Vedlejší příznaky u HA Azalia

27264
27.4.10 09:27

Vedlejší příznaky u HA Azalia

Ahoj holky,
prosím vás už třetím týdnem beru Azalii a od včera mám jisté potíže typu návaly horka, polití potem, bušení srdce, příšernou únavu a pálení očí. V příbalovém letáčku o tom nic nepíšou, ale myslíte, že to může být HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
844
27.4.10 09:38

já jsem teda přesně tyhle příznaky neměla, ale tahle antikoncepce je hrozná. Pořád jsem špinila a celkově jsem se necítila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.4.10 10:12

Já ji beru už přes rok(pořád trochu kojím) a úplně v pohodě. Žádný špinění a ni nic jinýho. Ale každý to může snášet jinak…Zavolej na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
27.4.10 10:17

Ja jsem neustale spinila,neustale..tudis to samotne spineni byla antikoncepce :cert: :cert: ,za dva mesice jsem to hodila do kose

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
27.4.10 10:17

Takže moje strašidelná zkušenost: :cert: sestra mi ještě na odchodu z ordinace povídá, ať nepočítám s nějakým pravidelným cyklem a pětidenní M! Takže já to měla: začala jsem to brát při M, která začala po očistkách, (jsem ten šťastlivec, co M i když kojí), skončila mi M, 2 dny pauza, další M - 10 denní!!, pak 2 dny pauza a zase 10 denní menstruace!! (ale jaká, žádný špinění! :cert: ) Pak jsem to vysadila, a ptám se doktora, jestli to má mít antikoncepční účinek takovej, že pořád menstruuji, takže nemám šanci souložit??!! :pocitac: :-D a on že ne, ale že občas s tím problémy jsou.. Tohle teda fakt ne! Tak mám Mirenu a jsem zatím spoky.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4957
27.4.10 11:12

Já beru Azalii necelých 7m a špinila jsem jen párkrát. Spíš se mi stalo, že jsem MS vůbec nedostala, když jsem ji dostat měla, ale těhu jsem nebyla. Takže opravdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.4.10 11:30

Já brala Azalii víc než půl roku a byla jsem spokojená. Ze začátku jsem špinila, asi 14 dní, ale podle dr. to bylo normální, tělo si na antikoncepci zvykalo. Pak už nic. Brala jsem ji tedy každý den a menses jsem neměla vůbec.

• Citovat
  • Upravit
11822
27.4.10 12:16

Já brala Azalii asi rok, hned jak jsem ji začala brát, tak jsem to cca po týdnu dostala, jinak ale pohoda, žádné vedlejší příznaky jsem neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
27.4.10 12:59

já beru azalii asi 3/4 roku a žádné vedlejší účinky nemám, ani špinění ani ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.4.10 13:17

Vybrala jsem jedno platicko a venovala jsem zbytek baleni tady jedne zajemkyni. Bolela mne po ni hlava jak strep a mela jsem navaly jak baba v prechodu :nevim: , spinila jsem v pul cyklu a mestruaci jsem mela silnou a dlouhou.

Ted mam Nuvaring a to je paradicka, ale neni pro kojici..

• Citovat
  • Upravit
15
26.5.10 21:07

Ahojky, tak koukám, že nejsem jediná… 8-o Sileny, menstruaci ani nepoznám… špiním ted už 14 dní v kuse, takže jsem se na to vyprdla a přestala to brát, snad to krvácení ustane, vysadila jsem včera a dnes ještě špiním. Uvidíme. Už jsem objednaná k doktorovi. S kojením už končím, takže budu ráda za něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
26.5.10 21:40

Tak já taky špiním už delší dobu, ale ne v kuse, vždycky třeba 2 dny jo, pak tři dny nic. No zbývá mi dobrat platíčko a půl, pak už přestanu definitivně kojit, stejně musím mladase přemlouvat, takže si nechám napsat něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.5.10 22:12

Jo to my máme taky tak, násilím ji nutit nemůůžu, ode mě to mlíčko nehce, nakojili jsme tak 20 a 100 UM takže to už moc asi nemá cenu. Nechápu k čemu mi je antikoncepce, když stejně nemůžu, protože pořád krvácím. Už se těším na jinou… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
27.5.10 11:54

holky taky se přidávám k problémům s touto HA :zed: MS tak dvakrát do měsíce a třeba týden v kuse..takže vlastně nic jiného nedělám skoro než menstruuju.. :poblion: ikdyž teď byl od zač.měsíce klid..ale to se zase bojím jestli nejsem těhu pže jsem brala ATB a četla jsem o tédle HA že není moc spolehlivá normálně natož přes ATB 8-o tak jsem nat o zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haspeklice
14.6.10 15:15

Azalia

ahojky. taky jsem brala tuto HA a neměla jsem žádné problém. neměla jsem ani MS. prostě v poho. na každou to působí jinak. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1