Nutrilon 2, příkrm a kaše?

263
29.10.11 20:26

Nutrilon 2, příkrm a kaše?

Začli jsme tento týden příkrmy(ukončený 4.měsíc). Dcera je od narození na UM. O příkrmech jsem si zjistila všechno, tak si myslím, že vím jak na to. Na jedný diskuzi tady jsem se ale dočetla, že s prvním příkrmem se má přejít na Nutrilon 2 ??? Na krabici píšou od ukonč 6.měsíce. Další mojí otázkou je odkdy dávat večer kaši? Dávám normálně UM a dcera spí skoro celou noc. Předem děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
29.10.11 20:40

Jestli ti malá spí celou noc, tak bych kaši nedávala, přijde mi to zbytečné, jen jí to bude zatěžovat žaludek.
Co se týče přecházení mléka, tak s tím bych taky nespěchala, pokud jí mléko stačí a nebrečí ti po hodině hlady, tak nevidím důvod, já na dvojku přecházela až v 7. měsících a dokonce mi to doporučila sama doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.10.11 20:41

Přesně, přechod na druhý mlíko pozvolna. Přecházela jsem, až malá jakž takž jedla příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.10.11 22:12

Ahoj, ja som pisala priamo na Nutrilonovu stranku do poradne a odpisali mi, ze staci, ked prejdem na pokracovacie mlieko 2 az po tom ukoncenom 6 mesiaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.11 22:43

Já jsem taky začala dávat 2 až chvíli před 7 měsícem. A jestli ti hezky spí, taky bych kaši zatím nedávala. Jinak Nutrilon kaše jsou od ukončeného 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.10.11 22:55

Malýmu je 5m, jsme téměř od narození na UM, od 4m dávám příkrmy… stále máme Nutrilon 1, na 2 přejdu až v jeho 6m :palec:
Kaši jsem zkoušela, ale nechutná mu.. takže zatím dávám jen oběd. Od zítra odpo svačinku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
30.10.11 19:21

My jsme od 1m na UM + kojení a od 4m jenom UM. Teď bude malýmu 6m a já začla příkrmy před 2 dny. Doktorka mi řekla, že Nutrilon 1 můžu až do 7m a kaše ať nedávám, pokud mu to stačí. Jen si pořád nevím rady s čajem. Vlastně mu ho vůbec nedávám. Ale teď s těmi příkrmy bych asi měla, ne? Jinak se ještě zeptám, dám příkrm a pak malýmu ještě mlíčko na dojezení a postupně přidávat příkrmu a ubírat mlíčko? A kolik tak toho příkrmu vaše mimča spořádají? Nevím, jestli když si dá 100g, jestli ještě dám mlíko nebo by mu to mělo stačit? On si pak dal ještě 100 ml. A když nedám mlíčko, mám dát hned po jídle ten čaj? Nebo jak. Omlouvám se, že jsem se tak vetřela do diskuse s možná trapnýma otázkama, ale něšjak tápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.11 07:38

Já jsem dávala mlíčko asi jen první 3 dny, pak už jen příkrm. Mně Adámek v 7 měsících sní cca 120g zeleninky, pak se napije čaje. Ovoce dá tak 190g. Ale každé dítě je jiné, znám holku, jejíž dítě sní 300g zeleninky. Pokud ti potom neublinkává… :nevim: :nevim: A čajík teď už dávám průběžně po celý den.

LL píše:
My jsme od 1m na UM + kojení a od 4m jenom UM. Teď bude malýmu 6m a já začla příkrmy před 2 dny. Doktorka mi řekla, že Nutrilon 1 můžu až do 7m a kaše ať nedávám, pokud mu to stačí. Jen si pořád nevím rady s čajem. Vlastně mu ho vůbec nedávám. Ale teď s těmi příkrmy bych asi měla, ne? Jinak se ještě zeptám, dám příkrm a pak malýmu ještě mlíčko na dojezení a postupně přidávat příkrmu a ubírat mlíčko? A kolik tak toho příkrmu vaše mimča spořádají? Nevím, jestli když si dá 100g, jestli ještě dám mlíko nebo by mu to mělo stačit? On si pak dal ještě 100 ml. A když nedám mlíčko, mám dát hned po jídle ten čaj? Nebo jak. Omlouvám se, že jsem se tak vetřela do diskuse s možná trapnýma otázkama, ale něšjak tápu :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová