Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tracy , rika se, ze tyden. Ja bych se orientovala podle toho, jak silna ta zacpa je, jestli mimi breci, krouti se atd tak bych uz um menila, jestli jen nekadi, tak bych vydrzela ten tyden
No ona je teď nemocná takže nepoznám jestli brečí z nemoci nebo z bříška
zkusím vydržet ten týden.
my jsme částečně(spíš už skoro uplně) na sunaru,podle mě je nutrilon jen mediální masáž,složení je u všech těch mlék více než podobné a všechna musí být schválena EU,takže nic špatného v nich být nemůže..
jinak malá měla po sunaru taky zácpu,trvalo to ai čtyři dny,ale včera se konečně sama vykadila,dr.mi poradila,abych jí dávala denně tak 60ml čaje,takže jí dávám od hippu heřmánkový a jak se zdá,zabírá to ![]()
ka-tka píše:AngelinaBalerina píše:
to neznamená že když Hami vyrábí stejná firma, že je stejně dobré… já se řídím radou doktorky, ta to nevyrábí a tak nemá proč to propagovat ale s tím střídáním mlíka je to fakt o ničemVis, doktorka ho sice nevyrabi, ale obchodni zastupci firmy prijdou a reknou- pokud budete doporucovat nase mliko, my Vam budeme platit skolici pobyty, davat neco zdarma a podobne......
POkud miminko dobre snasi Babylove mliko- zustala bych u nej
víš, nejsem úplně blbá abych si neuměla udělat třeba svůj úsudek o tom, co mi ta dr říká, je to člověk kterému důvěřuju a takové praktiky se dějí v případě přímého prodeje čehokoliv, to máš to samé s očkováním, taky jsem si nechala poradit co ano a co ne, a přitom ti může říct ano všechno protože za to má peníze ale nedělá to, já tu nic nepropaguju, jen jsem psala názor že si mysím že Nutrilon je kvalitní ale to už je stejně mimo diskuzi na kterou jsem odpověděla na začátku, pokud někomu vyhovuje cokoliv tak at to dává, tady šlo o střídání mlíka což si nemyslím že je pro mimčo dobré
AngelinaBalerina píše:ka-tka píše:víš, nejsem úplně blbá abych si neuměla udělat třeba svůj úsudek o tom, co mi ta dr říká, je to člověk kterému důvěřuju a takové praktiky se dějí v případě přímého prodeje čehokoliv, to máš to samé s očkováním, taky jsem si nechala poradit co ano a co ne, a přitom ti může říct ano všechno protože za to má peníze ale nedělá to, já tu nic nepropaguju, jen jsem psala názor že si mysím že Nutrilon je kvalitní ale to už je stejně mimo diskuzi na kterou jsem odpověděla na začátku, pokud někomu vyhovuje cokoliv tak at to dává, tady šlo o střídání mlíka což si nemyslím že je pro mimčo dobréAngelinaBalerina píše:
to neznamená že když Hami vyrábí stejná firma, že je stejně dobré… já se řídím radou doktorky, ta to nevyrábí a tak nemá proč to propagovat ale s tím střídáním mlíka je to fakt o ničemVis, doktorka ho sice nevyrabi, ale obchodni zastupci firmy prijdou a reknou- pokud budete doporucovat nase mliko, my Vam budeme platit skolici pobyty, davat neco zdarma a podobne......
POkud miminko dobre snasi Babylove mliko- zustala bych u nej
Mam pocit, ze jsi si to vzala osobne- to jsem fakt nechtela.
Jen pisu jak to je.
Se stridamim mlika souhlasim, o tom zadna......jen proste pisu- proc davat to nejdrazsi, kdyz je miminku dobre i po levnejsim UM- a to babylove je kvalitni stejne jako ostatni mlicka.
Duvera k doktorce je moc dulezita!!!! Ale vseho s mirou ![]()
katko ne neberu si to osobně tady na diskuzích už vůbec ne.. psala jsi o nutrilonu že je to jen propagace a stím já tak úplně nesouhlasím ale souhlasím s tím, že když vyhovuje jakékoliv jiné mléko tak proč ho nedat at je levnější nebo dražší, zakladatelka se ptala co si myslíme o nutrilonu tak jsem to napsala, to neznamená že jsem jen pro nutrilon to ani náhodou, řešit se má spokojenost a ne značka ale ano prvně zkusím to co si myslím že je lepší ![]()
Ahoj,my jsme byli na Nutrilonu prakticky od narození…doporučily nám ho v porodnici,stejně jako Bebu,ale tu jsem nezkoušela.Teď po roce a půl jsme přešli na Sunar a prcek je spokojenej stejně jako u Nutráku…A je pravda,že jsme s prdíky jako mimi problém neměli.To se musíš rozhodnout sama,ale rozhodně ostatní mlíka nejsou špatný…my jsme taky vyrostli na Sunaru,ne?Hlavně mu to ale moc nestřídej…
nutrilon resp. nutricia dělala jako jediná nejrůznější studie týkající se složení, jako první přišla s tím, co je dneska standard, takové ty „imuno“, prebiotika apod., fakt dělali základní výzkum,. ostatní výrobci (plus jejich další značka) to víceméně využili, v počátcích byl nutrilon opravdu bomba, a drahý je proto, že ten základní výzkum se někde platit musí.. dneska jsou mlíčka srovnatelná.
snažila bych se v tomhle brzkém věku moc nestřídat, pokud vyhovuje (není zácpa/průjem/výrazné blinkání, přibírá).
já vyrostla na sunaru
a tak jsem mu věrná, mimču jsem koupila sunar nutra defense, jelikož kojím přes lahev, tak někdy si nemůžu vzít svoje mlíko v lahvi..
tak my byly na začátku na sunaru aůe malej měl zácpu a koupila jsem babylove malýmu chutná krásně přibírá řekla bych až moc už má 7,20 a to mu nejsou ani 4 měsícea ještě jsem vyzkoušela nutrilon kámoška mi dala 300g co nezdělaly s holkama a malýmu ujsem ho dala asi 5 a měl po něm bolení bříška tak už sem mu ho nedávala