Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, a po ukončení užívání jste neměla žádná návaly? přestala jsem ji brát před 3měsíci a mám teď návaly.
holky netloustnete po azalii?já ji beru 4 m ještě plně kojím a přibírám!
HOlky já jsem po porodu dostala po šestinedělí hned měsíc nato norální menstruaci, Pak jsem ale krvácela 14 dní vkuse, a tak mi dal dr Azalii . Jenže od té doby cojí beru tak jsem to dostávala po 14 dnech a M trvala fakt jako asi 8 dní i dýl a občas byla hodně občas to šlo. TĚd po 5 měsích jsem to dva měsíce nedostala což jsem se divila a myslela si jestli nejsem v tom, Ale nejsem a teď PRO ZMĚNU MENSTRUUJI UŽ 15 den. A bolí mě ztoho všeho už podbřiek tak tam píchá trochu, při pohybu. A hlavně ta MS už jako je nekonečná a nevypadá to že by po 15 dnech chtěla končit naopak krev je jasná čistá ka na počátku MS.
A není to moc silné ale ani slabé, Myslíte že jeto normální nebo se mám znepokojovat. tak dlouho krvácet.
jsem z toho nervozní.
Já tedy beru Azalii také a mám to téměř stále.. špinění , byla jsem u lékaře a řekl mi že tohle ta antikoncepce dělá, prostě musím počkat až mi napíše jinou až dokojím. Řekl mi ať si koupím ascorutin a ten to trochu zlepšil… ale pro jistotu lékaři zajdi..
Není to normální, jdi k dr.
Já jsem Azalii brala 6 měsíců. Zezačátku jsem krvácela hodně, skoro 14 dní. Dr. mě na to upozorňoval, pak to ustalo a celých těch 6 měsíců jsem MS neměla.
Azalie se bere neustále bez přestávky, takže bys MS teoreticky neměla dostat vůbec ![]()
Ahoj Say, ten Ascorutin můžeš brát i při kojení? Před týdnem jsem začala brát Azalii, okamžitě jsem začala špinit, sílí to a teď už docela silně krvácím. Také mě napadl ten Ascorutin, akorát nevím, zda se může při kojení (ale když se může v těhotenství
) Mám sto chutí s tou Azalii fláknout - jsem chtěla AK, abych mohla bez starostí sexovat a teď nemůžu vůbec
Je fakt, že takhle je ten antikoncepční účinek 100% ![]()
Kačí:lékař mi řekl že ho můžu a taky kojím, v příbalovém letáku je že je na doporučení lékaře, ptala jsem se na to lékarnice a ta mi řekla že pokud lékař řekl ok tak můžu, takže si klidně lékaři zavolej a zeptej se ale popravde mi to moc nepomáhá, malému je skoro 9M a mám to skoro furt…
Za 2 měsíce ji hodit do koše bylo možná zbytečné, já menstruovala půl roku, ale pak to všechno přestalo a jsem s ní plně spokojená. ![]()
Ahoj holky, není to úplně k tématu ale nasla jsem jen samé uzamcene diskuze. Mam úplně novou krabičku (3 nenačata platíčka) antikoncepce azalia. Neměla byste některá zájem? Uz nekojim - nevyuziju. Jsem z Pardubic. Kdyztak SZ
Já už ji beru asik 4 měsíce a teď jsem menstruaci neměla už měsíc, takže se nemám obávat těhotenství?