaz, mají tam kuchařku Vaříme bez lepku mléka:
http://www.gfcf.unas.cz/home.html
Zajímala jsem se o to, protože můj malý synovec je autista a podle všeho je příčinou autismu právě nesnášenlivost lepku a mléčné bílkoviny. Bohužel, moje švagrová tomu nevěří a odmítá dietu praktikovat. Tak snad to pomůže aspoň tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
5.9.06 09:50

Prasádko,tak to je mi líto,chudák kluk… jo a ještě jsem zapoměla dodat,že taky máme alergii na bílek a žloutek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí