Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj prosím vás chtěla bych se vás zeptat jestli máte někdo zkušenosti s nutritonem mám 6 týdenní miminko a i prez to že už ho dávám 14 dní do umělého malička tak pořád blinka a smrdí mi to jako kvasnicovy chléb kojit sme přestali po 14 dnech pac sem přišla z ničeho nic o mliko tak dáváme Hipp pro comfort s tím sme zatím spokojeni prdime kakame 2krat za den prosím napište své zkušenosti budu ráda dekuji
Všechny miminka blinkaj… Jestli nevrací obloukem nebo nevrací vsechno co vypije, jestli he jinak ok… Co na to doktorka?
Zkusila jste Nutrilon AR? Nám Nutriton do UM zabíral jen trošku. Nutrilon AR je skvělej, ten pomohl vážně hodně. Zkusili jsme i Sunar AR, ale ten taky nepomáhal.
My sme právě že začátku zkoušeli Sunar obyčejný a po něm malá nekadila pak sem zkusila ten Hipp a tak mi doktor řekl ať zatím neměním další mléko a zkusíme to s tím nutritonem. a teď jak je ten koronavirus tak lékař moc v ordinaci není a nemůžu se mu dovolat tak zkouším kdo z vás má s tím zkušenosti já mám miminko po 10 letech a nepamatuji si že by ta první tak blinkala..pokud to nezabere mám zkusit tedy pak asi ten nutrilon ar ale mám z toho trošku strach když po hippu kadime a prdime dobře aby sem zase něco nezvorala… Obloukem neblinkame ale blinka mě fakt často a hodně pořád prevlikame asi nám nezbyde nic jiného buď než to Teda tak nechat a počkat jestli se to zlepší ale na váze pribira tak to asi k to. U patri