Beba Sensitive a stolice

14434
15.2.11 20:57

beba sensitive a stolice

Chci se zeptat těch kdo mají s tímto mlíkem zkušenosti.Malá byla kojená,později dostávala MM z lahvičky a přikrmovaná bebou sensitive,je to asi 3 týdny,vše ok,kadila 3-4× za den,postupně jsme přecházeli na bebu je to 2 dny co je plně na Um začla hrozně prdět,prdy smrdí a nemůže se sama vykakat.Včera jsem ji po 30hod. pomohla rychloběžkou,dneska po 28hod. taky.Trvá než to ze sebe dostane,kadila na 3× po trochách.Hovína jsou husté tmavě zelené a dost to smrdí :roll: Je to normální nebo ji ta beba nesedí??Schválně jsem zvolila sensitive která je na koliky,zácpy a ono toto :zed: Chvíli předtím měla bebu HA a po ní měla taky zácpu.Mám ještě počkat jestli se to nezmění nebo zkusit nějaké jiné mlíko.A když tak jaké??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bin
465
15.2.11 21:12

máme to podobně, dokud jsem aspoň napůl kojila, tak pohoda, jak jsme přešli na UM, tak zácpa. Nutrilon nic moc, nutra defense - hrůza, až Beba lepší…já si nemůžu moc vybírat, používáme HA, ale od doby, co jsou plně na UM kadí jednu za den, jednou za dva dny…byly doby, kdy nekadily (mám dvě) i tři dny…začala jsem do mlíka jednou denně přidávat laktobacílky a kadí už v pohodě a to dokonce i přes to, že užívají železo. jinak je to opravdu o tom, že se musí zkusit jak který mlíko komu svědčí…kámošky malá nesnesla mlíko proti zácpám, měla je ještě větší a když dala obyč, tak se to upravilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
15.2.11 21:26

Já právě taky používám HA,jsem alergik,takže do půl roka chci dávat HA.A sensitive HA je taky.Prosímtě jak se jmenujou ty lactobacílky?Je to i pro miminka?Dneska jsem ji zavedla už i čaj,zatím ho teda moc nechce.JInak fakt už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
15.2.11 21:27

Bin a jakou barvu má stolice?žlutou?Můj syn byl taky na Um plně od 3 měsíců a pil bebu HA a se stolicí neměl žádné problémy,kadil v pohodě žlutou.A ona má zácpu a když kadí tak tmavě zeleně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
15.2.11 21:30

jsou to laktobacílky baby - pro děti od 1 měsíce. je to od firmy Swiss!

a naše holky taky žádnej čaj ani převařenou vodu nechtěly, až od Hippu - dětský sen - v granulích, sice je přislazenej, ale dextrozou, tak to jim jede…ředím ho hodně, aby si nezvykly na sladký. jinak od 4 měsíců můžeš dávat i švestkovou nebo hruškovou šťávu…dělá taky Hipp!

tak ať je líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
15.2.11 21:31

po UM mají holky žlutou někdy v kombinaci s šedozelenou, když se vykadí později..ale teď po tom železu to mají furt šedozelený! a smrdí to…to po MM mi to i vonělo, ale teď teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
15.2.11 21:37

my jsme na UM od narozeni a od narozeni mela dcera problem se zacpou. Proto jsem hned nasadila Bebu sensitive, po ktere kadila zelene, ale s velkou namahou max 1× za 3 dny. Takze jsme zacali varit od Hippu fenyklovy caj a vse se upravilo. Taky jsme presli na Bebu Ha.Ted mame stolici zlutou a kakame 1× za den. :palec: myslim, ze ta sensitive moc nepomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
16.2.11 09:32

Bin ty laktobacílky zkusím

Makin takže jste od sensitive přešli na HA jo?A pak,že sensitive je na zácpy :zed: Včera jsem si koupila fenyklový čaj od toho hippu,dneska mi vypila 50ml najednou,takže zázrak.Musí ho mít ale teplý.Tak snad taky zabere a nebudem muset zase přecházet na jiné Um

Dneska jsme byli u dr. malá je nachlazená,rýmu a kašel a ptala jsem se ji na to,říkala,že prý trvá než si zažívání zvykne na Um.Tak budu doufat,že se to zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
16.2.11 10:35

jj, presli jsme na HA a male taky vic chutna. Kdyz jsem zkousela ten sensitive, tak mi to prislo jako voda s moukou, ale to HA ma prece jenom lepsi chut i pro me :lol: . Doufam, ze vam ten caj pomuze, nam zabral tak za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
16.2.11 10:41

Makin to máš pravdu,my jsme měli půl konzervy toho HA jenže Alča nekadila,takže jsem pořídila sensitive v domění,že je to jako fakt na zácpy a bude to lepší.JEnže to dostávala i MM takže s kaděním problém nebyl,ovšem co je jen na Um tak zácpa.HA bylo takové sladší mi přišlo,to sensitive je fakt jak voda s něčím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová