Vadí pěnivost mléka?

7240
28.10.11 10:57

Vadí pěnivost mléka?

Tak jsme poprvé krmili novým mlíčkem a docela mě zaskočilo, jak při přípravě napěnilo - řekla bych tak o čtvrtinu obsahu navíc. Bojím se, aby z toho malou nebolelo bříško. Máte s tím zkušenost, vadí to nebo to nemusím řešit? :think:
Napadlo mě zkusit jinou teplotu vody nebo po připravení prostě počkat, až pěna opadne. Ale to by se zase ubrečela, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
28.10.11 11:00

Nevadí, něterý mlíčka prostě pění. :wink:

• Citovat
  • Upravit
9454
28.10.11 11:05

kazdy mliko peni…kdyz nadojis kybl primo z kravy..tak je z toho taky pulka peny :wink: kdyz to nechas chvilu stat..pena zmizi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.10.11 12:03

Aha, tak snad to vážně nevadí. :-P Já se právě bála, že se jí tak do bříška dostanou vzduchové bublinky - z těch pak prý bolí. Sice máme antikolikovou láhev, ale člověk nikdy neví..

Příspěvek upraven 28.10.11 v 12:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
28.10.11 12:04

me nutrilon taky peni a v poho to je normalka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.10.11 12:08
rejžička píše:
Aha, tak snad to vážně nevadí. :-P Já se právě bála, že se jí tak do bříška dostanou vzduchové bublinky - z těch pak prý bolí. Sice máme antikolikovou láhev, ale člověk nikdy neví..Příspěvek upraven 28.10.11 v 12:04

Ahojky, pokud by z toho malou bolelo bříško, tak kup kapičky LEFAX /nebo některou jejich jinou variantu, v lékárně ti poradí/, který když do mlíčka stříkneš tak pěna zmizí a právě to samé dělají v bříšku, místo hromady malinkatých bublinek, je víc velkých a mimčo se pak může snadněji vyprdět… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.10.11 13:10

Nevadí, pěna zůstává stejně v lahvičce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
28.10.11 13:26

Když jsem jupovala nutrilon tak pěnil, ale jen malo. pak jsem začala kupovat sunar a ten pění hodně. To že pění nevadí. Ale snaž se aby miminko tu pěnu nepilo. Když to mlíčko udělaš a hned jdes krmit tak zustane dole. Tak tu at nedojiždí. Pak spolika zbytečně vzduch.

• Citovat
  • Upravit
9219
28.10.11 13:36
sikinka16 píše:
Když jsem jupovala nutrilon tak pěnil, ale jen malo. pak jsem začala kupovat sunar a ten pění hodně. To že pění nevadí. Ale snaž se aby miminko tu pěnu nepilo. Když to mlíčko udělaš a hned jdes krmit tak zustane dole. Tak tu at nedojiždí. Pak spolika zbytečně vzduch.

jo presne taaaaak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.10.11 15:52
grepik02 píše:
rejžička píše:
Aha, tak snad to vážně nevadí. :-P Já se právě bála, že se jí tak do bříška dostanou vzduchové bublinky - z těch pak prý bolí. Sice máme antikolikovou láhev, ale člověk nikdy neví..Příspěvek upraven 28.10.11 v 12:04
Ahojky, pokud by z toho malou bolelo bříško, tak kup kapičky LEFAX /nebo některou jejich jinou variantu, v lékárně ti poradí/, který když do mlíčka stříkneš tak pěna zmizí a právě to samé dělají v bříšku, místo hromady malinkatých bublinek, je víc velkých a mimčo se pak může snadněji vyprdět… :mrgreen:

Jj, přesně tyhle bublinky v bříšku jsem myslela. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.10.11 15:55
sikinka16 píše:

To abych dělala o dávku víc, protože naše malá je po mně - zásadně dojídá, i kdyby jí mělo být špatně. :mrgreen:

Dík moc za radu, budu se tím řídit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.6.24 09:52

Mi teď zkusili Kendamil a zwn taky hrozně peníze ale ani po odstati pěna zcela nezmizí. Kendamilem jsem tady velice nespokojená hlavně miminko řádně nezasytí je to skoro samá voda Když to člověk ochutná Chutná to prostě jinak než jinej mléka a fakt šíleně pění a malý má potom prdíky a bolesti bříška je nám prvním měsíc jelikož jsme znala města tak Pinda měl jsme zjistili že nám nesedne zrovna o víkendu tedy jsme museli čekat do pondělí než se budeme koupit moc nějaké jiné tak jsem to já jsem se to snažila pouze míchat pomalejším tempem a dlouho ale i tak se tam bublinky udělaly ale o dost méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.24 16:33

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).

Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí