Antikoncepce Sunya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
28.5.16 09:02

Ahoj koukám, že Sunya taky je haněna já jí budu brát tento týden prvně ze zdravotních důvodů. Jinač jsem koupila po slevové kartičce 3×21 za 403,51 Kč jestli seženu někde levněji budu ráda za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
28.5.16 20:45

@veverka1054 ja kupuju, sice neni moc velky rozdil, v dr.maxu za 399 - musis mit tu jejich karticku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.5.16 21:53
@pvmr píše:
@veverka1054 ja kupuju, sice neni moc velky rozdil, v dr.maxu za 399 - musis mit tu jejich karticku

Děkuji z info :-)a vaše zkušenost se Sunya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
24.6.16 10:14

@Maminka Péťa Hezký den, máte ještě na prodej antikoncepci? Asi už je pryč, že? Děkuju za zprávu :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.11.16 08:56

Ahoj, je jeste mozne zakoupit tu Sunyu? Mela bych zajem. hesperia@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.3.17 06:52

Neměl by někdo zájem o antikoncepci sunya? 2 platíčka jsou celá a v třetím chybí 2 pilulky. Použitelné do 05 2019. Nechala bych za 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
11.5.17 21:59

Ahoj,
dostala jsem od doktorky recept na antikoncepci Sunya, ale hodně se děsím, že přiberu, fakt nechci přibrat. Že prý tato antikoncepce hodně zvyšuje chuť k jídlu.
Dá se s tím nějak bojovat?
Není nějaká jiná, lepší antikoncepce?

Menstruační cyklus mám fajn, akné nemám, postava vyhovující, migrény žádné,… bojím se, že toto všechno budu kvůli antikoncepci mít.
Vůbec se mi do antikoncepce nechce :(

Ale nechci hlavně otěhotnět :?
Partnera ani milence zatím nemám, ale už se něco chystá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 22:01

@Caitlyn já jí měla a vše OK. Žádné tloustnutí, akné atd.Zkus ji a uvidíš jak Ti sedne. Změnit se dá vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
11.5.17 22:06
@HankaS82 píše:
@Caitlyn já jí měla a vše OK. Žádné tloustnutí, akné atd.Zkus ji a uvidíš jak Ti sedne. Změnit se dá vždy.

Tak snad jo, vůbec se mi do antikoncepce nechce. Ale radši to, než nechtěně otěhotnět. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 22:10

@Caitlyn V dnešní době už to nejsou takové driáky jako dřív. Řekla bych, že je to menší zlo než jít na potrat.To je pak masakr jak pro tělo, tak pro duši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.5.17 07:05

@Caitlyn ja po ni žádné problémy ani chuť k jídlu neměla. Naopak mi seděla lepe než dražší varianty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
12.5.17 07:24
@HankaS82 píše:
@Caitlyn V dnešní době už to nejsou takové driáky jako dřív. Řekla bych, že je to menší zlo než jít na potrat.To je pak masakr jak pro tělo, tak pro duši

A hlavne pro to nenarozene miminko. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
12.5.17 07:26
@Tichošlápek píše:
@Caitlyn ja po ni žádné problémy ani chuť k jídlu neměla. Naopak mi seděla lepe než dražší varianty

To rada slysim. Dnes si ji pujdu do lekarny vyzvednout a dej se vule bozi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
12.5.17 07:35

@Caitlyn brala jsem ji tři roky a žádné problémy s přibíráním akné apod nebyly. Měla jsem ale depkoidní stavy (coz byl důvod jejího vysazení, protože jsem skoro každý den aspoň chvilku brečela a rozpadal se mi vztah), ale já na hormony reaguju psychicky hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
12.5.17 21:11
@Perandoreshe píše:
@Caitlyn brala jsem ji tři roky a žádné problémy s přibíráním akné apod nebyly. Měla jsem ale depkoidní stavy (coz byl důvod jejího vysazení, protože jsem skoro každý den aspoň chvilku brečela a rozpadal se mi vztah), ale já na hormony reaguju psychicky hodně.

To mě mrzí :?
Snad mě to taky nepotká :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí