Kroužek Nuvaring

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
25.3.11 20:21
:lol: :lol: :lol: a dve si rikala ze mas vid
Akrim píše:
tak to by bylo akorat :lol: , spis se bojim, aby to nebylo driv, no dcera mi porad rika, maminko, narod nam jeste jedno miminko, tak treba ji diky nuvaringu vyjdu vstric :lol:
  • Citovat
  • Upravit
195
4.4.11 12:47

tak zkusim jeste jeden dotaz, behem dne krouzek vubec necitim, ale od te doby co ho mam, tak me to pri styku pali, tak nevim, jesti je to zrovna jen nahoda, mam ho prvni mesic, nebo mi to dela ten krouzek. Mate s tim nekdo tuto zkusenost? Vydelavate si ho nektera pred stykem? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kakabus123
10.5.11 14:43
Akrim píše:
tak zkusim jeste jeden dotaz, behem dne krouzek vubec necitim, ale od te doby co ho mam, tak me to pri styku pali, tak nevim, jesti je to zrovna jen nahoda, mam ho prvni mesic, nebo mi to dela ten krouzek. Mate s tim nekdo tuto zkusenost? Vydelavate si ho nektera pred stykem? diky

Ahoj, reaguju pozdě ale přece.
Jak to vypadá teď při druhém měsíci užívání? První měsíc jsem taky měla problémy s výtokem a divným pocitem, ale od druhého už se to upravilo a bylo to v pohodě. Před stykem jsem ho vyndavala, protože mi občas vadil. Pokud ho hnedka po styku umeješ a dáš zpátky, tak by neměl být žádný problém. Jen na něj nesmíš zapomenout :-D

• Citovat
  • Upravit
4
30.8.14 22:28

Dobry den chtela jsem se zeptat. Vyndala jsem si krouzek nuvaring a po 3 dnech se mi stale nedostavila ms a tehotensky test byl negativni. Nevite cim to muze byt? Dekuju za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
18.5.15 21:32

Holky, prosím Vás, akorát jsem si poprvé zavedla NuvaRing… A mám z toho takový divný pocit, v sobě ho necítím, ale přijde mi, ze se mi rozevrel hned u posevniho vchodu, oproti těm obrázkům, kde je hlouběji… :roll: 8o to mi přijde, ze ho teda přítel přece musi cítit, kdyz je tam hned takhle… A dal mi posunout nejde… Zkoušela jsem vyndat a znovu…
A holky prosím vás, dnes mám první den ms, používám kalisek, lze to společně? Raději jsem použila tampon, přijde mi, ze se tam ted kalisek nema kam vejít… Děkuji Vám za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.12.15 17:17

novaring pomoc

Ahoj Holky nuvaring použímám první měsíc respektivě jsem zavedla teprve ve čtvrtek v sobotu mně začaly bolet záda a hlava v neděli to bolelo tak, že jsem se nemohla půl dne hýbat a do toho mně to uvnitř svědělo. Dneska jsou záda lepší uvnitř to pořád svědí jako při zánětu mažu teatre olejem na několika místech se mi oběvily i pupínky a já nevím, jestli nuvaring vysadit nebo ne. Mudr radil počkat a zkusit vydržet. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.10.18 10:46

Ahoj. Používám antikoncepční kroužek první měsíc. Zavedený ho mám nejspíš dobře, protože ho necítím ani nevypadává, prostě o něm nevím. Bohužel přítel si stěžuje, že je po styku jakože pohmožděný a je to i vidět a bolí ho to. Gynekolog mi řekl, že je kroužek asi špatně zavedený, tak jsem ho vyndala a zavedla znovu, ale je tam úplně stejně jako předtím. Proto se chci zeptat, zda má někdo stejný problém a jak jste ho řešili? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
7.10.23 20:19

Ahoj holky, pokud používáte antikoncepční kroužek, prosím o rodu :oops: :oops: :oops: dneska ráno jsem si ho zavedla, drží tam, ale když si tam strčím prst, tak ho cítímc jako ldyby v pochvě jen ležel na délku, vůbec tam není tak jako popisují, že si najde své místo a bude okolo čípku. Není nějaký fígl, aby se rozevřel jako kalíšek? Snad jsem to napsala srozumitelně :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
25.10.23 14:12
@Evickamicka píše:
Ahoj holky, pokud používáte antikoncepční kroužek, prosím o rodu :oops: :oops: :oops: dneska ráno jsem si ho zavedla, drží tam, ale když si tam strčím prst, tak ho cítímc jako ldyby v pochvě jen ležel na délku, vůbec tam není tak jako popisují, že si najde své místo a bude okolo čípku. Není nějaký fígl, aby se rozevřel jako kalíšek? Snad jsem to napsala srozumitelně :oops: :D

ahoj, uzivam uz par let a mam ho v pozici presne jak pises, vrchol krouzku je schovany za cipkem a jde pochvou dolu, nikdy se mi neposadil kolem cipku, rekla bych ze to je dane anatomicky, prece jen mam po porodech pokleslejsi panevni dno a povolenou pochvu, nemam asi tak silne svaly aby ho drzely nahore…
na ochranu to vliv nema a pokud se stane ze zavazi pri sexu, tak se aspon snadno vytahne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
4.11.23 00:53

Díky za odpověď @maminaAJ :srdce: Hned jsem klidnější :) na sex ho vyndaváme, přítele prý dře 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí