Přechod z Nutrilonu na Sunar

Anonymní
9.8.11 09:31

Nutrilon vs. Sunar

Máte někdo zkušenosti s přejítím z Nutrilonu na Sunar??? Dávala jsem malýmu do cca 7 měsíců Nutrilon, teď jsme přešli na Sunar - banánový, od 6. měsíce, moc mu to „nejede“, přitom bych řekla, že ten banánový Sunar je daleko lepší než Nutrilon 2, myslím chuťově. A nebo je možný, že je ten Sunar sytější, že víc zasytí? Něco vypije, ale Nutrilon vypil vždycky všechen, Sunar nikdy nevypije. Tak nevím. Jinak papá krásně, jen ten Sunar mě trápí :-( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3112
9.8.11 09:33

Zkus nejdřív sunar bez příchutě.nutrilon je nahořklej a jestli na to byl zvyklej,tak mu třeba ta banánová příchut vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.11 09:36

Je i obyčejný Sunar? :-D Teda podle mě by měl být, ale nikde jsem ho neviděla, obyčejný jen myslím až nějak od 10. měsíce a to ještě nemáme. Díky, zajdu do lékárny :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.11 09:37

Ale na banánovou a jinou příchuť je zvyklý, v podobě kaší, které má dávám, ty pije (dávám to do flašky) krásně. Proto mě zarazil ten Sunar, že ho odmítá.

• Citovat
  • Upravit
20557
9.8.11 09:39

Naše holky Sunar vůbec nepijí, nedávno jsem jim koupila banánový a obě se po něm :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
9.8.11 09:41

Jasně, že je i normální. Malá ho pije od 6 měsíců a dobrý. Banánový jsem koupila jednou omylem a taky ho vypila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.11 09:42

No to mi ani nepište :lol: Já mám ještě nakoupený i do zásoby, co bych s tím dělala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50166
9.8.11 09:46

Našemu klukovi kupujeme Nutrilon 3 - banánový, vanilkový a bez příchutě, on mi vypije všechno :-) Párkrát jsem koupila i Sunar v akci a taky mu chutnal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
9.8.11 09:59

kluci sunar nechtěli, nutrilon bez problémů, prostě jim to přeslazený nechutnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
9.8.11 10:04

přecházela jsem z důvodu,že mi nutrilon už nepapal,sunar papá v pohodě..proč chceš přejít na sunar,když mu chutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.8.11 10:05

Sunar je prý sladší než jiná mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
9.8.11 10:10

Malý byl na nutrilonu od 3.měsíce…asi po měsíci a půl z něj dostal šílený průjem, takže jsme přešli na sunar nutra defence a pije ho krásně od prvního dne…chuťově se mi zdá sunar lepší a připadá mi, že se i líp rozpouští, já jsem s ním moc spokojená. Malýmu je teda 6,5 měsíce, ochucenou dávám pouze kaši, mlíčko dostává bez příchutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.11 10:11

Sunar je sladší než Nutrilon. A kamarádka co dávala své dceři banánový Sunar měla s malou problémy, zácpa, nejen že je to přeslazený jak cecek, ale ono to i staví stolici :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
196
9.8.11 10:16

Ahojky, za mě teda Sunar nikdy více, pediatr mě před ním varoval, že z něj děti často mívají zácpu, nicméně jsme zkusili a dcerka měla takovou zácpu, že jsem jí musela dát glycerinový čípek, aby se vyprázdnila, měla bolesti a hrozně plakala. Na Nutrilon nedám dopustit, i když je dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.8.11 12:35

Tak u nas prechod na nic jineho neprosel, proste pije Nutrilon (je ji 20 mesicu) a stale pit bude. Taky jsem myslela, ze vymenim, ale dite bylo jineho nazoru :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová