Jakou odsávačku od Medely

5254
27.10.11 12:53

Já mám swing a maximální spokojenost, už v nemocnici jsem napoprvé odsála 20ml, což je úspěch. Holčička se narodila předčasně a dlouho jsem nemohla kojit a odsávání se swingem naprosto v pohodě, pohodlné, nebolí, rychlé. Je dvojfázová, takže i stimuluje tvorbu. Opravdu mohu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1703
27.10.11 12:58

mám mini electric a je dobrá, odsávala jsem s ní přebytečné mléko po porodu, když se mi nalívala prsa. dá se nastavit intenzita odsávání. šlo to rychle a bez námahy. s tou druhou ale zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
27.10.11 13:00

tak na rozkojení a častější odsávání jednoznačně swing. má silnější motor a jak píše elfans, je dvoufázová, což je velká výhoda. taky ji mám a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
27.10.11 13:03

já používala ruční od medely, malej je narozen o měsíc dřív, takže jsem ho odstříkaným dokrmovala a tak jsem se tím rozkojila. Elektrická je pohodlnější, záleží, jak dlouho chceš,budeš potřebovat odsávat. Pokud jen na rozkojení, stačila by manuální, pokud dlouho,pak tu swing (kamarádka s ní odsávala 7měsíců,malá nechtěla z prsa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.10.11 13:05

Měla jsem velké problémy s kojením a asi týden po příjezdu z porodnice jsme koupili Swing. Nakonec jsem jenom odsávala (každé 3 až 4 hodiny i v noci), kojit už vůbec nešlo a vydržela jsem to tři měsíce. S odsávačkou Swing jsem byla spokojená. Mléka pro malého jsem měla dost. Jenom u toho člověk stráví spoustu času. Po třech měsících už jsem byla hodně unavená a neodsávala tak často, takže jsme začali přikrmovat až jsme úplně přešli na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
27.10.11 13:10

Za mě swing. Měla jsem mini elektric, ale jednak byla hlučná a byla celkem nešetrná k prsům. Momentálně mám swing je dvoufázová. Odsávám s ní 5,5měsíce plně a pak už jen tvorba klesla tak odsvám 4×denně a max spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.10.11 13:50

Mám minielectric, byla jsem spokojená, ale příště bych radši swing. Nevím proč, ale přišla mi lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
4.11.11 17:11

já měla manuální od aventu a byla jsem opravdu spokojená, šlo to rychle a bez problému ale v porodnici jsem si vyzkoušela elektrickou a byla samozřejmě lepší :D :D ale vzhledem k tomu že jsem jí potřebovala jen dva měsíce byli by to vyhozene peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvanactipes
5.4.12 14:18

Medela swing

Připojuji také hlas pro Medelu Swing. Nemám s jinou odsávačkou od Medely zkušenosti, jenom s elektrickou Farlin a ta byla děsná, vůbec neodsávala a ničila bradavky. Medela Swing je skvělá - rychlá, šetrná, tichá. Dvoufázovost simuluje přirozené sání dítěte, takže mlíko teče skoro proudem, byla jsem z toho fakt mile překvapená, jak to jde rychle a bezbolestně. Koupila jsem bazarovou za 1200 Kč, takže ani ta investice nebyla tak hrozná. U této odsávačky rozhodně cena odpovídá kvalitě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová