Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s antiko Sunya? Díky za poznatky
Iva
Ahoj,
já ji beru už 3 balení a vše je ok, ale beru ji ráno, večer mě bolela hlava ![]()
Ahoj, bohužel zkušenosti nedobré. Hrozně jsem po ní přibrala a to ca 7 kg za 4 měsíce
Ještě tam možná mám někde 2 platíčka, už bych do ní nešla. ale na každýho určitě působí jinak.
ahoj, já ji beru už půl roku a zkueosti mám moc dobré. Sice jsem byla zezačátku protivná a bolely mě prsa, ale během prvního týdne mě to přešlo. Teď jsem byla u doktorky a ta mi z nějakých neznámých důvodů předepsala Stodette. Máte s tím zkušenosti,a jaké?
Negativni, zacaly se mi po ni delat zarudle skvrny po tele a zvedala se mi vaha.Ted mam novou antikoncepci ARTIZIA a jsem spokojena
ATK
To já ji zase beru večer, když si ji náhodou zapomenu vzít a vezmu ji ráno, tak jsem strašně náladová ten den.
Nic moc, porad spinim, boli mw bricho, neni mi celkove dobre, pribiram, a snazim se doktorku dokopat k poradnemu vysetreni a pripadne zmene HA ![]()
Fakt zkuste tu Artizii, krasny obal (design Joan Miro), vyborna cena - 395 Kc, ale sehnala jsem ji i za 360 a proverena molekula.
ATK
ahoj, tak já jsem s ní po 3 měsících přestala. Byla jsem hrozně náladová, sama sobě protivná a přibrala jsem. Prostě se mi fakt nelíbila… hlavně ty depky, to bylo něco.
mne se pres ni podarilo otehotnet. Je pry opravdu nizkohormonalni, doporucuji brat opravdu kazdy den ve stejnou hodinu. mne to hodinove krapet litalo a vysledek je v metriku ![]()
Božínku,vždyť je to to samé!Sunya a Artizia jsou to samé,jen jiný výrobce.Lidičky zkuste někdy číst příbalové letáky!No,ale psychika sehraje svou roli,jiná krabička-jiný pocit ![]()
Ahoj, začala jsem brát Sunyu po porodu a ještě před nasazením antikoncepce jsem měla první MS po porodu. Teď jí beru osmý den a MS jsem dostala. Jinak bych jí podle cyklu měla dostat až za 6 dní. První pilulku jsem nezačala brát v první den MS. Myslela jsem, že MS dostanu až v té sedmidenní pauze… Je to takhle v pořádku, nebo bych měla jít k doktorce a říct jí to?
dobry den chci se zeptat jak se pouziva antikoncepce sunya? beru ji poprvi moc dekuju za odpoved. Nevim si rady.
Dobrý den chci se zeptat..doktor mi předepsal HA Sunya ale ještě sem jí nezačala brát..lékař se ptal ne onemocnění (vážná) a poruchy krevního srážení..vše bylo v pořádku(žádné takové onemocnění u mě nikdy nebylo)..pak jsem četla příbalový leták..a je v něm napsáno že není vhodné užívat Sunyu když trpím migrénami..s doktorem jsem o tom nemluvila..a migrény mám kvůli častým otřesům mozku už od dětství..myslíte že bych HA Sunya neměla tedy brát?? ![]()
Dobrý den prodám 2 nerozbalená platíčka sunyi, včetně krabičky a příbalového letáku, důvod je přechod na jinou HA. Cena je 250kč. EXP 11/2013 V případě zájmu mě prosím kontaktujte na emailu : Moni.se@seznam.cz