Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zkus nejdřív sunar bez příchutě.nutrilon je nahořklej a jestli na to byl zvyklej,tak mu třeba ta banánová příchut vadí ![]()
Je i obyčejný Sunar?
Teda podle mě by měl být, ale nikde jsem ho neviděla, obyčejný jen myslím až nějak od 10. měsíce a to ještě nemáme. Díky, zajdu do lékárny ![]()
Ale na banánovou a jinou příchuť je zvyklý, v podobě kaší, které má dávám, ty pije (dávám to do flašky) krásně. Proto mě zarazil ten Sunar, že ho odmítá.
Naše holky Sunar vůbec nepijí, nedávno jsem jim koupila banánový a obě se po něm ![]()
Jasně, že je i normální. Malá ho pije od 6 měsíců a dobrý. Banánový jsem koupila jednou omylem a taky ho vypila.
No to mi ani nepište
Já mám ještě nakoupený i do zásoby, co bych s tím dělala ![]()
Našemu klukovi kupujeme Nutrilon 3 - banánový, vanilkový a bez příchutě, on mi vypije všechno
Párkrát jsem koupila i Sunar v akci a taky mu chutnal ![]()
kluci sunar nechtěli, nutrilon bez problémů, prostě jim to přeslazený nechutnalo
přecházela jsem z důvodu,že mi nutrilon už nepapal,sunar papá v pohodě..proč chceš přejít na sunar,když mu chutná?
Malý byl na nutrilonu od 3.měsíce…asi po měsíci a půl z něj dostal šílený průjem, takže jsme přešli na sunar nutra defence a pije ho krásně od prvního dne…chuťově se mi zdá sunar lepší a připadá mi, že se i líp rozpouští, já jsem s ním moc spokojená. Malýmu je teda 6,5 měsíce, ochucenou dávám pouze kaši, mlíčko dostává bez příchutě.
Sunar je sladší než Nutrilon. A kamarádka co dávala své dceři banánový Sunar měla s malou problémy, zácpa, nejen že je to přeslazený jak cecek, ale ono to i staví stolici
![]()
Ahojky, za mě teda Sunar nikdy více, pediatr mě před ním varoval, že z něj děti často mívají zácpu, nicméně jsme zkusili a dcerka měla takovou zácpu, že jsem jí musela dát glycerinový čípek, aby se vyprázdnila, měla bolesti a hrozně plakala. Na Nutrilon nedám dopustit, i když je dražší.
Tak u nas prechod na nic jineho neprosel, proste pije Nutrilon (je ji 20 mesicu) a stale pit bude. Taky jsem myslela, ze vymenim, ale dite bylo jineho nazoru
![]()
Máte někdo zkušenosti s přejítím z Nutrilonu na Sunar??? Dávala jsem malýmu do cca 7 měsíců Nutrilon, teď jsme přešli na Sunar - banánový, od 6. měsíce, moc mu to „nejede“, přitom bych řekla, že ten banánový Sunar je daleko lepší než Nutrilon 2, myslím chuťově. A nebo je možný, že je ten Sunar sytější, že víc zasytí? Něco vypije, ale Nutrilon vypil vždycky všechen, Sunar nikdy nevypije. Tak nevím. Jinak papá krásně, jen ten Sunar mě trápí