Skončené kojení - splín :-)

2
14.2.11 14:08

skončené kojení- splín:-)

Dobrý den,
chtěla jsem se poradit:-) přestala jsem kojit, Malá má 1 rok a 2 měsíce.Bylo to z mé iniciativi, ona by chtěla stále:-)). No co se týče toho odstavení proběhlo v klidu, usne pěkně i bez toho v noci krásně spí, maximálně chce mě a nebo podat ruku, hladit.. Ale přes den chce pořád být na rukou, když ji položím stropí hysterickou scénu, doslova se klepe a ječí a běží za mnou at ji vezmu naruce… nikdy tohle nedělala. Co to může být opravdu „splín“ po cici:-)) Jak jste na to vy? díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
14.2.11 14:31

Po odstaveni jsem mela vzdycky splin ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
14.2.11 14:56

no já se na odstavení chystám v nejbližší době.Malá má 15 měsíců,ale něak se mi do toho nechce. :nevim: Navíc večer jinak než při kojení neusne,tak si nedokážu představit ten boj s usínáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
14.2.11 15:00

jo a říká se že pokud se přestane kojit má se víc navázat fyzický kontakt,tak to tím určitě může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
14.2.11 15:06

Taky myslím, že se chce mazlit, protože jí chybí prso. Dcerka byla taky taková. Já se v nejbližší době chystám na noční odstavení, protože mrňous spí v podstatě s prsem v puse :evil: A bude to mazec, náš mladej je celkem vytrvalý řvoun. Hodina pro něj nic není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
14.2.11 16:27

Přestat kojit v noci nám dalo taky dost práce.A nevím kdo byl radši že se nám to povedlo jestli já a manžel,nebo sousedé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.2.11 20:04
miriskaw píše:
Přestat kojit v noci nám dalo taky dost práce.A nevím kdo byl radši že se nám to povedlo jestli já a manžel,nebo sousedé :dance:

Ahojky, můžu se zeptat, jakým způsobem jsi odstavovala přes den a v noci? Taky mě to čeká a nevím jak nato. Matýsek je hrozný závislák, usíná u prsa a nevím, jak ho to odnaučit. A hlavně v noci se budí i 15× a chce jen prso. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
15.2.11 11:47
suzanne13 píše:
miriskaw píše:
Přestat kojit v noci nám dalo taky dost práce.A nevím kdo byl radši že se nám to povedlo jestli já a manžel,nebo sousedé :dance:
Ahojky, můžu se zeptat, jakým způsobem jsi odstavovala přes den a v noci? Taky mě to čeká a nevím jak nato. Matýsek je hrozný závislák, usíná u prsa a nevím, jak ho to odnaučit. A hlavně v noci se budí i 15× a chce jen prso. Díky moc.

Nakojila jsem těsně před spaním,pak do postýlky a když se v noci vzbudila a chtěla pít,tak ji manžel nosil po bytě dokud neusnula a pořád do kola.Někdy jsme ji nechali v postýlce,hladili po ručičce.Křik to byl šílený :zed: ,ale MUSÍŠ TO VYDRŽET!!!Asi po 4 dnech pochopila že nic nedostane a začla spávat skoro celou noc :dance: .Přes den pořád ještě kojím tak 3× a zatím netuším jak to bude dál.Navíc máme asi 6 dětskou nemoc,tak zas kojím častěji,tak uvidíme.Držím ti pěsti.Je ale pravda že se tak často nebudila jak Matýsek-jen tak 4× za noc,ale závislák na prsu je pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.2.11 11:57

no to já mám taky splín:-) u malého jsem to obrečela a teď zž to beru trošku statečněji, ale i tak při každé její scéně bych jinejradši přitulila k cicikovi:-)).Ale co se noci týče už bych to neměnila, opravdu spí krásně, když jsem kojila tak se pořád budila a chtěla mě:-) je to podšívka, ještě musíme vypilovat ty dny, ale snad se to utřepe, asi chce být fakt se mnou, díky moc za reakce:-))
Jinak s tím odstavením, já jsem malou taky kojila vlastně skoro pořád:-)usínala jenm u prsa a teď před 14 dny jak byla nemocná mi přišlo skoro jako novorozence:-) dokonce i přes den se mi sápala na mlíko, a jak už jsem ji jednou večer nedala, tak sice se sápala,ale nijak drasticky u usínání neprotestovala, a to nemá ani dudlík a ani nechce mlíko s flašky, ale zase na druhou stranu reaguje hrozně přes den:-))
Ale v klidu usne jenom když tam jsem vedle ni já, ale leží sama v postýlce. Ale když ji chce uspat tatínek tak ji musí uhoupat:-)), ale to nesmím být doma jinak řve a řve, že chce mě:-) je to nás bobánek:-) však z toho vyroste:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
15.2.11 21:27
miriskaw píše:
suzanne13 píše:
miriskaw píše:
Ahojky, můžu se zeptat, jakým způsobem jsi odstavovala přes den a v noci? Taky mě to čeká a nevím jak nato. Matýsek je hrozný závislák, usíná u prsa a nevím, jak ho to odnaučit. A hlavně v noci se budí i 15× a chce jen prso. Díky moc.
Nakojila jsem těsně před spaním,pak do postýlky a když se v noci vzbudila a chtěla pít,tak ji manžel nosil po bytě dokud neusnula a pořád do kola.Někdy jsme ji nechali v postýlce,hladili po ručičce.Křik to byl šílený :zed: ,ale MUSÍŠ TO VYDRŽET!!!Asi po 4 dnech pochopila že nic nedostane a začla spávat skoro celou noc :dance: .Přes den pořád ještě kojím tak 3× a zatím netuším jak to bude dál.Navíc máme asi 6 dětskou nemoc,tak zas kojím častěji,tak uvidíme.Držím ti pěsti.Je ale pravda že se tak často nebudila jak Matýsek-jen tak 4× za noc,ale závislák na prsu je pořád.

Děkuji moc za rady, no budeme to muset vyzkoušet, ale u nás je ještě problém, že malý spí s námi v posteli a na postýlku není vůbec zvyklý. Takže budu muset přivyknout na postýlku a ještě odstavit v noci, no chudáček, už teď je mi ho líto. Ale snad to nějak zvládne miláček a pak bude zase šťastný, přes den mu to kompenzuji :palec: Tak uvidíme, ještě musím přesvědčit taťku, aby do toho šel semnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
15.2.11 22:12

To zvládnete uvidíš.Musíte jen vydržet ten pláč a pak budete spokojeni všichni.Lucinka je od mala zase zvyklá usínat s náma v posteli a jak zabere dáme ji do postýlky.Manžel má od začátku strach že by ji zalehl,ale jen co ráno odejde do práce užuž si ji stěhuju k sobě :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.2.11 23:16

Jé tak to já budu mít taky asi splín,u první holčičky jsem kojila jen šest neděl a s problémama tak to nebylo tak strašný,ale teď jedem už pátý měsíc a neumím si představit že bych měla přestat :-(

• Citovat
  • Upravit
243
16.2.11 15:39
miriskaw píše:
To zvládnete uvidíš.Musíte jen vydržet ten pláč a pak budete spokojeni všichni.Lucinka je od mala zase zvyklá usínat s náma v posteli a jak zabere dáme ji do postýlky.Manžel má od začátku strach že by ji zalehl,ale jen co ráno odejde do práce užuž si ji stěhuju k sobě :-P

Jéjé, děkuji za podporu :-) :-) No, já jsem malého taky dávala do postýlky, když usnul, ale až byl větší, tak se začínal při přenosu budit a já to vzdala a od té doby spinká s námi, naštěstí máme velkou postel a postýlka slouží jen jako zábrana. no právě že ten pláč je hrozný, navíc bydlíme v paneláku, tak nevím co sousedi. Ale musíme se odhodnat a jít do toho ať jsou pak spokojena všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová