Antikoncepce Triregol - zapomenutá pilulka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
17.4.10 12:51

Vynechání HA

Dobrý den, beru antikoncepci Triregol a minulý týden sem si zapoměla vzít 8. pilulku, všimla sem si toho až na druhý den ráno, kdy jsem pilulku užila současně s následující, tak, jak je to napsáno v letáku, uplynulo ale více než 12 hodin a ten večer jsme měli s přítelem nechráněný sex, na druhý den jsem začala jen slabě krvácet, muže to být z vynechání pilulky? myslíte že je tady riziko že mužu byt těhotná? děkuji
Autor(ka)
summer20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Luca91
13.10.10 17:55

taky..

Tak tohle se mi stalo právě včera. Vždy ji beru v 20:00, ale včera jsem zapomněla a měla pohlavní styk. Vzala jsem si ji dnes v 11:30. Taky bych potřebovala poradit..

• Citovat
  • Upravit
3963
2.11.10 13:57

holky,myslím že je to přesně popsaný v letáčku u ani,pokud ji vezmete do 12hod.od obvyklé doby kdy ji berete,tak jste chráněné,pokud ji vezmete za delší dobu jak 12 hod.ochrana se snižuje…
já bych měla taky dotaz,začala jsme je brát znovu po malém,teď první měsíc,vždy pravidělně,jen pauzu na menstr.už mám 4.den a menst.nikde :roll: ,…tak mám trochu obavy,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 08:50

Mám rychlí dotaz…Včera jsem to něják spletla a místo 12 tabletky jsem si vzala 21 v jednom řádku!!Je to nějaký problém???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.13 19:56

Vynechání 1 tablety v 3. týdnu

Ahoj holky, chci se zeptat. Beru antikoncepci MYWY a v 3. týdnu jsem vynechala jednu pilulku, chybu jsem si uvědomila, ale pilulku jsem si vzala až po 24 hodinách. Nechráněný styk jsem pak měla po 8-9 dnech od vynechání. Mám si dělat starosti s otěhotněním? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.8.15 13:10

brala jsem je obráceně pilulky Tri-Regorn

Ahoj brala jsem prášky obráceně od 21 až do 11 a pak jsem si toho všimla. Stalo se to už nikomu?? můžu být Těhotná i když ovulace začíná až 13 dne???

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.6.18 15:23
@klorane píše:
holky,myslím že je to přesně popsaný v letáčku u ani,pokud ji vezmete do 12hod.od obvyklé doby kdy ji berete,tak jste chráněné,pokud ji vezmete za delší dobu jak 12 hod.ochrana se snižuje…
já bych měla taky dotaz,začala jsme je brát znovu po malém,teď první měsíc,vždy pravidělně,jen pauzu na menstr.už mám 4.den a menst.nikde :roll: ,…tak mám trochu obavy,…

@klorane
No ale co když jsem si to uvědomila třeba až po 2 dnech že jsem zapomněla?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.19 19:02

Chci se zeptat. Jednou jsem zapomněla jednu pilulku a ten den jsem mnela pohlavní styk. Zjistila sem to až druhý den ráno tak jsem si podle letáčku vzala obě dvě pilulky. Bála sem se jestli nejsem těhotná tak sem si asi čtvrtý den po sexu dělala test a byl negativní. Je možné že to bylo brzo na test? Můžu být těhotná ? :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí