Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Chci se zeptat těch kdo mají s tímto mlíkem zkušenosti.Malá byla kojená,později dostávala MM z lahvičky a přikrmovaná bebou sensitive,je to asi 3 týdny,vše ok,kadila 3-4× za den,postupně jsme přecházeli na bebu je to 2 dny co je plně na Um začla hrozně prdět,prdy smrdí a nemůže se sama vykakat.Včera jsem ji po 30hod. pomohla rychloběžkou,dneska po 28hod. taky.Trvá než to ze sebe dostane,kadila na 3× po trochách.Hovína jsou husté tmavě zelené a dost to smrdí
Je to normální nebo ji ta beba nesedí??Schválně jsem zvolila sensitive která je na koliky,zácpy a ono toto
Chvíli předtím měla bebu HA a po ní měla taky zácpu.Mám ještě počkat jestli se to nezmění nebo zkusit nějaké jiné mlíko.A když tak jaké??
máme to podobně, dokud jsem aspoň napůl kojila, tak pohoda, jak jsme přešli na UM, tak zácpa. Nutrilon nic moc, nutra defense - hrůza, až Beba lepší…já si nemůžu moc vybírat, používáme HA, ale od doby, co jsou plně na UM kadí jednu za den, jednou za dva dny…byly doby, kdy nekadily (mám dvě) i tři dny…začala jsem do mlíka jednou denně přidávat laktobacílky a kadí už v pohodě a to dokonce i přes to, že užívají železo. jinak je to opravdu o tom, že se musí zkusit jak který mlíko komu svědčí…kámošky malá nesnesla mlíko proti zácpám, měla je ještě větší a když dala obyč, tak se to upravilo…
Já právě taky používám HA,jsem alergik,takže do půl roka chci dávat HA.A sensitive HA je taky.Prosímtě jak se jmenujou ty lactobacílky?Je to i pro miminka?Dneska jsem ji zavedla už i čaj,zatím ho teda moc nechce.JInak fakt už nevím
Bin a jakou barvu má stolice?žlutou?Můj syn byl taky na Um plně od 3 měsíců a pil bebu HA a se stolicí neměl žádné problémy,kadil v pohodě žlutou.A ona má zácpu a když kadí tak tmavě zeleně ![]()
jsou to laktobacílky baby - pro děti od 1 měsíce. je to od firmy Swiss!
a naše holky taky žádnej čaj ani převařenou vodu nechtěly, až od Hippu - dětský sen - v granulích, sice je přislazenej, ale dextrozou, tak to jim jede…ředím ho hodně, aby si nezvykly na sladký. jinak od 4 měsíců můžeš dávat i švestkovou nebo hruškovou šťávu…dělá taky Hipp!
tak ať je líp!
po UM mají holky žlutou někdy v kombinaci s šedozelenou, když se vykadí později..ale teď po tom železu to mají furt šedozelený! a smrdí to…to po MM mi to i vonělo, ale teď teda ![]()
my jsme na UM od narozeni a od narozeni mela dcera problem se zacpou. Proto jsem hned nasadila Bebu sensitive, po ktere kadila zelene, ale s velkou namahou max 1× za 3 dny. Takze jsme zacali varit od Hippu fenyklovy caj a vse se upravilo. Taky jsme presli na Bebu Ha.Ted mame stolici zlutou a kakame 1× za den.
myslim, ze ta sensitive moc nepomaha.
Bin ty laktobacílky zkusím
Makin takže jste od sensitive přešli na HA jo?A pak,že sensitive je na zácpy
Včera jsem si koupila fenyklový čaj od toho hippu,dneska mi vypila 50ml najednou,takže zázrak.Musí ho mít ale teplý.Tak snad taky zabere a nebudem muset zase přecházet na jiné Um
Dneska jsme byli u dr. malá je nachlazená,rýmu a kašel a ptala jsem se ji na to,říkala,že prý trvá než si zažívání zvykne na Um.Tak budu doufat,že se to zlepší
jj, presli jsme na HA a male taky vic chutna. Kdyz jsem zkousela ten sensitive, tak mi to prislo jako voda s moukou, ale to HA ma prece jenom lepsi chut i pro me
. Doufam, ze vam ten caj pomuze, nam zabral tak za 2 dny.
Makin to máš pravdu,my jsme měli půl konzervy toho HA jenže Alča nekadila,takže jsem pořídila sensitive v domění,že je to jako fakt na zácpy a bude to lepší.JEnže to dostávala i MM takže s kaděním problém nebyl,ovšem co je jen na Um tak zácpa.HA bylo takové sladší mi přišlo,to sensitive je fakt jak voda s něčím