UM Nutrilon 1 + Nutriton

156
31.10.11 14:07

Nutrilon1+nutriton

Ahojky prosím o radu. Moje 4,5měsíční holčička ublinkává. Doktorka mi poradila buď UM NUtrilon AR nebo zahušťovat vodu Nutritonem jak je na krabici. Nutrilon AR jsem zavrhla neboť to ublinkávání není tak rapidní (není obloukem) a říkala že je nahořklý. To bych musela z Nutrilonu 1 přejít striktně na AR, což se mi moc nechce. KOupila jsem teda NUtriton a dávám jej do Nutrilonu 1. Problém je v tom, že ublinkávání to častečně zastavilo, ale po najezení si nemůže odříhnout. PO jídle je křik jak kráva a pokud si pořádně neodříhne tak ani nespí. Večer třeba chodím, čekám až se vyříhá a uspávám 4 hodiny. Je možné že ji ta kombinace třeba nesedí?? Nebo ji toho nutritonu dávám hodně? Dávám do 180 ml UM 1,5 odměrky nutritonu. Nebo je taky možné že se přejídá?? Já už fakt nevím. Vyřeší se jeden problém a nastane druhý. Jsem už skoro na prášky, nevyspaná. Teď má ještě do toho rýmu. POraďte někdo co dělám špatně:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
natanya
31.10.11 14:19
maja84 píše:
Ahojky prosím o radu. Moje 4,5měsíční holčička ublinkává. Doktorka mi poradila buď UM NUtrilon AR nebo zahušťovat vodu Nutritonem jak je na krabici. Nutrilon AR jsem zavrhla neboť to ublinkávání není tak rapidní (není obloukem) a říkala že je nahořklý. To bych musela z Nutrilonu 1 přejít striktně na AR, což se mi moc nechce. KOupila jsem teda NUtriton a dávám jej do Nutrilonu 1. Problém je v tom, že ublinkávání to častečně zastavilo, ale po najezení si nemůže odříhnout. PO jídle je křik jak kráva a pokud si pořádně neodříhne tak ani nespí. Večer třeba chodím, čekám až se vyříhá a uspávám 4 hodiny. Je možné že ji ta kombinace třeba nesedí?? Nebo ji toho nutritonu dávám hodně? Dávám do 180 ml UM 1,5 odměrky nutritonu. Nebo je taky možné že se přejídá?? Já už fakt nevím. Vyřeší se jeden problém a nastane druhý. Jsem už skoro na prášky, nevyspaná. Teď má ještě do toho rýmu. POraďte někdo co dělám špatně:-(((

Ahoj Majo,
byla jsem na tom podobne, jen ,kdyz male bylo šest týdnu. Měla křeče po Nutrilonu HA, comfort letěl oknem, řvala jako blázen a já stále nevyspalá. Pak jsem koupila normální Nutrilon 1 ( měla jsem všch spešl mlík :lol: plné zuby) a ze začátku dobrý, po týdnu po každém jídle blitíčko- ale nic hrozného. Dr. řekla, neměnit mléko a zkusit Nutriton. Každý mi říkal, že se po něm ucpe a nevykadí. Nikdy jsem ji nedala celou odměrku, jen půlku. Po úplném přechodu na UM v sedmi týdnech trpěla na zácpu, tak jsem se bála.Ale dobrý.Nám vždy stačila jen půlka odměrky, sice ublinkávala, ale ne moc.Přesto jsem nikdy plnou odměrku nedala.
Ted máme 3 měsíce a manžel říkal, že není možné, že pořád tak ublinkává. Chlap- neví, co je blinkací mimino :-D Ale kvůli tomu a taky, proto , že měla malá už týden průjem, jsme mléko vyměnili a dáváme už třetí den sunar nutra defense, do něj jen trošku nutritonu, téměř neblinkáme. Ale zkoušíme třetí den, tak uvidíme.
Promin,že píšu dlouze. Třeba ti to malinko pomůže.

• Citovat
  • Upravit
natanya
31.10.11 14:20

Ještě mě napadlo, jídlo ti může odmítat kvůli rýmě, jestli je hodně zahleněná

• Citovat
  • Upravit
156
8.11.11 12:09
maja84 píše:
natanya píše:
maja84 píše:
Ahoj Majo,
byla jsem na tom podobne, jen ,kdyz male bylo šest týdnu. Měla křeče po Nutrilonu HA, comfort letěl oknem, řvala jako blázen a já stále nevyspalá. Pak jsem koupila normální Nutrilon 1 ( měla jsem všch spešl mlík :lol: plné zuby) a ze začátku dobrý, po týdnu po každém jídle blitíčko- ale nic hrozného. Dr. řekla, neměnit mléko a zkusit Nutriton. Každý mi říkal, že se po něm ucpe a nevykadí. Nikdy jsem ji nedala celou odměrku, jen půlku. Po úplném přechodu na UM v sedmi týdnech trpěla na zácpu, tak jsem se bála.Ale dobrý.Nám vždy stačila jen půlka odměrky, sice ublinkávala, ale ne moc.Přesto jsem nikdy plnou odměrku nedala.
Ted máme 3 měsíce a manžel říkal, že není možné, že pořád tak ublinkává. Chlap- neví, co je blinkací mimino :-D Ale kvůli tomu a taky, proto , že měla malá už týden průjem, jsme mléko vyměnili a dáváme už třetí den sunar nutra defense, do něj jen trošku nutritonu, téměř neblinkáme. Ale zkoušíme třetí den, tak uvidíme.
Promin,že píšu dlouze. Třeba ti to malinko pomůže.

ahojky, chtěla jsem se tě jen zeptat, jak jste dopadli s tím sunarem? je to lepší nebo horší? napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natanya
9.11.11 08:52

Ahoj,
na sunaru nutra defense jsme druhy tyden a blinkame stale malinko, nic hrozneho. Treba hodinku po jidle male vyteka koutkem pusinky mleko. Nekdy neco vyhodi, ale je to lepsi nez po nutrilonu. A hlavne stolice se krasne upravila. Menila jsem na sunar hlavne z duvodu prujmu. Celkem bych rekla, ze se nam mala sklidnila, jen bohuzel vic rozjedla. Sunar asi chutna vice. Je to kulicka, ale braska byl take buclik, takze hlavne, ze jsme spokojeny. Take musim rict, ze spime v noci mnohem lepe a usiname bez problemu. ( coz s nutrilonem treba vecer trvalo pul hodky nez dokazala zabrat) Nam zmena prospela, ale musim rict, ze jsem se bala. Nejsem ten typ, co dokaze menit mleka tyden co tyden a hledat to prave…Co nutriton, nezabira? Mne rekla dr., ze blinkani moc jine mleko nepomaha, chce to pry cas…

• Citovat
  • Upravit
11202
11.11.11 21:20

Ahoj
tak nevim jestli poradím, ale naše malá také ublinkávala už od narození…nekojila jsem a už od začátku co měla UM vždy ublinkávala a to třeba 2 hodiny po jídle…tak jsem UM zahušťovala NUTRITONEM a byl klid…ale teď malá trpí docela průjmem a dr mi poradila ať zkusíme ten Sunar Nutradefense a dávám jí ho bez toho Nutritonu a zatím je klid ale má ho od včerejška tak uvidíme. Určitě na něm něco bude :wink:
Snad jsem aspoň trochu poradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.3.13 16:38

nutriton

Ahoj holky můžu dát nutriton do sunaru 1 complex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.3.14 14:17

Ahoj, mám naprosto stejný dotaz jako joynka, jestli můžu nutriton přidat do sunaru 1 complex? Už si totiž nevím rady, kojila jsem malinko a nyní již vůbec, v porodnici samozřejmě nutrilon klasika, pak v lékárně taky, skrz blinkání, které bylo od začátku mi dr. doporoučila nutrilon AR, po přečtení diskuzí zde jsem dala půl na půl nutrilon 1 klasika a nutrilon AR, blinkání oukej, ovšem malá se mi ucpala i tak (to AR je asi faaakt hustý). Takže opět vrácení ke klasika nutrilonu 1, dále dr. doporučila nutriton, prej se může dávkovat jakkoliv podle potřeby. Zatím jsem nezkusila, protože byl chvilku celkem klid, blinkalo se v rámci únosnosti. ovšem pak se to zase zhoršilo, tak jsme riskli jiné mlíčko, po asi hoďce konzultace s velmi příjemnou paní lékárnicí jsme vybrali „klasický“ Sunar complex 1, zdá se být sytější, nepotřebujeme takové dávky jako nutrilonu, pár dní super, teď zase hodně blinkáme, zvažuji tedy alternativu-zkusit nutriton (podle složení ovšem skoro to samé co AR) přidat do Sunárku, ten jí jede :-) a třeba v menším množství, např. na 90ml, což jsou 3 odměrky, dát 2,5 sunaru a půlku nutritonu, prostě pozvolna…už totiž nevím jak malé pomoci, je to fakt hrůza a vydržet jak doporučuje dr, že se to časem upraví, je těžké, když se vám mimi kroutí a vidíte, jak to v žaludečku bojuje :,( díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová