Antikoncepce Sunya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
majka322
2.9.13 11:42

Dobry den dnes mi lekar predpisal HA sunya a chcela by som sa spytat kedy ju mam zacat pouzivat, dakujem

• Citovat
  • Upravit
majka322
2.9.13 11:46

Dobry den, dnes som dostala prasky HA sunya a zaujimalo by ma kedy je mam zacat uzivat,

• Citovat
  • Upravit
monulinka1007
2.9.13 13:55

Ahojky :)
Chtěla jsem si nechat předepsat HA Sunya ale jak čtu tyhle odpovědi, tak mám docela strach si jí napsat :( Mám strach že přiberu, už stačí že jsem docela baculatá :D

• Citovat
  • Upravit
1
22.9.13 21:27

://

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s antikoncepcí Sunya? Já jsem ji asi před rokem vysadila kvůli nemoci (nechtěla jsem brát spoustu prášků najednou). A tedka přemýšlím, že bych ji zpět nasadila. Když jsem ji brala nebyl žádný problém, žádné změny jsem nepocitovala. Myslíte, že můžu po tom ztloustnout, když ji zase začnu užívat? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alca 95
7.10.13 19:08

Ahojky

Potřebovala bych radu co mám dělat. Beru antikoncepci Sunay 4. měsís dneska jsem toto platíčko dobrala, polovině paltíčka jsem dostala menstruaci, ale brala jsem ty prášky dál a měla jsem jí 5 dní a pak jsem 2 dny byla v pohodě a dostala jsem menzes znova :( tak nevím co mam dělat Děkuju za odpověd :lol:

• Citovat
  • Upravit
xxLuckaxx
9.10.13 14:29

Uvidíme

Čaute holky, v pondělí začínám se Sunyou, napíšu pak nějaké poznatky. Do teď sem brala vreyu a nejmenší problém nebyl, přesný menses na minutu, skoro žádné bolesti, žadné přibírání, dobrá pleť(musela mi být změněna dle tohoto - http://www.sukl.cz/…jednani-cmdh). Celkem se bojím té nové :/

• Citovat
  • Upravit
268
24.1.14 10:09

Sunya

Zdravím holky antikoncepci sunya sem využívala akorád sem při ní otěhotněla..naštěstí je miminko zdravé a nic u není ale je to teda slabá antikoncepce když po 5 měsících užívání a pravidelného braní otěhotním..při přáškách nemyslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.14 09:11

Nabízím

Ahojte holky, nabízím celé balení antiko Sunya (3 plata), jen z jednoho platíčka je vybraných asi 7 tabletek. Tak kdo by měl zájem, ozvěte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.14 19:39

Sunya beru asi už 6 let a vše bez problémů, žádné změny nálad nepozoruju, přibrala jsem docela hodně, ale to na začátku s braním HA a to byla úplně jiná. Občas si pousouvám menstruaci o týden a taky vše OK. Akorát cena pořád roste, ale to asi u všech HA, teď jsem ji kupovala za 450 Kč.

• Citovat
  • Upravit
1
7.4.14 10:06

Ahoj děvčata prosím o radu. Začala jsem užívat antikoncepci Sunya beru ji od Ledna letošního roku a až teď jsem nedostala menses jinak jsem ho normálně měla. Bolí mě břicho a mám pořád takový stav že už krvácím ale pořád nic. Co s tím? M8m si zajít ke gynekologovi? Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.4.14 12:21

@Rada 1 Raději bych si zašla k dr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
29.7.14 12:40

@deniskaaa já jsem při začátku užívání Sunye krvácela měsíc, hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
29.7.14 12:41

@Anonymní … záleží asi kde kupuješ, já ji mám za 350,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
22.10.14 14:12

Ahoj holky, mě Sunya taky nesedí, takže si jdu pro novou antikoncepci. Ale bohužel tady mám jedno celé, nové balení 3 platíček, tak kdybyste některá měla zájem, písněte, můžeme se domluvit. Přece to nevyhodím?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.14 23:16

Ahoj, jake mate zkusenosti s touhle antikoncepci? desi me trochu to, ze je udajne slaba. 2 deti uz mame a dalsi nechci. diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí