BEBA Pro 2

29.10.11 15:06

BEBA Pro 2

Ahoj maminky!

Vím, že diskusí na téma UM je tu plno, ale žádná mi nepomohla.

Jaká UM je nejlepší pro téměř 6-ti měsíčního prcka, kterému mlíčko od maminky nestačí a už papá mrkvičku, brokoličku a kašičky.

Zkoušeli jsme od NUTRILONu, ten na ublinkávání, a ten mu nejede, pak od HIPPu BIO Combiotic, to smrdí a taky mu to nechutná, Sunar taky nic moc. Teď budeme zkoušet BEBU. Co si o ní myslíte??? Je vyhovující, nebo jsou lepší, když se opravdu hodně podobají maminčině mlíčku???

Předem moc děkuji za odpovědi a názory.

Mamička Míša a drobeček Dominiček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
29.10.11 15:11

Ahoj,Bebu jsme dávali a dáváme,a malému chutná.
Nikdy žádné problémy s chutí či kaděním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
29.10.11 15:12

Beba je fajn, našim holkám moc chutnala, já jí dávala od 3 měsíců…ale když jsme najeli na bebu 2, tak strašně hrudkovala a trvala mi dlouho příprava…tak jsem začala používat Hipp…ten jim taky nevadí. jinak kámošky si dost chválí i klasika Sunar…prý chuťově nejlepší a nebo do sunaru nutra defense…ale naše holky po tom měly zácpu…to chce vyzkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.11 15:12
momi33 píše:
Nikdy žádné problémy s chutí či kaděním :wink:

Děkuji… Snad se nám to také poštěstí… Když jsem si četla podobné diskuze na BEBU, tak si jí maminky dost chválí, tak uvidíme… Už nepotřebuje to úplně nejlepší nejdražší… už nejsme žádní prdíčci malincí… :-D navíc je DOmík dost jedlík… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.10.11 15:19
msobotkovam píše:
momi33 píše:
Nikdy žádné problémy s chutí či kaděním :wink:
Děkuji… Snad se nám to také poštěstí… Když jsem si četla podobné diskuze na BEBU, tak si jí maminky dost chválí, tak uvidíme… Už nepotřebuje to úplně nejlepší nejdražší… už nejsme žádní prdíčci malincí… :-D navíc je DOmík dost jedlík… :-)

tak konkrétně Nutrilon prej dost způsobuje zácpu,a navíc je dost předraženej 8-o
Dávala jsem Bebu od pár týdnů,jen jako dokrm 1× denně,pač malý nepřibíral,a pak jsme postupně přešli na 2,na Bebu na Dobrou noc,a taky malej pije Junior drink bifidus od Nestlé:
 http://www.zbozi.cz/…idus-1-900g/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
29.10.11 15:40

My dáváme zatím teda Beba HA 1 a malá je s ní spokojená, chutná jí a nemáme žádné problémy, ani zácpa atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.10.11 16:09

Také s ní máme dobré zkušenosti, žádná zácpa a bolení a malému moc chutná. 2 byla super, 3 trošku hrudkovatěla, tak jsme přešli na Junior drink (ten mu chutná asi nejvíc) a možná vykoušíme 4 :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
29.10.11 16:43

Bebu máme od 2 m a jsme spokojení,žádné bolení bříška,malému chutná.Na noc od půl roku dávám Beba pro 2 Good Night a super :palec: Spinkáme jak Šípková Růženka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.11.11 13:10

Ahoj, já dávám naší malé Bebu už od 2.měsíce a jsem s ní hodně spokojená.Nejdřív jsme dávali Nutrilon, ale po tom blinkala úplně strašně a nemohla kakat, tak ten nám nevyhovoval vůbec, pak nám doktorka doporučila Bebu a s tou jsem tedy spokojená maximálně.Hrozně jí chutná (což se divím, je podle mně strašně hořká :-D ), nemá problémy s kakáním a vůbec neublinkávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová